דרוש מידע טלפון כשר עם כרטיס זיכרון

אשר שרבר

משתמש סופר מקצוען
האם מישהו יודע על טלפון כשר שאפשר להוסיף לו כרטיס זיכרון שיגבה את אנשי הקשר?

שלא ירדו לטמיון

המספרים שעל הסים מקס' 200, לא מספיק לי, וברגע שהטלפון שובק חיים, אני מאבד המון מידע
מסינכרון של היומן, נגן ומצלמה, כבר התייאשתי
לא מעוניין במוגנים למיניהם

כרגע יש לי טלפון שנקרא מוכשר, היה תקופה מסויימת (לפני כשלוש שנים) בהכשר בד"ץ בני ברק, גלאקסי יאנג 2
שהאופציות היחידות שהיו בו. כרטיס זיכרון, נגן, ומצלמה. לא הייתה אפשרות לווי פיי, ולא לנקודה חמה.
כמו"כ לא היה אפשרות לחבר למחשב, רק להעביר לכרטיס זיכרון, ודרכו למחשב.
אם למישהו יש מושג אם אפשר להשיג דבר כזה שוב, מאוד מאוד אודה לו.

סולפג' solfege

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
נוקיה 208 תומך כשר.

סולפג' solfege

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
מה ההבדל? המה יגידו? או לעבוד על העולם?

אשר שרבר

משתמש סופר מקצוען
מה ההבדל? המה יגידו? או לעבוד על העולם?
לא, לא המה יגידו, החינוך של הבנות שלי, אני לעצמי הייתי קונה תומך אולי, אבל מה אענה לילדי שישאלו, אבא, מותר?
אפשר לגבות אנשי קשר לכרטיס זיכרון ולא הפוך.
אז איך אני מכניס את הטלפונים חזרה למכשיר?
k34
פלאפון פצצה
יש בכשר? ואפשר להכניס את המספרים השמורים בכרטיס? או שזה רק להוציא?

סולפג' solfege

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
חינוך זה מעבר להכל.
תכלס מעבר לחותמת- הכל אותו הדבר (אין וואי פיי, יש נגן ומצלמה עלובה של 2 מגה וזהו)

דניאל.

משתמש פעיל
צילום מקצועי
חינוך זה מעבר להכל.
תכלס מעבר לחותמת- הכל אותו הדבר (אין וואי פיי, יש נגן ומצלמה עלובה של 2 מגה וזהו)
נכון, אבל בעצם למה לא ? מה הבעיה שיהיה גם לילדים כזה תומך , אחרי הכל אין ווי פאי ועוד , אלא מה אנחנו רוצים שהילדים ילכו בתלם - שיעשו כהוראת הרבנים בלי לחרוג , ואנחנו לא צריכים ? למה דמם של ילדינו סמוק משלנו? (לא באתי להטיף מוסר. אלא רק להביע דעה שמי שחושב שתומך זה בסדר אז למה בשביל הילדים זה לא בסדר)

יהודה וולף

משווק מכשירי הדרן וטלפונים כשרים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
נכון, אבל בעצם למה לא ? מה הבעיה שיהיה גם לילדים כזה תומך , אחרי הכל אין ווי פאי ועוד , אלא מה אנחנו רוצים שהילדים ילכו בתלם - שיעשו כהוראת הרבנים בלי לחרוג , ואנחנו לא צריכים ? למה דמם של ילדינו סמוק משלנו? (לא באתי להטיף מוסר. אלא רק להביע דעה שמי שחושב שתומך זה בסדר אז למה בשביל הילדים זה לא בסדר)
כי לילדים כבר לא יהא כזה תומך יהא לו תומך יותר גרוע...

סולפג' solfege

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים

לילדים שלנו יהיה מכשיר הרבה יותר משוכלל מתומך. עוד כמה שנים לא נוכל לעלות לאוטובוס בלי סמארטפון, ללכת לרופא, להחנות את הרכב.
אז יעשו סמרטפונים כשרים עם אפליקציות בלבד וחותמת. הכל עניין של תזמון. (תתווכחו כמה שאתם רוצים- אם תרצו או לא--- זה יקרה- עובדתית)
אני רק מקווה שעד אז המשיח יגיע ויפתור לנו את כל הבעיות.

אשר שרבר

משתמש סופר מקצוען
לילדים שלנו יהיה מכשיר הרבה יותר משוכלל מתומך. עוד כמה שנים לא נוכל לעלות לאוטובוס בלי סמארטפון, ללכת לרופא, להחנות את הרכב.
אני מסכים, אבל בנתיים נתקדם בקצב של הרבנים ו/או השוק שיקבע את הקצב הזה, והילדים ידעו שלא קונים רק כשר.

ואדרבה, בעתיד אם יקנו תומך כשר (של העתיד... ), כי אבא קנה, זה עוד יהיה חמור פי כמה.

דניאל.

משתמש פעיל
צילום מקצועי
לא ידוע על מכשיר כשר שתומך בכרטיס זיכרון, אבל בנוקיה 208 (כשר) יש זיכרון גדול לאנשי קשר -1000 מספרים

סולפג' solfege

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
ההבדל הוא עצום
1) ישנם באלו שכן יש להם WIFI
2ׂׂ)אפשר להחליף סים ברגע ו....אופס
3)והכי בעייתי שישנם כאלו שתומכים ב2 סימים
דיברתי על אלו שאין בהם וואי פי (הנוקיה 208 והC2)
להחליף סים?? יותר קל לקנות סמארטפון חדש ונוצץ ולהשאר עם הכשר למען יראו...
מי שרוצה לעשות עבירות יעשה בכל מצב.

בסך הכל אין כזה דבר כשר עם כרטיס זיכרון.
ואגב האנשי קשר שמורים על המכשיר- גם בכשרים יש עד 1000.
מה שאפשר לעשות זה לקנות מכשיר "כשר" שהכשירו אותו ע"י הזלפת דבק לחור של הכרטיס, להוציא איכשהו את הדבק ולאכסן דברים אישהו- לעקוף את החסימה. אני לא מבינה את זה כי יש לי מכשיר כשר למהדרין.

נערך לאחרונה ב:

א. קליין

משתמש צעיר
האם מישהו יודע על טלפון כשר שאפשר להוסיף לו כרטיס זיכרון שיגבה את אנשי הקשר?

שלא ירדו לטמיון

המספרים שעל הסים מקס' 200, לא מספיק לי, וברגע שהטלפון שובק חיים, אני מאבד המון מידע
מסינכרון של היומן, נגן ומצלמה, כבר התייאשתי
לא מעוניין במוגנים למיניהם

כרגע יש לי טלפון שנקרא מוכשר, היה תקופה מסויימת (לפני כשלוש שנים) בהכשר בד"ץ בני ברק, גלאקסי יאנג 2
שהאופציות היחידות שהיו בו. כרטיס זיכרון, נגן, ומצלמה. לא הייתה אפשרות לווי פיי, ולא לנקודה חמה.
כמו"כ לא היה אפשרות לחבר למחשב, רק להעביר לכרטיס זיכרון, ודרכו למחשב.
אם למישהו יש מושג אם אפשר להשיג דבר כזה שוב, מאוד מאוד אודה לו.
נדמה לי שבנוקיה (c2 או 208 ) יש אפשרות לגבות את הנתונים דרך הבלוטוס בחיבור למחשב

דניאל.

משתמש פעיל
צילום מקצועי
מה שאפשר לעשות זה לקנות מכשיר "כשר" שהכשירו אותו ע"י הזלפת דבק לחור של הכרטיס, להוציא איכשהו את הדבק ולאכסן דברים אישהו- לעקוף את החסימה. אני לא מבינה את זה כי יש לי מכשיר כשר למהדרין.
אין אפשרות כזו, גם אם תצליחי להוציא את הדבק במצב שלא יחצוץ בין המגעים (דבר שמאד קשה כיון שהחריץ מאד צר ואין גישה ישירה למגעים) ולא תמצאי את תוכן הכרטיס כיון שהתוכנה הכשרה לא תומכת בהצגת הנתונים מכרטיס זיכרון(וכיום כבר א"א לפרוץ את הפלאפונים המאושרים )

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  103  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה