דרוש מידע טיסה לארה"ב עם תינוק בן שנה ורבע- הטיפים שלכם!!

אחת111

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
כדאי להביא 2-3 שמיכות (כרבוליות) כדי שיהיה איך לרפד לו מקום לשינה וגם לך יהיה יותר נוח להחזיק אותו.

דינוש

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
כמו שכתבו כבר
כמה שיותר לתת לו להסתובב שאפשרי, לפני העלייה למטוס ואחרי ההמראה
משחקים שהוא אוהב שמתאימים על המגש במטוס (בובות, מכוניות, לוח מגנט) מאמינה שיתאים גם בחלק מהזמן לשחק על הרצפה אז שוב מכוניות וכו'
הרבה הרבה אוכל ונשנושים (במבה, עוגיות וכו', לא רק לו אלא לכולם כמובן)
שמיכה מחממת נעימה שיוכל להתכרבל כמה שאפשר לישון
הרבה תפילות וצדקה לפני הטיסה ושתנחתו
בהצלחה, ונסיעה נעימה:)

ספרינגית

משתמש מקצוען
אנחנו ישבנו במושב האחרון במטוס, זה 2 מקומות ויש בצד שמאל כמו מדף כזה, שם השכבנו
זה היה מצוין כי זה כמו מיטה
מעבר לזה, לתת להסתובב, להביא מכוניות שיהיה לו איך לשחק על המושב
בהצלחה
מסתבר מאד שתלוי בדגם המטוס . לא?
זה מדף שסוכני נסיעות מכירים אותו?

ספרינגית

משתמש מקצוען
יש לכם כבר טיסה? יכולים לכוון את הטיסה שתהיה בלילה?
לפני הטיסה להסביר לו מה בדיוק הולך להיות איפה עולים מה הוא ירגיש/יראה ומתי ינחתו.
חוץ מזה- משחק שולחני שלא מתפזר, כמו שקופץ חיות ועושה רעש, או תיבת נגינה, מכוניות וכו', ביבמה ג'וק, חטיפים וספרים
והכי הכי להצטייד בכמה שיותר סבלנות ותפילה שהוא יהיה רגוע.
להסביר לו? בן שנה ורבע???!!!
בימבה ג'וק??? במטוס??? הלוואי... לא נשמע לי ריאלי
סבלנות ותפילה, כן . את זה אני לגמרי מבינה...
ויש עוד ילדים אגב. זה לא רק אנחנו שנינו איתו...)

ngraphic

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מסתבר מאד שתלוי בדגם המטוס . לא?
זה מדף שסוכני נסיעות מכירים אותו?
האמת שזה היה לפני כמה שנים (8-10)
בהמראה ונחיתה ביקשו הדיילים שנוריד אותו. זה מדף כזה בולט בשביל להשלים את הרווח של הכיסא השלישי שלא נכנס בסוף המטוס
לא יודעת, לא ביקשנו את זה רישמי מהסוכן ולא זוכרת אם פשוט ביקשנו בדלפק
זה היה באלעל ולא חברה זרה אחרת

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
להסביר לו? בן שנה ורבע???!!!
כן. ברור. מגיל אפס כבר מסבירים זה מרגיע אותם.

בימבה ג'וק??? במטוס??? הלוואי... לא נשמע לי ריאלי
יש גם את השדה תעופה :) למרות שיש עגלות שאפשר להביא למטוס אני ממליצה על זה כי זה נותן שחרור לילד. וחוץ מזה, לא יודעת איזה מטוס אתם טסים אבל במטוסים שאנחנו היינו יכולנו לשחרר מידי פעם עם בימבה ג'וק מסביב.

ויש עוד ילדים אגב. זה לא רק אנחנו שנינו איתו...)
בני כמה הילדים? אם הם מעל גיל 3 אז הם יכולים להיות רק לעזר, אבל בגלל שבזה אין לי נסיון (חוץ מעם אחים...) אני לא רוצה לכתוב איך ומה.

לייצי

משתמש פעיל
מנסיון אצלי, בשביל לקבל מושב לתינוק צריך לזמין מראש בחברת התעופה. (בד"כ בתשלום) או לבוא מוקדם לשדה ולבקש מושב לתינוק. מקבלים כמין אמבטיה שאפשר להשכיב בתוכה את התינוק.

ספרינגית

משתמש מקצוען
מנסיון אצלי, בשביל לקבל מושב לתינוק צריך לזמין מראש בחברת התעופה. (בד"כ בתשלום) או לבוא מוקדם לשדה ולבקש מושב לתינוק. מקבלים כמין אמבטיה שאפשר להשכיב בתוכה את התינוק.
בסינט קוראים לזה.
זה כמדומני מתאים ממש לתינוקות . הוא כבר תינוק מגודל...

דינוש

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
יש גם את השדה תעופה :) למרות שיש עגלות שאפשר להביא למטוס אני ממליצה על זה כי זה נותן שחרור לילד. וחוץ מזה, לא יודעת איזה מטוס אתם טסים אבל במטוסים שאנחנו היינו יכולנו לשחרר מידי פעם עם בימבה ג'וק מסביב
לדעתי לא כדאי
כל הבלאגן מסביב של לסחוב את הבימבה עם המזוודות מהבית ואחרי הטיסה לרכב ולהעביר בצ'ק אין לא שווה את הכמה דקות שיאפשרו
תתמקדי בדברים הקטנים יותר
שוב בהצלחה גדולה, טיסה עם ילדים זה חוויה לא קלה אבל תעברי את זה בסוף ובעזרת ה' שיהיה בקלות ובשמחה!

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
לדעתי לא כדאי
כל הבלאגן מסביב של לסחוב את הבימבה עם המזוודות מהבית ואחרי הטיסה לרכב ולהעביר בצ'ק אין לא שווה את הכמה דקות שיאפשרו
שוב בהצלחה גדולה, טיסה עם ילדים זה חוויה לא קלה אבל תעברי את זה בסוף ובעזרת ה' שיהיה בקלות ובשמחה!
לנו זה היה לעזר ולא בלאגן אחד הדברים שיותר ברכתי את המצאתם בזמן הטיסה.

עריכה: יכול להיות שתלוי ילד וכמה הוא אנרגטי, פעיל ומפותח.

נערך לאחרונה ב:

אחת111

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
לדעתי לא כדאי
בימבה ג'וק מתקפלת לגודל מינימלי, בקלות אפשר לדחוף את זה בין המזוודות, כזה דבר-
1650835444088.png

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
בסינט קוראים לזה.
הבסינט מתאים עד גובה מסוים (ומשקל מסוים שאותו אין להם ממש דרך לבדוק), ובדר"כ הם מקפידים על הגובה.
אם התינוק גבוה יותר מהגודל המתאים לבסינט, הפתרון לזה הוא לא להשכיב את התינוק מיד בבסינט באמתלה כלשהי (לומר לדייל/ת שאת רוצה שקודם התינוק יישן עלייך בלה בלה בלה), ולאחר כשעה וחצי - שעתיים מתחילת הטיסה, כשכל הנוסעים מתחילים לישון והדיילים מתחפרים באזורים האישיים שלהם במטוס, להשכיב את התינוק בבסינט כשהראש שלו בצד המעבר והרגליים יוצאים מחוץ לבסינט בצד הפנימי של המושבים, ומכסים אותו בכמה שמיכות באופן שלא שמים לב שהרגליים יוצאים מהבסינט.
בשלב כזה הדיילים בדר"כ לא בודקים (בפרט כשמחשיכים את המטוס, ועל אחת כמה וכמה כשמדובר בטיסה לילית שזה הדבר הכי מומלץ לתינוקות בגיל הזה!).
וכפי שהזכירו כאן, שימו לב להביא יותר משמיכה אחת על מנת לרפד את הבסינט (וגם לכסות את הרגליים המזדקרות...). אמנם בדר"כ על המטוס עצמו מחכים שמיכות לכל נוסע.
עשינו זאת כמה פעמים, וב"ה זה הצליח.
בהצלחה רבה!

sp5708579

משתמש צעיר
יש טיפות של מלטונין לתינוקות להשיג בבתי טבע , מומלץ מאד!! (מנסיון) הבנתי שגם רופאים ממליצים על זה לטיסה.

אבי משה

משתמש חדש
בסינט קוראים לזה.
לנו זה היה סיוט
בחזור כבר לא ביקשנו, פשוט פתחנו את המדפים של האוכל והשכבנו אותו.
והלכנו לישון [עם יד עליו כמובן, וחצי עין..]
על זה הוא ישן רגוע -כמו תינוק

אבי משה

משתמש חדש
אז בת 9 חד'
כי היא לא היתה רגועה שם בכלל, הוא עמוק מידי בשביל להניח עליה יד להרגיע
ובכלל את המוצר הזה מרכיבים במושב הראשון בשורה בלבד צמוד לקיר [מה שהיה אז]
עכ"פ זכור לנו כסיוט.. בגלל חוסר הנוחות שלנו ושלה [או בסדר הפוך..]
לעומת זאת על המדף נרדמה מיד [נדמה לי שהצוות לא אהב זאת, אבל הנחנו אותה בלילה כשכבר ישנו, ובבוקר כבר קמנו..]

לילי 1

משתמש מקצוען
בני דודים אמרו לי שנותנים סירופ שיעול וזה מרדים את התינוק
נראה לי שכל אנטי היסטמין יעשה את זה. מכירה את זה על גופי מהדיקלקטין.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה