אז תשתדל לא לחזור על זה 5 פעמים בשרשורהיא עלולה להסתיים שם
אני את שלי אמרתי
תודה
אני לא בעד אבל זה לא עניין שלי (אה , וגם לא שלך)
אז תשתדל לא לחזור על זה 5 פעמים בשרשורהיא עלולה להסתיים שם
אני את שלי אמרתי
א. תודה שאתם מחליטים לי מה עניין של ומה לאאז תשתדל לא לחזור על זה 5 פעמים בשרשור
תודה
אני לא בעד אבל זה לא עניין שלי (אה , וגם לא שלך)
בלת"קאשמח לשמוע מניסיון האם יש סיכון לאברך פחות מגיל 26 להיכנס לנתבג בכדי לטוס לאילת - טיסה פנים ארצית ולא טיסה לחו"ל,
בגלל ביטול חוק הגיוס לפני מס' חודשים,
האם יכולים לעכב אותו מלעלות למטוס?
האם יכולים לשלוח לו צו גיוס בגלל זה?
מחכה לחוכמת ההמונים.
תודה רבה!
אני מדברת מניסיון כואב מאוד של בעלה של בת דודה שלי. תעשו חיפוש בפרוג יהודה בן טליה....בלת"
בלת"ק
חד משמעית שלא יתחיל עם זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם שיזהר מאוד מלעבור על החוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כל- מפגש- עם שוטר!!!! עלול להביא למעצר! אין קשר לצו עיכוב יציאה מהארץ.
בלת"
בלת"ק
חד משמעית שלא יתחיל עם זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם שיזהר מאוד מלעבור על החוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כל- מפגש- עם שוטר!!!! עלול להביא למעצר! אין קשר לצו עיכוב יציאה מהא
עשית חיפוש לפני שהחלטת שזה חירטוט? כל מפגש של "משתמט" עם רשויות החוק מסוכן כרגע. יש שם שוטרים. מן הסתם כן. אז זה מסוכן.חירטוט
נא לא לחרטטחירטוט
אין עניין סתם להפחיד אנשים כל עוד שהוא לא עריק (שקיבל צו ולא התייצב כמה פעמים )
אין שום אופציה לעצור אותו
עשית חיפוש לפני שהחלטת שזה חירטוט? כל מפגש של "משתמט" עם רשויות החוק מסוכן כרגע. יש שם שוטרים. מן הסתם כן. אז זה מסוכן.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: