השמיים הם הגבול
משתמש פעיל
מי שיכול לעלות לכאן טורס או מכיר חברות שמארגנות טיסות לליזענסק לכ"א אדר שמתקרב ומחירים...
אשמח לכמה שיותר פרטים מהר...!
אשמח לכמה שיותר פרטים מהר...!
איך אפשר לטוס ביותר זול? אני רוצה לטוס שבוע הבא מראשון עד שני בערב,לענ''ד אתה ממש מפריז במחיר, אני עושה את זה קבוע, אחרי הכל זה לא עובר את החצי ממה שפרסמת,
אבל בכל אופן הרבה הצלחה לך
זה כולל טיסות, לינות, נסיעות, ואוכל.לענ''ד אתה ממש מפריז במחיר, אני עושה את זה קבוע, אחרי הכל זה לא עובר את החצי ממה שפרסמת,
אבל בכל אופן הרבה הצלחה לך
יש אשכול בשם אשכול טיסות זולותאיך אפשר לטוס ביותר זול? אני רוצה לטוס שבוע הבא מראשון עד שני בערב,
יש לך מחיר טוב עבורי?
לא אכפת לי בכלל,זה כולל טיסות, לינות, נסיעות, ואוכל.
בכלל לא יקר למי שרוצה הכל מאורגן ולא רוצה לנסוע באופן עצמאי.
כ"א אדר משלמים כ$550 ל20 שעות.
יש טיסות ביום ראשון בערב, אבל אין חזור בשני, רק ביום שלישי,איך אפשר לטוס ביותר זול? אני רוצה לטוס שבוע הבא מראשון עד שני בערב,
יש לך מחיר טוב עבורי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: