זה אתר נפרד רק לאילתממש שווה
לא רואה שרק לאילת
זה אתר נפרד רק לאילתממש שווה
לא רואה שרק לאילת
איפה אתם רואים שזה רק לאילת?צודקת
באתר הרגיל ראיתי את זה לפני כמה ימים במחיר אחר, לכן התבלבלתי וגם התלהבתי..
המברשת של הטינקו יחסית רכה, לא משפשפת בכח ולא מצליחה להוריד לכלוך רציני.הטינקו מתאימה לרצפה שלא מתנקה בקלות?
עם סמרטוט אני צריכה לעבור כמה פעמים לפעמים, רצפה לא פרקטית. (ויש לי ניסיון עם סוגי רצפות)
השאלה אם הטינקו יתמודד עם זה?
יש למעלה קישור לאתר הרגיל ואם מנסים להזמין הנקודות איסוף רק באילתאיפה אתם רואים שזה רק לאילת?
הריצפה שלך מבריקה?מה יכולה להיות הסיבה שהטינקו משאיר לי פסים על הריצפה?
לא, מט משיהריצפה שלך מבריקה?
אולי את מוסיפה מדי הרבה חומר ניקוי?מה יכולה להיות הסיבה שהטינקו משאיר לי פסים על הריצפה?
משו לא מצליח לי..אני הזמנתי תמיסה של ג'ונסון 2 ליטר מהאתר שלהם
יצא הכי זול, ויש לו ריח מעולה!נוזל רצפה ללא קצף בניחוח בית מלון J- PRO | JohnsonClean
נוזל רצפה ללא קצף בניחוח בית מלון J-PRO ב-79 ₪! נוזל ניקוי איכותי לשואב שוטף, יבריק את הרצפה וימלא את הבית בניחוח מפנק. מתאים לכל סוגי המשטחים, כולל קרמיקה, פרקט ו-PVC. המארז מכיל 2 ליטר, מה שמבטיח שתשמרו על רצפה נקיה ומבושמת לאורך זמן.johnsonclean.co.il
כדאי להזמין כבר כמה יחד כי עולה משלוח
זה מגיע עד הבית
הטינקו מתאימה לרצפה שלא מתנקה בקלות?
עם סמרטוט אני צריכה לעבור כמה פעמים לפעמים, רצפה לא פרקטית. (ויש לי ניסיון עם סוגי רצפות)
השאלה אם הטינקו יתמודד עם זה?
מה זה ריח מעולה?אני הזמנתי תמיסה של ג'ונסון 2 ליטר מהאתר שלהם
יצא הכי זול, ויש לו ריח מעולה!נוזל רצפה ללא קצף בניחוח בית מלון J- PRO | JohnsonClean
נוזל רצפה ללא קצף בניחוח בית מלון J-PRO ב-79 ₪! נוזל ניקוי איכותי לשואב שוטף, יבריק את הרצפה וימלא את הבית בניחוח מפנק. מתאים לכל סוגי המשטחים, כולל קרמיקה, פרקט ו-PVC. המארז מכיל 2 ליטר, מה שמבטיח שתשמרו על רצפה נקיה ומבושמת לאורך זמן.johnsonclean.co.il
כדאי להזמין כבר כמה יחד כי עולה משלוח
זה מגיע עד הבית
את הטינקו אני דווקא אוהבת, ריח סטרילי כזה.זה נכון לגבי הריח, אני גם חששתי להזמין ככה
כתוב - ריח בתי מלון
לא יודעת אם יש איפה להריח
בכל אופן הריח הוא לא מאד דומיננטי, ריח ממש עדין
ככה בכל החומרים, וניסיתי גם טינקו וגם בובוט לפני הג'ונסון
לחומר של טינקו אין בכלל ריחאת הטינקו אני דווקא אוהבת, ריח סטרילי כזה.
מעניין להזמין..
יש לו ריח, לא חזק.לחומר של טינקו אין בכלל ריח
הרגשתי פספוס להוסיף אותו למים
כאילו לא שמתי כלום.
חברה סיפרה לי שהי אמוסיפה טיפה מרכך כביסה לריח
קצת מלחיץ אותי שיהרוס את המכשיר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: