תודה על העזרה. היכן הכי כדאי לקנות נכון להיום?טינקו נמצא כיום בהרבה בתים מישראל והוא מאוד מומלץ - כשטיפה לכל דבר
והוא יותר מומלץ מאשר הדרימי..
במיוחד אם אמרת שחשוב לך פינות הוא אמור לעשות את העבודה מעולה
לי יש את הטינקו S5 והוא מצוין פלוס! הS7 בפינות אכן יותר נח ובעוד כמה שכלולים כמו מיכלים יותר גדולים ועוד.
בהצלחה!
אני מבינה שלא עושה את הפנלים, הכוונה שלי שנצמד ממש עד סוף הריצוף קרוב לפנלים ולא נשאר שם לכלוך כי השואב לא מגיע לשם@שניפריד אף שואב שוטף אף עשה לך פנלים...
אצלינו בכולופן פעם בשבוע עוברים עם סמרטוט על הפנלים.
אז זהו, אנחנו קנינו מאחד שקונה סטוקים ומוכר הרבה יותר בזול והוא אמין.תודה על העזרה. היכן הכי כדאי לקנות נכון להיום?
H14של דרימי עושה את העבודהאני מבינה שלא עושה את הפנלים, הכוונה שלי שנצמד ממש עד סוף הריצוף קרוב לפנלים ולא נשאר שם לכלוך כי השואב לא מגיע לשם
למה לא לשתף אם אני נהינית מהמוצר ומישהיא מתעניינת ??זה נשמע כאילו אתן מקבלות תמלוגים אם מישהי קונה את מה שיש לכן...
שלום וברכה
מנסיון שלי (אחרי שקניתי לאמא שלי טינקו S5 לחמותי טינקו S7 ולי יש את הדרימי H14).
1. אם אין בעיה של תקציב אז עדיף את הטינקו S7 (אלא אם כן חשוב לכם השכיבה מלאה של הדרימי שאני מאוד אוהב)
2.אם יש ענין של תקציב אז נראה לי שעדיף את הדרימי למרות שאולי הוא מרגיש קצת פחות טוב מהטינקו S7 אבל בהשוואה לזה שזה פי 2 במחיר (אפשר להשיג את הדרימי בליאור ב 1900 כמו שיש פה בשכולות האחרים) אז הדרימי נותן ממש תפוקה טובה.
3. כמובן לכל השואבים שוטפים יש קושי עם כתמים קשים ממש אז פשוט אני לפני השטיפה עובר זריז עם מטאטא קשה עם מים על הריצפה(באזור המטבח כמובן) וזה מעולה חוסך מלאאאאא זמן.
מקווה שעזרתי
כתבת שיש לך הרבה קטנים אז כחי בחשבון (כדי שלא תתאכזבי) שהדרימי וגם הטינקו לא מנקים כתמים שדבוקים לרצפה (כמו במטבח).לכן אני שואלת בפורום.
בעבר עשיתי מטבח ולפני זה התעניינתי אצל מישהיא שעשתה אצל אותו נגר ערבי ימ"ש
היא לא הסכימה להגיד לי שהוא דפוק וגנב (כי היא כבר עשתה את המטבח) אני לא דנה אותה כי כנראה שהיא היתה בהכחשה גם לעצמה כיוון שהוציאה הרבה כסף ולא קל להסכים כשנופלים בפח.. בקיצור עשיתי אצלו מטבח אחרי שבגול אמרה לי שהוא בסדר וכו' ונפלתי בפח עם גנב שגנב אותי בצירים מזוייפים, מטבח עקום וכו' ואני בחיים לא ימליץ עליו למישהוא אחר.
יכול להיות שקונים משהוא ובסוף דגם אחר יותר טוב.. ולפעמים זה קשה.
לכן מתייעצת בפורום הזה לשמוע בסופו של דבר מה עדיף..
יש אפשרות דבר ראשון בטינקו לחצן ליותר חזק, ואם עדין לא יורד אני עושה כמה פעמים עד שיורד...כתבת שיש לך הרבה קטנים אז כחי בחשבון (כדי שלא תתאכזבי) שהדרימי וגם הטינקו לא מנקים כתמים שדבוקים לרצפה (כמו במטבח).
אני שוטפת עם הדרימי וברגל משפשפת עם מגבון לניקוי כללי את הכתמים העקשניים.
את בטוחה שזה עדיף? מנקה טוב עד קו אפס?מבחינתי, זה אחד מהשיקולים שבגללם דרימי לוקח...
את הדרימי לא צריך לנקות. מחזירים לעמדה, לחיצה אחת קטנה, והדרימי מקבל ניקיון מלא כולל ייבוש.. מה שאין בטינקו. את לא רוצה לדעת מה קורה אחרי שימוש אחד ללא נטקוט המברשות.. שה' ישמור.
בקיצור, עכשיו אני כבר בטוחה שהדרימי טוב יותר מהטינקו.
ולהזכירכם, הוא עולה כמעט חצי...
מנקה עד קו האפס רק אם את מגיעה מהצד.את בטוחה שזה עדיף? מנקה טוב עד קו אפס?
היה לי את s3 שנתיים ולא התחשק לי להוציא 4000 על טינקו וקראתי בפרוג על הרבה שמרוצים מהדרימי ואני גם מהמרוצים ולא מתחרטת לאגע שקניתי אותוהדסההה,
ראיתי באשכול אחר שרשמת לפני תקופה שיש לך טינקו s3.
אכן?
ואם כן, האם תוכלי להגיד איזה חברה מומלצת יותר.
בS5 רק מצד אחד (ימין) ובS7 משני הצדדיםמנקה עד קו האפס רק אם את מגיעה מהצד.
לא יודעת לגבי טינקו.
כן מנקים.לא מנקים כתמים שדבוקים לרצפה (כמו במטבח).
יום שישי האחרון - אחרי כל הלכלוך של הבישולים במטבח- 3 דקות והמטבח נוצץ!!
אם יש צורך עומדים עם המכשיר כמה שניות בלי לזוז על הכתם והכל יוצא!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: