וזה לא עושה שום ריחקשה לקרוא את ההוראות אהה...
שמים פקק של החומר של דרימי, כן, זה הקטן, בתוך המיכל של המים הנקיים.
בעיקרון כל חומר שהוא לא מקציף מתאים.
מה שנכון נכון,וזה לא עושה שום ריח
כן, ולזכור שבשניהם זה לא אפס ממש אלא חסר כמה מילמטרים, אבל לא נוראתכלס,
הדרימי מגיע בקו אפס ב- 2 הצדדים? (כמו הטינקו S7)
תודה
ה14 ממש 0 להרגשה שליכן, ולזכור שבשניהם זה לא אפס ממש אלא חסר כמה מילמטרים, אבל לא נורא
אפליקציה בלבדאיך הופכים את הדרימי לעברית??
הרגע אני מנקה איתו, חסר 3 מ"מה14 ממש 0 להרגשה שלי
ניסית מהצד?הרגע אני מנקה איתו, חסר 3 מ"מ
אני עושה ניקוי+יבוש עצמי בערב. לפני השינההאם בכל פעם שמסיימים להשתמש בדרימי H14 צריך לעשות לו ייבוש של המברשת????
מה אפשר לעשות עם המים שנשארים שמושכים את השואב אחורה, הרי אי אפשר ללכת איתו רק קדימה???
כמה זמן יש לך אותו? הוא מריח בסדר?אני עושה ניקוי+יבוש עצמי בערב. לפני השינה
גם מהצד חסר 3 מ"מניסית מהצד?
ה-0 שלו מהצדדים.
מקוה שמובן...
בעקבות ההודעה שלך בדקתי על פירורים שהיו צמודים לפנאל, שאב לי את כולם מצוין. לא בדקתי עם רטוב עד הסוף אבל השאיר נקי פיקסגם מהצד חסר 3 מ"מ
אצלי לא.גם מהצד חסר 3 מ"מ
יחסית חדשכמה זמן יש לך אותו? הוא מריח בסדר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: