אז לי יש מקרה קצת שונה.חברה שלי נתנה תמיד תחושה של טיפוס מרצה. כל דבר אמרה כן והסכימה, ולמה לא. ואז קלטתי שכשזה באמת מגיע על חשבונה, היא יודעת להתחמק יפה מאד.
פשוט לא היה אכפת לה לשמור על ילדי השכנות מעת לעת, ולשלוח צהרים ליולדות, ובסופו של דבר תמיד החזירו לה בשמחה. כי העריכו אותה ורצו להחזיר לה.
אנשים מכירים טובה בד"כ.
אה נסי להסביר מה כן,בכל אופן אני לא זה , ולה זה,!!!
לא!!אה נסי להסביר מה כן,
האם הכוונה לטיפוס כמו 'זיקית'? מתאים את עצמו לסביבה?
למשל, עם מורה/ איש חינוך/ רב ידבר בכבוד, עם חברים ידבר רגיל, עם נערי שוליים ידבר בסלנג/ שפה זולה?
הרבה פעמים קורה שכדי להגיע לדרך האמצע נוטים לקיצוניות השניה ולאט לאט מתאזנים.אז לי יש מקרה קצת שונה.
שכנה מהממת!!!! שתמיד אבל תמיד אמרה כן. ותמיד רצתה לעזור ותמיד היתה שם בשבילך. ולא ידעה להגיד לא.
אמרתי לה יום אחד "יקירתי, אם לא תדעי להגיד לא אני יפסיק לבקש ממך, אני רוצה לדעת שאת אומרת כן, כשזה באמת כן". זה לא ממש עזר.
ואז יום אחד היא ב"ה למדה להגיד "לא", אבל מה שקרה מאז - היא שכחה איך אומרים "כן".
וזכותה, לא דנה אותה, לא מתערבת ולא מכריחה. ואנחנו עדין חברות, אוהבות וכו'.
אבל מה שאני למדתי מזה, שכשבונים אישיות, ומעצימים אותה, צריך להזהר, ולבנות אותה נכון, לכוון אותה לדרך האמצע, ולא ח"ו להרוס.
יודעים שהפעם נפלתי ודאגתי לאחרים על חשבוני ובעזרת ה' בפעם הבאה אצליח. זה המון ענין של מודעות אישית למה שקורה איתך וככל שהמודעות הולכת ומעמיקה הבחירות הופכות נכונות יותר ואת שלווה, רגועה ושמחה יותר כי עשית משהו שמתאים לך.נכון שמשתנים לאט. וזוהי עבודה
הנקודה היא מה עושים שפתאום מרגישים נפילה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: