loving music
משתמש מקצוען
נשמע כתב דובר אנגלית או אידיש
התואר לפני שם העצם...
שומע מה שהוא רוצה לשמועאיזה צוואה הוא השאיר לשופטים ?צפה בקובץ המצורף 830778
נשמע ציטוט ממגילת בודפסט
אני לא מבינה בזה, אבל יש ציבורים שיש להם עניינים גדולים אצל ר שמעון בכל תאריך שהוא...אם לא די בכך, הם גם כינו זאת בשם "העלייה המסורתית לקברו של רבי שמעון". אז אם לא ידעתם עד היום שיש מנהג קדום לעלות למירון בפורים, כדאי שתתעדכנו. או שתעדכנו את הגורמים במשרד הבריאות.
בתור צפתי, אעיד שהציון די ריק בפורים...ועד כמה שידוע לי בפורים יש נוכחות מוגברת של אנשים במירון....
כמובן התכוונו לז' אדר, וזה מופיע בכתבה.טעו בין פורים לל"ג בעומר?
"תיאסר העלייה לציון הרשב"י במירון"
אגב, עובדה לא מספיק ידועה על אדיסון היא שאת רוב רובן של המצאותיו - כולל נורת הליבון- לא הוא המציא אלא מדענים מוכשרים ועניים אחרים שהוא העסיק אצלו ורשם בדרך קבע את המצאותיהם על שמו בלבד.בעיתון מסויים היה כתוב "בל גרהם ממציא הטלפון ונורת הליבון אמר..." גם שגיאה בשם (אלכסנדר גרהם בל) וגם הוא המציא רק את הטלפון ולא את נורת הליבון! (הציטוט שם הוא אכן מאדיסון).
לא בטוח בכלל, זה אמנם קצת עילג, אבל נראה לי שמבחינה דקדוקית זה תקין. כמו קבוצות סיכון וכו'.ירידה בתחלואה בקבוצות החיסון
טעות?
אכן, הכריש קרם עור וגידים...לפי הערכות הרופאים הוא נפטר כתוצאה מפוסט קורונה שקרמה לו לכריש בדם שפגע בפעילות הלב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: