הפעם זה המרואיין
ולא המראיין
ולא המראיין
כי זה רשת אינטרנטית מהירה ומבזקית ולא ספר קריאהעיין בכותרת
אני קורא עברית
למה לא
צר לי אבל האשכול לא מתעסק עם ספרי קריאהכי זה רשת אינטרנטית מהירה ומבזקית ולא ספר קריאה
זה ניסוח מאוד מקובל. וחבל להיטפל...אומנם התפרסם שיאיר נתניהו קיבל תעודת עיתונאי,
אבל, זה שהוא נהיה כתב ב'כיכר השבת', נודע לי בעקיפין באתר 'כל רגע'.
צפה בקובץ המצורף 1145776
באמת?זה ניסוח מאוד מקובל. וחבל להיטפל...
...כתב יאיר לאביו בהודעה שפורסמה בפרוג.
שימו גם את ה"אף" לריח העולה מכמות המבשמים באוטו...כל הנוסעים באיזור נתבג שימו לב מטוסים בדרך..
סך הכל נסיון נואל להפיק את המירב מהקופסת פח הזו שמצאתי ב9.90שימו גם את ה"אף" לריח העולה מכמות המבשמים באוטו...
זו לא טעות, אין כוונה למטוסים על הכביש עצמוכל הנוסעים באיזור נתבג שימו לב מטוסים בדרך..
אין שם מדרכה..זו לא טעות, אין כוונה למטוסים על הכביש עצמו
אין שם מדרכה..
במקביל לכך נגרעו עשרות תמרורים ישנים ושלטים כמו תמרור המתריע על רעש מטוסים מנמיכי טוס ואיסור שימוש בצופר באזור מסויים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: