מה זה יקר?ממליצה מאוד על קרן אליה מרמות ג' (רק קחי בחשבון שהיא יקרה יחסית)
בנוסף הייתי במקום ברחביה שהיה יותר זול וגם ממש נהניתי ממנו, השאלה אם זה משנה לך שזה יחסית רחוק וגם זה לא מכון חרדי, אם את רוצה אני יחפש לך איך קוראים לזה.
כשאני הייתי אצלה לפני כשנתיים המחיר של טיפול פנים עמוק היה בסביבות 500 שקלמה זה יקר?
מה טווח המחירים??
רחביה רחוק לי, תודה.ממליצה מאוד על קרן אליה מרמות ג' (רק קחי בחשבון שהיא יקרה יחסית)
בנוסף הייתי במקום ברחביה שהיה יותר זול וגם ממש נהניתי ממנו, השאלה אם זה משנה לך שזה יחסית רחוק וגם זה לא מכון חרדי, אם את רוצה אני יחפש לך איך קוראים לזה.
כמה ממוצע אמור לעלות טיפול פנים?כשאני הייתי אצלה לפני כשנתיים המחיר של טיפול פנים עמוק היה בסביבות 500 שקל
כן.טיפול פנים אמור לכאוב?
יש מה לעשות עם זה?כן.
כמו שאמת בעיקר הוצאת השחורים והשומנים
מישהי יותר עדינה, תוציא פחות...מישהי ממליצה על מישהי עדינה שיש פחות סבל?
מישהי עדינה רק תתנצל יותר פעמים. אבל זה הטיפול.יש מה לעשות עם זה?
מישהי ממליצה על מישהי עדינה שיש פחות סבל?
אפשר טלפון שלה?הייתי אצל שושי ברמות א' עדינה ומהממת. ובעיקר (ושמעתי שלא תמיד זה ככה) לא חייבים אחר כך להמשיך עם טיפולי פנים בשגרה....
לוקחת באזור 200 ש"ח
050-2362361אפשר טלפון שלה?
אשמח לשמוע פרטים על קוסמטיקאית ברחביהממליצה מאוד על קרן אליה מרמות ג' (רק קחי בחשבון שהיא יקרה יחסית)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: