מסתבר מאד שתלוי בדגם המטוס . לא?אנחנו ישבנו במושב האחרון במטוס, זה 2 מקומות ויש בצד שמאל כמו מדף כזה, שם השכבנו
זה היה מצוין כי זה כמו מיטה
מעבר לזה, לתת להסתובב, להביא מכוניות שיהיה לו איך לשחק על המושב
בהצלחה
להסביר לו? בן שנה ורבע???!!!יש לכם כבר טיסה? יכולים לכוון את הטיסה שתהיה בלילה?
לפני הטיסה להסביר לו מה בדיוק הולך להיות איפה עולים מה הוא ירגיש/יראה ומתי ינחתו.
חוץ מזה- משחק שולחני שלא מתפזר, כמו שקופץ חיות ועושה רעש, או תיבת נגינה, מכוניות וכו', ביבמה ג'וק, חטיפים וספרים
והכי הכי להצטייד בכמה שיותר סבלנות ותפילה שהוא יהיה רגוע.
האמת שזה היה לפני כמה שנים (8-10)מסתבר מאד שתלוי בדגם המטוס . לא?
זה מדף שסוכני נסיעות מכירים אותו?
כן. ברור. מגיל אפס כבר מסבירים זה מרגיע אותם.להסביר לו? בן שנה ורבע???!!!
יש גם את השדה תעופה למרות שיש עגלות שאפשר להביא למטוס אני ממליצה על זה כי זה נותן שחרור לילד. וחוץ מזה, לא יודעת איזה מטוס אתם טסים אבל במטוסים שאנחנו היינו יכולנו לשחרר מידי פעם עם בימבה ג'וק מסביב.בימבה ג'וק??? במטוס??? הלוואי... לא נשמע לי ריאלי
בני כמה הילדים? אם הם מעל גיל 3 אז הם יכולים להיות רק לעזר, אבל בגלל שבזה אין לי נסיון (חוץ מעם אחים...) אני לא רוצה לכתוב איך ומה.ויש עוד ילדים אגב. זה לא רק אנחנו שנינו איתו...)
בסינט קוראים לזה.מנסיון אצלי, בשביל לקבל מושב לתינוק צריך לזמין מראש בחברת התעופה. (בד"כ בתשלום) או לבוא מוקדם לשדה ולבקש מושב לתינוק. מקבלים כמין אמבטיה שאפשר להשכיב בתוכה את התינוק.
לדעתי לא כדאייש גם את השדה תעופה למרות שיש עגלות שאפשר להביא למטוס אני ממליצה על זה כי זה נותן שחרור לילד. וחוץ מזה, לא יודעת איזה מטוס אתם טסים אבל במטוסים שאנחנו היינו יכולנו לשחרר מידי פעם עם בימבה ג'וק מסביב
לנו זה היה לעזר ולא בלאגן אחד הדברים שיותר ברכתי את המצאתם בזמן הטיסה.לדעתי לא כדאי
כל הבלאגן מסביב של לסחוב את הבימבה עם המזוודות מהבית ואחרי הטיסה לרכב ולהעביר בצ'ק אין לא שווה את הכמה דקות שיאפשרו
תתמקדי בדברים הקטנים יותר
שוב בהצלחה גדולה, טיסה עם ילדים זה חוויה לא קלה אבל תעברי את זה בסוף ובעזרת ה' שיהיה בקלות ובשמחה!
בימבה ג'וק מתקפלת לגודל מינימלי, בקלות אפשר לדחוף את זה בין המזוודות, כזה דבר-לדעתי לא כדאי
כל הבלאגן מסביב של לסחוב את הבימבה עם המזוודות מהבית ואחרי הטיסה לרכב ולהעביר בצ'ק אין לא שווה את הכמה דקות שיאפשרו
תתמקדי בדברים הקטנים יותר
שוב בהצלחה גדולה, טיסה עם ילדים זה חוויה לא קלה אבל תעברי את זה בסוף ובעזרת ה' שיהיה בקלות ובשמחה!
וואו, נכוןבימבה ג'וק מתקפלת לגודל מינימלי, בקלות אפשר לדחוף את זה בין המזוודות, כזה דבר-
צפה בקובץ המצורף 1104487
הבסינט מתאים עד גובה מסוים (ומשקל מסוים שאותו אין להם ממש דרך לבדוק), ובדר"כ הם מקפידים על הגובה.בסינט קוראים לזה.
זה כמדומני מתאים ממש לתינוקות . הוא כבר תינוק מגודל...
לנו זה היה סיוטבסינט קוראים לזה.
זה כמדומני מתאים ממש לתינוקות . הוא כבר תינוק מגודל...
סיוט כי זה לא מתאים לגודל???לנו זה היה סיוט
בחזור כבר לא ביקשנו, פשוט פתחנו את המדפים של האוכל והשכבנו אותו.
והלכנו לישון [עם יד עליו כמובן, וחצי עין..]
על זה הוא ישן רגוע -כמו תינוק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: