רוזציאה?מישהיא התנסתה בטיפול פנים לעור שנהיה אדום ממש ולא מהשמש... (קשור לנימי דם)
מישהיא מקצועית, ועדיף לא יקרה.
בירושלים
תודה רבה
מה זה? שם התופעה? מה הטיפול?רוזציאה?
לאדמימות קבועה בפנים קוראים רוזציאה, לפעמים מלווה גם עם פצעי אקנה, זה קשור לנימי דםמה זה? שם התופעה? מה הטיפול?
לאדמימות קבועה בפנים קוראים רוזציאה, לפעמים מלווה גם עם פצעי אקנה, זה קשור לנימי דם
מציעה לך ללכת קודם כל לרופאת עור שתאבחן ותבדוק, לפני טיפוליים קוסמטיים אפשר לטפל ע"י משחות/ תרופות.ומישהיא מכירה מישהיא שמתמחה בטיפול בזה?
יעזור לי מאד
כמובן מניסיון ועם תוצאות...
גם לי איזה קוסטמטיקאית אמרה שזה סבוריאהגם לי יש אדמומיות בפנים כמו נימי דם..
הייתי אצל רופא עור והוא טען שזה סבוראיה, תכלס הביא משחות שמתי במשך חודש ולא עזר!
יש למשהי המלצה לרופאת עור מומחית או לחילופין לקוסמטיקאית רפואית?
איזור המרכז
יש משהי?יש מישהי בבני ברק??
להוצאת שחוריןם וכו'...
ירושליםבאיזה איזור היא?
כמה היא לוקחת לרבע שעה?ירושלים
בר אילן
50כמה היא לוקחת לרבע שעה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: