דרוש מידע טלפון כשר עם כרטיס זיכרון

zip's

משתמש צעיר
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לילדים שלנו יהיה מכשיר הרבה יותר משוכלל מתומך. עוד כמה שנים לא נוכל לעלות לאוטובוס בלי סמארטפון, ללכת לרופא, להחנות את הרכב.
אז יעשו סמרטפונים כשרים עם אפליקציות בלבד וחותמת. הכל עניין של תזמון. (תתווכחו כמה שאתם רוצים- אם תרצו או לא--- זה יקרה- עובדתית)
אני רק מקווה שעד אז המשיח יגיע ויפתור לנו את כל הבעיות.
על פי דרך הטבע, עובדתית אתה סופר צודק, רק מה לעשות, ההיסטוריה הארוכה של עם ישראל ודרך הטבע, איך לומר?, לא תמיד הלכו יד ביד...
אז גם פה, אנחנו נעשה את החלק שלנו "ראש בקיר", ומשמים יעשו את השאר...

אריה קיי

משתמש צעיר
אני חושב שועדת הרבנים זה קשקוש של כמה עסקנים תאבי בצע, יכול להיות שבהתחלה הרבנים חיפשו גוף שיכשיר את הטלפונים ואז זה היה בסדר גמור, אבל כיום נראה שיש שם דברים מוזרים מאוד הנה חלקם:
1. מדוע יצא מכתב של הרבנים נגד כל סוגי התומך כשר כולל אלו שבאמת אין בהם כלום
2. מדוע יש רק גוף אחד שתפקידו להכשיר את הטלפונים, בכל דבר מהסוג הזה כורח המציאות שיהיו מתחרים
3. מדוע טלפון כשר עולה כל כך יקר, בצורה מוגזמת ביותר
4. מדוע האנשים שעומדים מאחורי הועדה הזו אינם מוכרים או מזהים את עצמם
5. מדוע כל הטלפונים הכשרים הם מכשירים דופקים (עשרות האשכולות בנושא יוכיחו )

כל הדברים הנ"ל מביאים לנקודה אחת: כסף

תן

משתמש רשום
208 יש אפשרות לשליחת אנשי קשר דרך הבלוטות

sl הנהלת חשבונות וחשבות שכר

משתמש סופר מקצוען
דיברתי על אלו שאין בהם וואי פי (הנוקיה 208 והC2)
להחליף סים?? יותר קל לקנות סמארטפון חדש ונוצץ ולהשאר עם הכשר למען יראו...
מי שרוצה לעשות עבירות יעשה בכל מצב.

בסך הכל אין כזה דבר כשר עם כרטיס זיכרון.
ואגב האנשי קשר שמורים על המכשיר- גם בכשרים יש עד 1000.
מה שאפשר לעשות זה לקנות מכשיר "כשר" שהכשירו אותו ע"י הזלפת דבק לחור של הכרטיס, להוציא איכשהו את הדבק ולאכסן דברים אישהו- לעקוף את החסימה. אני לא מבינה את זה כי יש לי מכשיר כשר למהדרין.
אז בשביל מה צריך את כל הכשרים בכלל
שכולם יקנו סמרטפונים רגילים "ומי שרוצה לעשות עבירות יעשה בכל מצב"......

sl הנהלת חשבונות וחשבות שכר

משתמש סופר מקצוען
אני חושב שועדת הרבנים זה קשקוש של כמה עסקנים תאבי בצע, יכול להיות שבהתחלה הרבנים חיפשו גוף שיכשיר את הטלפונים ואז זה היה בסדר גמור, אבל כיום נראה שיש שם דברים מוזרים מאוד הנה חלקם:
1. מדוע יצא מכתב של הרבנים נגד כל סוגי התומך כשר כולל אלו שבאמת אין בהם כלום
2. מדוע יש רק גוף אחד שתפקידו להכשיר את הטלפונים, בכל דבר מהסוג הזה כורח המציאות שיהיו מתחרים
3. מדוע טלפון כשר עולה כל כך יקר, בצורה מוגזמת ביותר
4. מדוע האנשים שעומדים מאחורי הועדה הזו אינם מוכרים או מזהים את עצמם
5. מדוע כל הטלפונים הכשרים הם מכשירים דופקים (עשרות האשכולות בנושא יוכיחו )

כל הדברים הנ"ל מביאים לנקודה אחת: כסף
1. מה השאלה? כל תומך זה פריצת גדר, והפורץ גדר....
2. למה יש גוף אחד של החינוך, של הסמינרים וכו', לך לרבנים ותגיד שאתה רוצה לפתוח עוד אחד
3. יש הרבה זולים
4. מוכרים מאוד ועיין באשכולות
5. ממש לא, גם סמרטפונים יש דפוקים (עשרות אשכולות יוכיחו)

בהצלחה

אריה קיי

משתמש צעיר
אין שום השוואה בין גוף חינוכי לגוף שעושה כסף, ולגבי המכשירים הזולים דע לך שהם נרכשים על ידם בשליש מחיר, לגבי הסמארטפונים שים לב שענית את התשובה לעצמך-יש מכשירים דפוקים אבל בקטגוריית הסלולרי הכשר כולם דפוקים

חנון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אחרי שהלכו לי האנשי קשר עשיתי קובץ וורד עם אנשי קשר ומעדכנת
האמת היא שמזמן מזמן לא עדכנתי, מה שהיה רלוונטי לפני שנה היום ממש לא וכו'

דניאל.

משתמש פעיל
צילום מקצועי
אין שום השוואה בין גוף חינוכי לגוף שעושה כסף, ולגבי המכשירים הזולים דע לך שהם נרכשים על ידם בשליש מחיר, לגבי הסמארטפונים שים לב שענית את התשובה לעצמך-יש מכשירים דפוקים אבל בקטגוריית הסלולרי הכשר כולם דפוקים
דבר ראשון הכשרים המצויים לא כ"כ יקרים , לך לחנות ותבדוק למשל: נוקיה 208 כשר ולא כשר כמעט אותו המחיר (ולגבי הלא מצויים כמו היאנג הכשר - זה עניין של הצע וביקוש וכך זה בכל תחום)
ואל תישכח שיש עוד הוצאה על ההכשר והיא התוכנה- צריך לבנות תוכנה חדשה לכל דגם.
וחוץ מי זה מאין לך שהמכשירים הכשרים נרכשים ע"י ועדת הרבנים בשליש מחיר?

תן

משתמש רשום
דבר ראשון הכשרים המצויים לא כ"כ יקרים , לך לחנות ותבדוק למשל: נוקיה 208 כשר ולא כשר כמעט אותו המחיר (ולגבי הלא מצויים כמו היאנג הכשר - זה עניין של הצע וביקוש וכך זה בכל תחום)
ואל תישכח שיש עוד הוצאה על ההכשר והיא התוכנה- צריך לבנות תוכנה חדשה לכל דגם.
וחוץ מי זה מאין לך שהמכשירים הכשרים נרכשים ע"י ועדת הרבנים בשליש מחיר?
זה בדוק שקונים את זה ואפילו בעשרית מהמחיר כל חנות עם ההסכם שלו

הגפן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
כדאי לעורר את תשומת ליבם של המייצרים של המכשירים הכשרים החדשים (I47, K34 ודומיהם) שחידשו הרבה דברים שלא היו עד עתה בכשרים להכניס גם את הפונקציה הזאת.
בטוחני שכשם שהם הצליחו להשיג את הסכמת הועדה לפלאפון עם שני כרטי סים ופלאפון עם אפשרות לכרטיס זכרון להקלטות והקלטת שיחות, הם ישיגו גם הסכמה לפונקציה של העתקת אנשי הקשר.
נ.ב.:הסיבה שהם מקבלים היתר לפונקציות שונות משא"כ האחרים, משום שהם מייצרים את המכשירים לפי הוראות הועדה ולא מכשירים פלאפונים מוכנים.

פיגי 122

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
דאי לעורר את תשומת ליבם של המייצרים של המכשירים הכשרים החדשים (I47, K34 ודומיהם)

לי יש מכשיר I47 ויש מקום לכרטיס ועושים גיבוי אנשי קשר
וכבר קרה לי תקלה במכשיר שאהיתי צריכה להחליף את המכשיר והעברתי גם את הכרטיס ואז עשיתי שיחזור אנשי קשר והכל על מקומו בא בשלום

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה