נכתב ע"י מיכל נ.;588866:למה להתרברב?
לא יפה...
גם אם זה טיפ חשוב, יש דרך נעימה ומכבדת יותר
זאת ממש לא היתה הכוונה (זה יותר סגנון הכתיבה שלי...), אבל לקחתי לתשומת לבי את ההערה, תודה.
נכתב ע"י מיכל נ.;588866:למה להתרברב?
לא יפה...
גם אם זה טיפ חשוב, יש דרך נעימה ומכבדת יותר
נכתב ע"י naamah;588867:לא אמרתי "לא מיתוג".
אמרתי - מיתוג, בעיתו ובזמנו.
כשיש למותג נפח מאחוריו, של ניסיון ויכולות, זה נפלא, והמיתוג יכול רק להוסיף.
אבל כשהמותג הוא כמו בלון ריק שאין בתוכו כלום, זה יכול רק להזיק.
מי שיש לו שאיפות גדולות - אני האחרונה שאוציא לו את האוויר מהמפרשים...
אדרבא, שיעבוד קשה, שיעצב, שיבנה מאגר לקוחות קבועים ונאמנים, שיגדל, שיפרח, ואז יעצב לעצמו לוגו ויגדיר את עצמו כסטודיו.
נכתב ע"י סימן טוב;588829:אני לא מבינה משהו. אם מישהו פותח עסק כלשהו, לעיצוב כובעים או מאפיה וכו' וכו' - לא תמליצו לו לעשות לוגו? ולתת שם לעסק? מה עדיף, להיות עסק בלי שם ובלי פנים? הרי כל הרעיון של לוגו זה לחבר את הצרכן לאופי המיוחד ולסגנון הייחודי, אחרת למה יבחר בו ולא במעצבת כובעים אחרת? כי אהב את מה שהוא משדר. ואיך ישדר את זה? דרך שם המיוחד לו, לוגו וכו'! אז במה אנו הגרפיקאים שונים?! כי יש הרבה?? דרך אגב, לי עדיין אין לוגו.. ואני בהחלט חשה כ"סנדלר ההולך יחף"
מתוך ויקיפדיה באנגלית, ערך "סטודיו":נכתב ע"י naamah;588856:בתחום שלנו יש דווקא הרבה יתרון, לפחות בשנים הראשונות, להכרות אישית עם הלקוחות ולכך שהלקוח פונה ל"יוסקה כהן" ולא ל"סטודיו" גדול ומנוכר.
גם אני שבחרתי בשם לסטודיו (כאמור, לאחר מס' שנים של פעילות והתמחות בתחום), עדיין מקפידה לא להשתמש (באתר שלי למשל) בלשון רבים ("אנחנו מעצבים" וכדומה) ולצייר ציור מוטעה של משרד גדול ומנופח, מכיוון שבעידן של היום גם החברות הגדולות מחפשות את הטאצ' האישי.
נכתב ע"י סטודיו בר אוריאן;588926:אז את הלקוחות שפונים למעצב גרפי בשביל היכרות ו"טאצ'" אישיים- אני בשמחה אשאיר לך וליוסקה (בכיף אין בעד מה..), אני מניח שלקחות שרוצים מענה מקצועי ומדוייק לצרכי המותג שלהם כבר ימצאו איזה סטודיו..
וד"א פרקט לימנציה נשחק בקלות בתעבורת אנשים גדולה, אבל עם הגישה הזאת זה לא אמור להטריד אותך
1. ממש לא התכוונתי לפגוע באופן אישי, אנא מסרי את התנצלותי הכנה בפני הפרקט ( סתם נו אני כמובן צוחק.. התכוונתי בפני המרצפות)נכתב ע"י naamah;588980:1
1. הכי קל לרדת לפסים אישיים במקום להיות ענייניים
אתה גם מתעקש, ולא ברור לי למה, להעמיד פנים כאילו טענתי שלהיות יוסק'ה שמעצב פלאיירים לאינסטלטורים זה הטופ שבטופ מבחינתי, וכאילו אני אישית רואה את עצמי כיום במקום הזה וחושבת שזה המקום הכי טוב למעצב לעמוד בו. זה כמובן לא נכון, ואני מתארת לעצמי שרוב הגולשים שקראו אותי הצליחו לעמוד על כך.
2. אם למצות את הטענה שלי בהודעה הפותחת, היא היתה כזו - מתחילים לא צריכים לקפוץ מעל הפופיק, ואין טעם למעצב/גרפיקאי להתהדר בכותרת "סטודיו" ל"מיתוג" ובלוגו מפונפן, כשעוד בקושי בקע מהביצה. זה לא משדר מקצועיות, אלא מוזיל את המקצוע. האם אתה מתנגד לטענה הנ"ל? אשמח לשמוע על כך.
3. אין שום סתירה בין טאצ' אישי לבין מענה מקצועי ומדוייק. אדרבא ואדרבא, בדיוק להפך.
4. סטודיו הוא אכן חדר עבודה של יוצר, במשמעותו המילולית של המושג.
אבל לא נכון יהיה להתעלם מהקונוטציה של המושג בישראל של שנת 2011.
מכל מקום, סטודיו הוא אכן מקום שבו פועלים יוצרים. ואני חוזרת לאותו אחד שסיים קורס פוטושופ ו"משחק בתוכנה" כדי ליצור אפקטים - אין כל קשר בינו לבין סטודיו, והוא עוד לא הגיע למדרגת יוצר. הרבה מאותם אנשים יתקדמו, יגדלו, ויגיעו לרמה של יוצרים. חלקם ימשיכו לדרוך במקום, וגם זה לגיטימי וגם לזה יש שוק בימינו.
נכתב ע"י נוי;588991:נעמה מציעה לכל אחד להגדיר את עצמו בהתאם ליכולתיו וכישוריו למנוע את הבעיה הזו.
אם תעייני בתגובותיה השונות של נעמה באשכולות של ייעוץ וחוות דעת, תגלי כי תמיד היא עונה בתגובות ארוכות ומושקעות המנומקות כהלכה, ועוזרת מאוד למשתתפי הפורום באשר הם. אני בטוחה, שחוץ ממני הרבה הסתייעו מעצותיה היעילות שניתנו ברוחב לב.נכתב ע"י רותי12;589006:הזה ובאחרים...
שכל אחד שמרגיש "גדול" בתחומו מנסה להטיף לאלה שנראים בעיניהם "קטנים\דפוקים\מתחילים\בוגרי קורס בפוטושופ\" (הקיפו בעיגול)
למה להוריד את השני ?גם אם הוא נראה פחות ממכם..
כאילו ניראה שע"י שנוריד את השני נגדיל את עצמנו...
שכל אחד יתרכז בעצמו, בעבודתו .ינסה להשתפר הוא.
ואם ירצה באמת לעזור לאחרים- אז יש כאן בפורום הרבה הזדמנויות לענות\לעודד\לכוון אחרים \מתחילים\קטנים..
בהצלחה!
ולא לסקול אותי
אני לא יודע איזה פורומים אחרים את מכירה, אבל זה עניין של זמן עד שתראי עד כמה זה לא נכון. כל אחד שיודע הרבה ומנסה לעזור זה יכול להתפרש כהתנשאות ובפרט אצל הנחיתי.נכתב ע"י רותי12;589006:הזה ובאחרים...
שכל אחד שמרגיש "גדול" בתחומו מנסה להטיף לאלה שנראים בעיניהם "קטנים\דפוקים\מתחילים\בוגרי קורס בפוטושופ\" (הקיפו בעיגול)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: