הייתי בסניף של בני ברק ליד קניון איילון למי שלא מכירהייתי היום באושר עד ראיתי טינקו S5 ב1699 שח ואת הטינקו S7 ב2999 מה עדיף ומומלץ???
אין לי מושג אם זה קיטור אשמח להסבר בין S7 הרגיל לבין זה עם הקיטור במה הוא מיוחד יותר ואם שווה ההשקעה??באיזה סניף זה נמצא?
לי יש טינקו S7 ואני ממש ממש נהנית ממנו.
ההבדל העיקר הוא כמות המים של המיכל שחוסך למלאות באמצע השטיפה את המים
מה גם שה- S7 מגיע קו 0 מהקיר
האם יש שם גם טינקו S7 קיטור?
תודה
שהחיישנים המותקנים במכסה של מיכל המים המלוכלכים מלוכלכים.
לא.
לא.
כשפותחים את המכסה השחור ניתן לראות בזרועות חלקי מתכת.
כנראה, לי יש 12 אז זה נראה שונה מעט.הכוונה לזה ?
צפה בקובץ המצורף 1776029
כנראה, לי יש 12 אז זה נראה שונה מעט.
קחי בחשבון שהבנתי שהוא פחות אוסף את הלכלוך אך יש לו יתרון שהוא מנקה יותר טוב כתמים שדבוקים לרצפה.לכל מי שעדיין מתלבט, קניתי כעת בא.ל.מ. בבית שמש אצל נציג נריה את הטינקו S7 flash dry שמנקה את עצמו ברתיחה ומייבש את הסמרטוט, מה שחוסך הרבה התעסקות, הוא נתן לי ב4039 פלוס 39 שקל משלוח. מחיר מעולה וקיבלתי שירות ממש טוב.
אז תוכלו לומר שקיבלתם המלצה מחיה והוא יתן את אותו מחיר.
גילוי נאות, אני לא מקבלת כלום מזה, רק המחיר באמת זול ושמח שעוד יקבלו.
זה הדגם הממש חדש של טינקו והם בלעדיים עליו.
הטלפון שלו 0526693864
את מתכוונת לדגם הסטים, הטורבו.קחי בחשבון שהבנתי שהוא פחות אוסף את הלכלוך אך יש לו יתרון שהוא מנקה יותר טוב כתמים שדבוקים לרצפה.
לי יש הS7 הרגיל.
מה שכן זה די מהר מתריע על צורך בניקוי המיכל,
מעניין אם ככה זה ברוב המכשירים
זה מקוריזה מקורי בטוח?
זה לא אחריות רשמיתמומלץ מבחינת אחריות?
אז איזה דגם הכי מומלץ?קחי בחשבון שהבנתי שהוא פחות אוסף את הלכלוך אך יש לו יתרון שהוא מנקה יותר טוב כתמים שדבוקים לרצפה.
לי יש הS7 הרגיל.
מה שכן זה די מהר מתריע על צורך בניקוי המיכל,
מעניין אם ככה זה ברוב המכשירים
מבירורים רבים הs7 flash dry הוא החדש והמשופר. מקווה להיות מרוצהאז איזה דגם הכי מומלץ?
שתיהם עם אותם פונקציות בגדול רק המחיר שונה לגמרימה עדיף לי???? זה ממש דחוף
טינקו S7 או דרימי H14
דרימי כבר חזר לחנויות?שתיהם עם אותם פונקציות בגדול רק המחיר שונה לגמרי
תלוי בתקציב
למה לשלם כמעט כפול כדי לקבל את אותו מכשיר?
H14 מכשיר פצצה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: