חוץ מי זה שלקחנו בהלוך מונית משדה תעופה עד למלון ב50 יורו
וואו העיקר ששילמנו המון!!!!!!!!!!!!!!משדה התעופה עולה 1.30 יורו לבנאדם, גם בחזור. ברכבת התחתית.
אני הייתי באיטליה ושילמתי על סים 24 יורובפראג לא הייתי,
אבל במדינות אחרות באירופה כן.
סים לא עלה יותר מ50 ש"ח!
אם יש לכם אנגלית בסיסית ויכולת התמצאות,
תבררו לגבי קנית סים בחו"ל.
(כמובן ללא שיחות טלפוניות לארץ, אפשרי דרך וואטסאפ).
אכלנו רק במלון, יש שם דווקא בית חבד אבל אהבנו את האוכל שם, וכך היה לנו מגוון ושפע, (במיוחד שאני בררנית באוכל)ולגבי האוכל אכלתם במלון או במסעדות?
טסנו באזור חשוון, לא השנה! (לא רוצה לתת יותר מידי פרטים........ עוד מעט יקלטו מי אני.....)מלכת אסתר מתי טסתם לפראג?
שימי מייל ואכתוב לךאשמח ממש!!
וגם מידע מה עשיתם עם התחבורה הכרטיסי נסיעה ועוד...
הוא יותר מיוחד מהספארי והתנכי?הגן חיות בפראג חובה! הוא ענק וממש כייף ונח לטייל בו
ולגבי תחבורה מאוד נח וזול יחסית להסתדר שם עם מוניות דרך אפליקציית bolt
אם יש לכם כח ברגלים, יותר פשוט ללכת ברגל, לכל האתרים הקרובים לפראג 1 שזה באזור קינג דייויד, הפריימארק ועוד, זה סה"כ לכל צד 15 דק'.מישהו קנה את הכרטיס תחבורה לתיירים?
ויודע להגיד איך מפעילים מתקפים וכו
יש לך כנפי רוח אתה פה?שימי מייל ואכתוב לך
או שתשלחי לי הודעה פרטית
כן אני זמינה כרגעיש לך כנפי רוח אתה פה?
כי אם כן אשלח לך מייל פעיל ל10 דקות...
את צריכה להוריד את השטרודל..
זה המייל?hxdvkhsxbufnjdoafb***bbitf.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: