גם במקרה כזה מומלץ לשאול מלצר,בחלק מקומות הם רושמים לך את זה בקבלה בתור חלק מהתשלום, אין לך ברירה אחרת...
להיות מלצר ולשרת אנשים זה עבודה לא ממש מכבדת ואנשים הרבה מתנהגים למלצרים בצורה משפילה מאוד!אני בכלל לא מבינה את הרעיון של טיפ
כל היתרון של המסעדה על פני המטבח שלי הוא שמישהו אחר מבשיל לי ומגיש לי את האוכל ומנקה אחרי
זה כל הרכיבים של המוצר שאני משלמת עליו.
על מה ולמה השירות הוא בנפרד?
ובגלל הטיפ אנשים יפסיקו להשפיל מלצרים? לא חושבת. וגם אם כן, זה לא סיבה.להיות מלצר ולשרת אנשים זה עבודה לא ממש מכבדת ואנשים הרבה מתנהגים למלצרים בצורה משפילה מאוד!
משלמים על ארוחה 10% ומעלהואם אפשר בכמה שקלים לשמח אותם אז למה לא?בכל מקרה משלמים על הארוחה 10 שח זה לא משמועתי ולשמ יהודי זה מצווה גדולה
לא יפסיקו להשפיל,אבל לפחות אנשים אחרים כן יתנהגו יפהובגלל הטיפ אנשים יפסיקו להשפיל מלצרים? לא חושבת. וגם אם כן, זה לא סיבה.
זה בדיוק מה שמגוחך פהאפ תבטל את המושג טיפ לא יהיו לך מוצרים או שהשירות שיהיה יגרום לך לאכול פלאפל הטיפ נועד לשרת את כולם ולכן מלצר כדי שיתן שירות טוב צרי שמשהו ידרבן מלבד ה שכר מינימום ולכן זה כך
גם אם זה הולך לכיס של בעל המסעדה???????קראתי בשבת שחובה לתת טיפ זאת מצווה וחסד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: