זה תשובה קצר ולעניין!נכון מאוד
לא נראה לי שלבנ"א שיש לו טסלה מעניין אותו מה עם הגלישהטסלה - האם זה באמת נכון שאי אפשר לחסום אותו מגלישה לא מסוננת
את זה שמעתי השאלה אם יש חדש וכי כל רוכשי טסלה נופלים קבוע ברשת ? נראה לי לא הגיוני לחרוץ לכל אלו ללא יוצא מן הכלל שם "מומר לאינטרנט"חסידות גור נגד טסלה: "אסור לרכוש ולהשתמש" - כל רגע
בוועדה לענייני טכנולוגיה של גור פרסמו הוראות לגבי מכשירי מסך ברכבים שרבים הם פרוצים ופתוחים לאינטרנט לא כשר וגם אלו שחסומים ניתן בקלות לפרוץ. "רכב מחברת 'טסלה' לא ניתן לחסום, ואין לרוכשו כלל". המסמך המלאwww.kore.co.il
וזה לא סיבה מספקת ללכת בעקבות חסידות גור ולא לקנות טסלה??וכן, שמעתי מאיש שמכיר בענייני רכבים - בלי קשר לחסימה כזו או אחרת, ובלי קשר לגור, שמפני שרכב טסלה עובד כל-כולו על מחשב, לא יכול להיות חסום על מנת שלא להפריע לו את ה'עבודה' הרציפה.
גאונות...לא נראה לי שלבנ"א שיש לו טסלה מעניין אותו מה עם הגלישה
לא נראה לייש לאאוטנט מישהו מומחה לטסלה.
לא כתבתי מהשערהלא נראה לי
פורסם ע"י כל הועדות של הטכנולוגיה של הקהילות החסידיות שאין כרגע פתרון לסינון טסלה.
ואי אפשר לשדך בין החסידיות לאותו מומחה???לא כתבתי מהשערה
אלא מידיעה.
תשובה מדוייקת." נראה לי לא הגיוני לחרוץ לכל אלו ללא יוצא מן הכלל שם "מומר לאינטרנט"" (סוף ציטוט)
חסידות גור עשתה את הגדר שלה, פנימי, ולא נוגע לכלל הציבור. מי שמעוניין להצטרף, יבושם לו אבל הם לא יצרו כאן שום כינוי למשתמשים מתוך החסידות או אחרים, אלא מעוררים ומזהירים על זהירות הנדרשת ברו"ג.
ומעניין להבין, איך ענין פנימי עושה דרכו להיות נושא כאן?
וכן, שמעתי מאיש שמכיר בענייני רכבים - בלי קשר לחסימה כזו או אחרת, ובלי קשר לגור, שמפני שרכב טסלה עובד כל-כולו על מחשב, לא יכול להיות חסום על מנת שלא להפריע לו את ה'עבודה' הרציפה.
לענ"ד זה עניין של תפיסת עולם.שאלה של עם הארץ
מה הבעיה עם אינטרנט ברכב?
אתם רואים סרטים בזמן הנהיגה?
אתם משאירים ילדים ברכב מונע לבד בלי השגחת הורים?
גם מבוגרים חונים בצד ורואים פריצות בלש' המעטה וד"לשאלה של עם הארץ
מה הבעיה עם אינטרנט ברכב?
אתם רואים סרטים בזמן הנהיגה?
אתם משאירים ילדים ברכב מונע לבד בלי השגחת הורים?
עדיין לא הבנתיגם מבוגרים חונים בצד ורואים פריצות בלש' המעטה וד"ל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: