אני בל"נ יברר,אשמח לקבל פרטים על הקבוצת רכישה.
זה פשוט קצת רחוק, חברה של אשתי רוצה להזמין דרכם
אני בל"נ יברר,אשמח לקבל פרטים על הקבוצת רכישה.
ברשימת תפוצה במייל של ציפי רוט היא שלחה שמתארגנת קבוצת רכישה במחיר הזהאשמח לקבל פרטים על הקבוצת רכישה.
איך זה לא 'תופס ' לך את השטיח או בד של הספה...מתחת למיטות אני מעדיף בשטיפה (בגלל שהוא נשכב הוא נכנס מתחת גם בלי להחליף חלקים)
ובקשר לספה אני שוב יגלה בסודי סודות, עשיתי אתו גם על הספה במצב יניקה (בלי מים)
אז נכון שזה לא החלק המיועד לספה אבל הוא עושה את העבודה,
ובכל אופן אני עצמי הסתפקתי בין 12 דואל ל14 רגיל (14 דואל מאוד יקר), ואני חושב שעבורי יותר חשוב שהוא ישכב באופן מלא ותהיה לו את העוצמה הגבוהה ביותר, שואב אבק למקרים חריגים יש לי ואפשר לקנות בזול ממש
זה שטיחאיך זה לא 'תופס ' לך את השטיח או בד של הספה...
אם אני מנקה איתו בבית, לפעמים הוא 'מושך' לי מגבת או סמרטוט שהיה על הריצפה. ממש חזק.
מענין איך אתה מצליח לשאוב איתו על יבש
לא ניסייתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: