אני מנגן בגיטרה לא מעט זמן בהתחלה בתסכול ולאט לאט עם חיוך מאוזן לאוזן כשלבסוף דברים מתכנסים לאנשהו
עם הזמן הבנתי שהרבה מהקשיים שלי היו בגלל אחיזה לא נכונה, זווית פריטה מסורבלת יותר, קצב וכו'
בגלל שלא למדתי עם מורה אשמח לשיתוף מכל מי שיש לו טיפים מקצועיים באמתחתו כאלו שיכולים לשפר לא רק את הטכניקה אלא גם את היצירה בסופו של דבר.
האתגר שאני מנסה כיום לפענח הוא איך לנגן אקורדים בצורה שהמלודיה תזרום דרך האקורד.
אשמח לכל שביב מידע מקדם
דברים נוספים שאשמח לדעת הם
כל טיפ שהוא יתקבל בברכה גם בלי קשר לרשימת השאלות מעל
עם הזמן הבנתי שהרבה מהקשיים שלי היו בגלל אחיזה לא נכונה, זווית פריטה מסורבלת יותר, קצב וכו'
בגלל שלא למדתי עם מורה אשמח לשיתוף מכל מי שיש לו טיפים מקצועיים באמתחתו כאלו שיכולים לשפר לא רק את הטכניקה אלא גם את היצירה בסופו של דבר.
האתגר שאני מנסה כיום לפענח הוא איך לנגן אקורדים בצורה שהמלודיה תזרום דרך האקורד.
אשמח לכל שביב מידע מקדם
דברים נוספים שאשמח לדעת הם
- איך לפרוט בצורה שהמיתר משמיע צליל טוב גם בלי שיהיו ציפורניים יחסית ארוכות?
(מדהים כמה ציפורניים עושים את הנגינה, עדין זה לא תמיד פרקטי). - פריטה על מיתר נשמעת לעיתים מזמזמת, איך בעצם לנגן בצורה "נקייה"?
השאלה נכונה גם בקשר להעברת האקורדים שנשמעת היטב. - יש צורה ששימוש בברה לא כואב אחרי 10 דקות?
תרגילי ידיים יתקבלו בשמחה. - אלו תרגילים ישפרו את מהירות הפריטה (מעבר לתרגול חצי שעה כל יום)
- איך מצליחים לנגן בגיטרה אקוסטית באותה רמה כפי שאני מנגן בקלאסית? המתכת פחות זורמת לאצבעות.
כל טיפ שהוא יתקבל בברכה גם בלי קשר לרשימת השאלות מעל
נערך לאחרונה ב: