אני עשיתי מנוי שילמתי 600 ש"ח הייתי רק פעמיים...אז תבטלייי
לי יש פשוט ממש קרוב לבית.. וממש נחמד שם
אני עשיתי מנוי שילמתי 600 ש"ח הייתי רק פעמיים...אז תבטלייי
לי יש פשוט ממש קרוב לבית.. וממש נחמד שם
זה דבר שמתבצע ממילא בצום 8-16-להפסיק לאכול בשעה מסוימת בלילה (בלילה יש יותר נטיה לאכול סתם)
-לשתות הרבה מים
הורדתי סה''כ 23 קילו ועוד היד נטויה.@אקסטרה היפראקטיבי מאוד מעניין התהליך שלך,
מותר לשאול כמה הורדת?
איזו דיאטה עבדה הכי טוב?
ומה היה הכי קל לביצוע?
מה למדת והסקת מכל התהליך יחד?
בלת"ק חלקיקודם כל אתה. לא את.
אבל לא משנה.
מעניין אותי אם באמת יש משהו שאתה פשוט יורד פעם אחת, ממשיך במהלך חייך, ולא עולה בחזרה.
אשמח לצאת בור ולגלות שיש. But I doubt it
הוא אשר דיברתי.בלת"ק חלקי
אחי היה שמנמן והוריד הרבה בתור בחור בישיבה קטנה מהספר "חיים בריאים כהלכה" של הרב אסחייק
כיום (10 שנים אחרי) הוא אברך קליל רזה ומאושר ששומר על אורח חיים בריא (יחסית)
כל הכבוד!הורדתי סה''כ 23 קילו ועוד היד נטויה.
דווקא הוא לא אוכל רק קמח מלא וירקות וכדומה אלא לחם לבן, פחמימות והכל (די מסודר בזמני הארוחות)הוא אשר דיברתי.
אין שיטה שמורידה וזהו.
הוא שומר על אורח חיים בריא (יותר).
לא שבעים בשכל ישר...אני מניסיוני בלי רעב לאורך כל היום-
לאכול 3 ארוחות ביום בלי לאכול בין לבין בכלל לשתות הרבה בהתחלה קשה לא לנשנש
וכמובן עם שכל ישר שאם צריכים להיות שבעים מארוחה מסויימת לכמה שעות טובות אוכלים מספיק משביע בארוחה
כמובן שבארוחה אפשר לאכול מה שרוצים כגון: פיצות, מלאווח, מוקרמים, בשר נוטף שומן, ועוד היד נטויה...
בהצלחה ובתיאבון לפורשים מראש
אני ראיתי תוצאות משמחות.
חשוב לחלק בין דיאטה לבין שינוי הרגלי אכילהאשמח לקבל טיפים לירידה בריאה במשקל (ועדיף מהירה כמובן)
מה מומלץ לעשות \ לאכול, מה לא כדאי לעשות \ לאכול, מאכלים מסוימים, שתיה, תרגילי התעמלות,
בקיצור כל טיפ או מידע שיש לכם בענין.
תודה!
אני...מי התנסה בכדורי גריסיניה להורדה במשקל?
ואיזה סוג הכי ממולץ לקנות?
מה זה ואיפה קונים את זה?הכי יעיל- זה שינוי אורח חיים, לאכול מאוזן, לשתות הרבה מים!! (מי שכתב/ה שקשה לו/ה- לפעמים קורה בגלל הדלילות של המים, ואז הוספת מסמיך ללא טעם פותרת את הבעיה, אם זו תופעה משפחתית אז אולי זה קשור)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: