ראש על הכתפיים
משתמש פעיל
לא,מינוס בחשבון -עדיין בתוך המסגרת בעייתי?
אם אתה תמיד בתקרה זה מוריד
לא,מינוס בחשבון -עדיין בתוך המסגרת בעייתי?
ההגדרה היא ניצול גבוה, לאו דווקא תקרה.לא,
אם אתה תמיד בתקרה זה מוריד
וקרן השתלמות?איזה מלך y996 . כל הכבוד על התשובות.
אגב גם בבנק לאומי אפשר להיעזר קצת יותר מהנטו אם מביאים טופס 106....
הכנסה מהורים הבנקים שמסכימים להתייחס לזה רוצים לפחות חצי שנה וגם יותר . נתקלתי גם בשנה
מה איתה?וקרן השתלמות?
האם ההפרשה אליה נחשב כהכנסהמה איתה?
עדיף לא לגעת בה.. מכשיר פיננסי פצצה.
לא. איך בדיוק?..האם ההפרשה אליה נחשב כהכנסה
אני מפקיד מידי חודש סכום מסויים לקופת חיסכון בבנק לצורך קניית דירה בעז''ה (בקרוב...), כך יוצא שלעיתים אני מגיע למינוס קטן עקב קופת החיסכון, שאלתי האם זה מזיק לעתיד כשארצה לקחת משכנתא בתנאים טובים?אם יש הפקדות חסכונות. זה ממש גבוה.
אם יש לך מסגרת והמינוס הוא בתוך המסגרת וזה לא קרוב לניצול המסגרתאני מפקיד מידי חודש סכום מסויים לקופת חיסכון בבנק לצורך קניית דירה בעז''ה (בקרוב...), כך יוצא שלעיתים אני מגיע למינוס קטן עקב קופת החיסכון, שאלתי האם זה מזיק לעתיד כשארצה לקחת משכנתא בתנאים טובים?
אשמח מאוד לתשובה בעניין!
מדבר על שכירלא. איך בדיוק?..
ברוב המוחלט של הבנקים לא.מדבר על שכיר
האם סעיף ההפקדה לקרן השתלמות מצטרף לנטו?
אם זה תמיד ככה זה פחות נורא. יש וותק מספיק ממקום העבודה בזה??קבלת משכורת כל חודש לחשבון הבנק אבל לא בתאריך מסויים (גם אחרי העשירי, וגם לפעמים יותר מאוחר מכך, בתאריכים שונים. אבל באותו החודש עצמו).
האם יכול להיות בעיה בזה?
א' - תלוי סכומים כמובן.אשכול ישן, אבל ברשותכם כמה שאלות-
א' אין לי כלל הכנסות עם תלוש, רק כויללים וקצבה מביטוח לאומי, בשביל עצם החיים הם מספיקים לי, ב"ה.
אבל משכנתא יש מצב שאני מקבל ככה,
ואם לא, אז מה הפיתרון הכי מהיר וישים, תודה,
ב' אני מעוניין לקנות דירת גג, ולבנות עליה עוד קומה, עדיף לקחת את כל המשכנתא בפעם אחת כבר בקניית הדירה, או שאין צורך,
ג' יש לי נכס שאינו מגודר כדירה, אלא כקרקע/מגרש, זה מפריע לקבלת תעודת זכאות להלוואה ממשרד השיכון(בגין חסר דיור/נכות)?
תודה.
לא הבנתי את התשובות,א' - תלוי סכומים כמובן.
ב' - אין אפשרות כזאת, תשלים את הרכישה ורק אז תוציא על הרחבה.
ג' - מגרש לבנייה לדיור, לא.
א, שים לב שלא כתבת כמה כסף יש לך מכוללים, וכמה קצבה. ייתכן ויש הרבה ותוכל לקחת משכנתא גדולה.לא הבנתי את התשובות,
א' - במצב הזה אני מבין, אני לא יכול להוציא משכנתא רצינית, אז אולי אני יכול לעשות תלושים, זה יעזור? לכמה חודשים אני אצטרך?
ב' - יש לי מספיק הון עצמי בשביל לקחת משכנתא יחסית קטנה על קניית הדירה, אני רוצה לדעת אם את השאר מה75% משכנתא, אני יכול/צריך לקחת מיד בקניה או אח"כ,
ואם אח"כ, מה זה שונה מבעת הקניה?
ג' - לא, שמה, שאני לא זכאי להלוואה?
תודה!!!!!
א' אני יכול לעשות עכשיו 3 תלושים, על ה3 חודשים אחרונים? או שהם צריכים להינפק במשך ה3 חודשים, (בקיצור- אפשר לעשות פה שטיקע'ס או שלא?)א, שים לב שלא כתבת כמה כסף יש לך מכוללים, וכמה קצבה. ייתכן ויש הרבה ותוכל לקחת משכנתא גדולה.
מה זה "רצינית" לא הבנתי..
תלושים צריך 3 חודשים, אבל צריך שהוותק בתלוש לא יתחיל מלפני 3 חודשים!..
ב, עסקת הרכישה, והבנייה - הן 2 עסקאות נפרדות. קודם תשלים את הרכישה בשיעור מימון של 75% משכנתא מהרכישה (חוזה/שמאי) הנמוך מביניהן, ואח"כ תקבל עוד 75% משווי הדירה אחרי ההרחבה והשיפוץ.
ג, אם הקרקע אי ה לדיור, לא תוכל לקבל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: