התבלבלו בין קומוניסטים לקנטוניסטים.אגב, לא ממש קשור אבל על זאת הדרך-
בשבת קראתי ספר על מישהו שהוגלה לסיביר ע"י הקומוניסטים ואז הוא ברח עם מדים של מפקד וכששאלו אותו היכן הוא משרת הוא אמר- מה זה משנה? הרי כולנו חיילים בצבא הצאר
אנשים לא לומדים הסטוריה ובטוחים שהם יכולים להמציא סיפורים בקצב בלי לשים לב אם התוכן שלהם הגיוני
זה אפילו קצת מכעיס..אגב, לא ממש קשור אבל על זאת הדרך-
בשבת קראתי ספר על מישהו שהוגלה לסיביר ע"י הקומוניסטים ואז הוא ברח עם מדים של מפקד וכששאלו אותו היכן הוא משרת הוא אמר- מה זה משנה? הרי כולנו חיילים בצבא הצאר
אנשים לא לומדים הסטוריה ובטוחים שהם יכולים להמציא סיפורים בקצב בלי לשים לב אם התוכן שלהם הגיוני
מלשון הכתוב (שופטים ו, לז) "אֶת־גִּזַּ֥ת הַצֶּ֖מֶר וגו' עַֽל־הַגִּזָּ֜ה"?כאשר נחשפו התכתבויותיו של האחרון, בהן הוא השתמש בשפה בוטה וגזה.
נכתב ע"י מר חולדאי:המציאות של הימים האחרונים לימדה אותי שיעור, שכולנו צריכים להפנים: לא להתבשם מסקרים רגעיים.
מה?מי שכבר קיבל מרווה לצמא השבוע שיבדוק שם את התאריך...צפה בקובץ המצורף 823639
איפה הטעות?מי שכבר קיבל מרווה לצמא השבוע שיבדוק שם את התאריך...צפה בקובץ המצורף 823639
ברור שהתכונת ברצינות, ואני שוחק על משבתם. שוחק זה לא טעות...@שיר ושבחה אני בעד שתשמח אבל התכוונתי ברצינות.
מתנסח לי יותר: אבל על זה הדרךאגב, לא ממש קשור אבל על זאת הדרך-
הגזימו לגמרי,
הרה"ח ר' פסח קרישבסקי שיבלחט"א חי וקיים עמו"ש,
מה כבר ביקשנו, הגהה מינימלית
ידוע.אפשר לכתוב ז"ל גם על אדם חי.
כך כותב המהרש"א בקידושין דף לא,ב. וז"ל, גם בחייו מצינו שי"ל זכרונו לברכה כמ"ש גבי ואברהם היו יהיה לגוי גדול.
זה אולי נחמד ככפל לשון, אבל אין פה שגיאה.
אם זה בנימה רצינית.. דע לך כי זה לשון תקני.
או לחלופין: על זו הדרך (גם אפשר: בדרך זו).מתנסח לי יותר: אבל על זה הדרך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: