שוק ההון טסלה אירוע ה 10.10 חדשות עדכונים וגרפים

מאמין בניסים

משתמש פעיל
????????????
אתה מצטרף לשורט? ועדיין מאמין ומחזיק?
בוקר טוב
כן
כן
חלק מנכבד מההחזקות שלי בביטקוין לטווח ארוך היא דרך mstr
עוד מהימים שזאת היתה הדרך היחידה להיחשף לביטקוין בבורסה. מימי אוגוסט 20.
כיום שיש לנו את ה ibit . וככל שהמניה נהיית יותר ויותר ממונפת ביחס לביטקוין אני חוסך כל חודש יותר לכיוון של ibit.

אני גם סוחר לטווח בינוני בדרך כלל לא תוך יומי ובמקרים קיצוניים כמו אלה עושה עקיצות לתוך יומי . זה חלק גדול מהפרנסה שלי
את המסחר עליה אני עושה דרך הממונפות
mstu מכפיל לונג פי 2
mstz מכפיל שורט פי 2

ראיתי את ההודעה בלייב ( יש לי שירות שמקפיץ לי הודעות חשובות כאלה במחשב (אין להם לטלפון בכלל) על מניות שאני בוחר ומגדיר)
הודעה כזאת של סיטרון -כשהמניה עלתה ככ הרבה + חצי שעה שפרשני cnbc בלילה לפני לא הפסיקו לומר שמי שלא מוכר משוגע כי זה חייב לתקן כל רגע- זה שורט קל
שורט במכפילה נתן 40 % ריווח פחות משעתיים ויש כאלה שנשארו ועשו יותר

נערך לאחרונה ב:

מאמין בניסים

משתמש פעיל
הנה הסבר למה הפרמיה של mstr לא יכולה להחזיק יותר מדי. בטח לא פרמיה של כמעט פי 3 כמו שהיינו השבוע

the premium reflects the sentiment from convertible bond market and how fast saylor can issue those convertible notes. and the premium is going to be 0 eventually years laterBTC is rising quickly and would reach $13 million some day. Everyone bitcoiner knows this. Right now, the convertible bond market has no choice but to buy MSTR convertible notes if they want exposure to BTC. 10 years later, BTC becomes the world reserve asset. MSTR's stock returns begin to slow down relative to BTC, simply because they are diluting stock through convertible debt or ATM offerings. Eventually, the strike price of MSTR's last few convertible bonds won't be reached, and Saylor will pay off those bonds using the interest he generates from options (like MSTU). Right now, He can earn interest and profits from offering various volatility financial products based on BTC. However, he cannot do this forever if MSTR's market cap becomes significantly larger than BTC's. It is not possible for MSTR to maintain 1.5x–2x leverage on BTC forever and grow to become 10,000 times larger than BTC's market cap.

לא חותם על כל מילה אבל מבין עד כמה היא מטריפה את המוחות של הכלכלנים והמתמטיקאים
גם מי שאוהב ורוצה ביטקוין . לדעתי עדיף ללכת על ibit
כמה שמפתה המחירים ש mstr יכולה להגיע
קשה לנהל סיכונים בדבר שאתה לא מבין
אני אישית כבר לא בסיכון גדול שם וכיום עם כסף חדש אני נחשף יותר ל ibit

טוב מאוד

משתמש מקצוען
בוקר טוב
כן
כן
חלק מנכבד מההחזקות שלי בביטקוין לטווח ארוך היא דרך mstr
עוד מהימים שזאת היתה הדרך היחידה להיחשף לביטקוין בבורסה. מימי אוגוסט 20.
כיום שיש לנו את ה ibit . וככל שהמניה נהיית יותר ויותר ממונפת ביחס לביטקוין אני חוסך כל חודש יותר לכיוון של ibit.

אני גם סוחר לטווח בינוני בדרך כלל לא תוך יומי ובמקרים קיצוניים כמו אלה עושה עקיצות לתוך יומי . זה חלק גדול מהפרנסה שלי
את המסחר עליה אני עושה דרך הממונפות
mstu מכפיל לונג פי 2
mstz מכפיל שורט פי 2

ראיתי את ההודעה בלייב ( יש לי שירות שמקפיץ לי הודעות חשובות כאלה במחשב (אין להם לטלפון בכלל) על מניות שאני בוחר ומגדיר)
הודעה כזאת של סיטרון -כשהמניה עלתה ככ הרבה + חצי שעה שפרשני cnbc בלילה לפני לא הפסיקו לומר שמי שלא מוכר משוגע כי זה חייב לתקן כל רגע- זה שורט קל
שורט במכפילה נתן 40 % ריווח פחות משעתיים ויש כאלה שנשארו ועשו יותר

החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  102  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה