שנה ורבע? קצת ספרים. לא ממש סיפורים...בגיל הזה מעניין אותם מאוד סיפורים מספרים
רק שהאמא צריכה סבלנות.......
יש לי תינוק שנה וחודשיים שנהנה להקשיבשנה ורבע? קצת ספרים. לא ממש סיפורים...
סבלנות יש לי ..
טסתי הרבה בעבר ובאמת לא זוכרת את זהקחי בחשבון שיש רעש בזמן הטיסה מהמנוע של המטוס.
אני לפעמים שוכחת את זה מטיסה לטיסה...
@לייציהבסינט מתאים עד גובה מסוים (ומשקל מסוים שאותו אין להם ממש דרך לבדוק), ובדר"כ הם מקפידים על הגובה.
אם התינוק גבוה יותר מהגודל המתאים לבסינט, הפתרון לזה הוא לא להשכיב את התינוק מיד בבסינט באמתלה כלשהי (לומר לדייל/ת שאת רוצה שקודם התינוק יישן עלייך בלה בלה בלה), ולאחר כשעה וחצי - שעתיים מתחילת הטיסה, כשכל הנוסעים מתחילים לישון והדיילים מתחפרים באזורים האישיים שלהם במטוס, להשכיב את התינוק בבסינט כשהראש שלו בצד המעבר והרגליים יוצאים מחוץ לבסינט בצד הפנימי של המושבים, ומכסים אותו בכמה שמיכות באופן שלא שמים לב שהרגליים יוצאים מהבסינט.
בשלב כזה הדיילים בדר"כ לא בודקים (בפרט כשמחשיכים את המטוס, ועל אחת כמה וכמה כשמדובר בטיסה לילית שזה הדבר הכי מומלץ לתינוקות בגיל הזה!).
וכפי שהזכירו כאן, שימו לב להביא יותר משמיכה אחת על מנת לרפד את הבסינט (וגם לכסות את הרגליים המזדקרות...). אמנם בדר"כ על המטוס עצמו מחכים שמיכות לכל נוסע.
עשינו זאת כמה פעמים, וב"ה זה הצליח.
בהצלחה רבה!
מעמעם את הרעש של הבכי במעט, משמעותי בטיסת לילה שכולם ישנים לא שומעים כל רעשון קטן שתעשו.טסתי הרבה בעבר ובאמת לא זוכרת את זה
אז מה זה בעצם אומר לי? מחמיר את המצב או שאולי הזעקות של הקטנצ'יק יבלעו ברעש הזה?
לדעתי הסבלנות פותרת חצי מהבעיה.שנה ורבע? קצת ספרים. לא ממש סיפורים...
סבלנות יש לי ..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: