שערות ארוכות לפעמים מסתבכות בגלגלת. צריך להוציא אותה ולנקות מדי פעם.שאלה לבי הדרימי h14 הרגיל- האם הוא מתמודד יפה עם שערות ארוכות שעל הרצפה והן לא מסתבכות בגלגלת?
ואיך זה בh12?
שערות ארוכות לפעמים מסתבכות בגלגלת. צריך להוציא אותה ולנקות מדי פעם.שאלה לבי הדרימי h14 הרגיל- האם הוא מתמודד יפה עם שערות ארוכות שעל הרצפה והן לא מסתבכות בגלגלת?
ואיך זה בh12?
הבדל רציני במחיר H14 הרגיל עולה 1900 הדואל יש לו מנגנון למשיכה לאחור בקלות בנוסףלא ממש הבנתי מה ההבדל בין H14 ל 14 DUAL?
מבחינת ביצועים, מחיר
באחד מהם יש גם חלקים לשואב יבש?
בטינקו S7 יש אפשרות גם לשואב יבש?
תנסו את מה שמופיע כאן:תודה רבה !
אבל אני רואה שהם נקיים
תנסו את מה שמופיע כאן:
דרוש מידע - שואב שוטף דרימי
14 דואל נכנס למלאי....למי שמעוניין 14H יכנס ב19/9 ויסופק במהלך שבוע הבא... 3170391 גמייל מקורי? מה המחירים?www.prog.co.il
אני מבינה שרב המגיבים שדיברו פה על דרימי דיברו על H14.הבדל רציני במחיר H14 הרגיל עולה 1900 הדואל יש לו מנגנון למשיכה לאחור בקלות בנוסף
בדואל יש גם שואב
בטינקו S7 אין שואב
מדובר ביבואן מקבילהייתי היום באושר עד ראיתי טינקו S5 ב1699 שח ואת הטינקו S7 ב2999 מה עדיף ומומלץ???
לא מומלץראיתי היום באושר עד s5 ב-1700
וs7 ב-3000
זה מקורי בטוח? מומלץ מבחינת אחריות?
מה אתם אומרים?
@א.ד.מ. קיבלת כבר את הדרימי מלוינגר?יום ראשון נכנס להפצה. בעזרת ה'.
יודעת לומר לי אם הדואל 12 והפרו 12 זה אותו דבר (מלבד השאיבה ביבש שאני לא צריכה)?לי הסוכן אמר שהH12 PRO מצוין במחיר פצצה רק 1450 ש"ח הH14 קצת יותר עוצמתי לא מאוד מורגש
היתרון בH14 שהוא נשכב 180 מעלות למי שחייבת, הH12 כמעט 180 מעלות יש לי חברות שממש מרוצות ועוד כמה שהזמינו עכשיו בקבוצות רכישה
אפשר את המס' שלו? ניתן להתיעץ איתו על דגמים? כי אני מתלבטת... בין ה12 פרו\דואל\14מעדכנת שהזמנתי היום דרימי H14 מליאור חשמל, יש במלאי.
קיבלתי שירות אדיב במחיר הקבוצה (1940 כולל משלוח)
ואמרו לי שאספקה עד שבוע. מקוה שיגיע בזמן בעז"ה
תודה לכל העונים פה באשכול, התגובות והנסיון שלכם עזרו לי מאוד להגיע להחלטה איזה דגם מתאים לי!
אני לא יודעת איך הייתי מצליחה לרכוש רכישות משמעותיות בלי הידע הרב פה בפרוג, יישר כח!
אתמול לוינגר אמרו לי שהיום או מחר יפיצו את ההזמנות.גם אני מחכה לדרימי שהזמנתי מלוינגר, לא הצלחתי להשיג אותם בטלפון היום. מישהו יודע מה הסטטוס, האם באמת הגיע כבר לארץ והאם התחילו בהפצה?
026793211אפשר את המס' שלו? ניתן להתיעץ איתו על דגמים? כי אני מתלבטת... בין ה12 פרו\דואל\14
אשמח גם לשמוע! אם מוצלח או לא...מי מכיר את הדריימי שיש באושר עד ב1000 ש"ח
דגם k20 pro
גם לי אמר אתמול שהיום יגיע בעזה.אתמול לוינגר אמרו לי שהיום או מחר יפיצו את ההזמנות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: