S5 one floorאז תכלס מה הדגם המומלץ נכון להיום?
S5 one floor (הרגיל)
s5 קומבו (השואב הנשלף, נראה קורץ)
S5 פרו (מה ההבדל? רק התצוגה?)
S6
S7
לגבי ה S6-S7 נשמח לדעת אם יש עוד הבדלים מלבד שהמברשת היא על כל הרוחב,
תודה לכל מי שיקדיש מזמנו!
S5 one floorאז תכלס מה הדגם המומלץ נכון להיום?
S5 one floor (הרגיל)
s5 קומבו (השואב הנשלף, נראה קורץ)
S5 פרו (מה ההבדל? רק התצוגה?)
S6
S7
לגבי ה S6-S7 נשמח לדעת אם יש עוד הבדלים מלבד שהמברשת היא על כל הרוחב,
תודה לכל מי שיקדיש מזמנו!
@רותיתוש או מי שנתקל -בלת"ק-סליחה גדול עלי 78 עמודים
קנינו גם אנחנו את הטינקו ב"ה
רציתי לשאול כשאני עוברת איתו וחוזרת אחורה חזרה הוא מוציא לי לכלוך
קיים אצל כולם?
יש מה לעשות?
תודה מראש
גם לי זה קורה לכן אני מחכה כמה שניות ואז לא יוצא שום לכלוך@רותיתוש או מי שנתקל -
גם לי טינקו חדש מוציא לכלוכים בחזרה אחורה.
שמתי לב שאם אני מחכה עוד כמה שניות ואז חוזרת אחורה - זה נשאב. נראה כאילו לוקח לזה זמן להישאב. קרה למישהו? תקין? מה עושים?
שאלה נוספת - הריצוף אצלי בבית מאוד מרווח, כלומר יש הרבה רובה בין המרצפות וכך גם סוג של הפרשי גובה בין המרצפת לרובה. במעבר מעל הרבה מהמקומות הללו - יוצא לשם לכלוך (שהיה על המברשת ועוד לא הספיק להישאב לחלוטין. יש מה לעשות? זה נורמלי?
אשמח לתשובה מהירה כדי שאוכל לממש את האחריות אם יש צורך.
קורה גם לנו (התחדשנו לאחרונה, טרם כתבתי ביקורת.. אבל רק אציין עובדה שבחודש האחרון לא ראיתי מגב וסמרטוט ומטאטא רק בשבתות)@רותיתוש או מי שנתקל -
גם לי טינקו חדש מוציא לכלוכים בחזרה אחורה.
שמתי לב שאם אני מחכה עוד כמה שניות ואז חוזרת אחורה - זה נשאב. נראה כאילו לוקח לזה זמן להישאב. קרה למישהו? תקין? מה עושים?
שאלה נוספת - הריצוף אצלי בבית מאוד מרווח, כלומר יש הרבה רובה בין המרצפות וכך גם סוג של הפרשי גובה בין המרצפת לרובה. במעבר מעל הרבה מהמקומות הללו - יוצא לשם לכלוך (שהיה על המברשת ועוד לא הספיק להישאב לחלוטין. יש מה לעשות? זה נורמלי?
אשמח לתשובה מהירה כדי שאוכל לממש את האחריות אם יש צורך.
בכמה קניתם ואם זה זול אז גם איפה?קור
קורה גם לנו (התחדשנו לאחרונה, טרם כתבתי ביקורת.. אבל רק אציין עובדה שבחודש האחרון לא ראיתי מגב וסמרטוט ומטאטא רק בשבתות)
שמתי לב שזה בד"כ כשנוסעים איתו לא בצורה 'רגילה' או 'רציפה' אלא מהר מידי, משחקים עם הכיוונים וכדומה
אמזון במבצע של 350$ (+הובלה ומיסים לארץ יצא 1880 שח) הגיע תוך 8 ימים.בכמה קניתם ואם זה זול אז גם איפה?
עכשיו בKSP בארץ ב2250 ש"ח
האם כדאי לקנות בחו"ל , או שווה להוסיף לאחריות?המבצע עדיין קיים ואפילו ב10$ פחות. צריך רק לסמן שרוצים את הקופון של 160$ הנחה.. אגב הדולר ירד שוב אז זה יוצא הרבה יותר זול
מאמזון יש אחריות ואם יש בעיות מצלמים להם והם מחזירים 80% מהמחיר (ובד"כ בעיות שאפשר להסתדר איתם רק שקצת מורכב ולכן שווה הפיצוי) כך ע"פ עדות כמה וכמה מכאן שקרה איתם. בשונה מהאחריות בארץ ששמים וארץ לאחריות של כל חנות אמריקאית שלא תהיה...האם כדאי לקנות בחו"ל , או שווה להוסיף לאחריות?
@דיאלוג
1. האם קניתם את המארז המשלים?
2. כל כמה זמן זה הולך וצריך חדש?
תודה
כדאי לשים לב שהפיצוי הוא מעלות המכשיר ולא העלות הכוללת את דמי המשלוח והמיסים80% מהמחיר (ובד"כ בעיות שאפשר להסתדר איתם רק שקצת מורכב ולכן שווה הפיצוי)
אז למה לא קניתם בארץ לא כדאי את הפער הזה בשביל לקבל אחריות נורמלית?מאמזון יש אחריות ואם יש בעיות מצלמים להם והם מחזירים 80% מהמחיר (ובד"כ בעיות שאפשר להסתדר איתם רק שקצת מורכב ולכן שווה הפיצוי) כך ע"פ עדות כמה וכמה מכאן שקרה איתם. בשונה מהאחריות בארץ ששמים וארץ לאחריות של כל חנות אמריקאית שלא תהיה...
לא קנינו שום מארז משלים. הפילטרים אמורים להחזיק לפחות שנה והמברשות גם יותר.
בגדול ההגיון אומר שלפחות כל זמן האחריות זה אמור להחזיק - וזה שנתיים. מה שאומר שב100 ש"ח לחודש יש לך 'עוזרת בית' לשטיפת הרצפות לא רעה בכלל בכלל... (רק שבאמזון אי אפשר תשלומים.. קח בחשבון)
לגבי החומר ניקוי - אחרי חודש כבר הלך בערך חצי בקבוק. ובקבוק חדש בארץ עולה 60 ש"ח.. לא זול.
יש הרבה יותר זולים של חברות אחרות, כתבו כאן בעבר על זה, לא זוכר.. רשמית אין אחריות אם משתמשים בנוזל לא שלהם
בארץ אין כמעט אחריות נורמלית, נותני השירות לא אוהבים באמת לתת טיפול טוב..אז למה לא קניתם בארץ לא כדאי את הפער הזה בשביל לקבל אחריות נורמלית?
דרך אגב העליתם את הטינקו מקיאספי וראיתי ששם זה יבוא מקבילבארץ אין כמעט אחריות נורמלית, נותני השירות לא אוהבים באמת לתת טיפול טוב..
בשונה מהמקובל בארה"ב, שם אפשר על כל תלונה לקבל את מלא השירות - וכך בכל תלונה באמזון. ולכן די בקלות הם מזכים פיצוי גבוה מהמצופה..
(האמון שם בין יחסי השוק הוא עצום. הרשויות סומכות מאוד על העסקים ואין כמעט רגולציה מיותרת. המוכרים מאמינים ללקוחות וכו' וכו' ולכן אפשר להחזיר שם מוצר בתוך חודש גם אם השתמשתם חודש שלם.. יודעים שהלקוחות לא ינצלו לרעה. מה שלא קורה בארץ..
עד הרגע שמישהו התגלה שניצל לרעה - ולכן העונש שם על עבירות מס הוא יותר מרצח..)
אוקי אז 60 זה לחצי ליטר?https://www.halalit.co.il/product/נוזל-ניקוי-tineco-בנפח-1-ליטר-מקורי
פה יש ב 100 ל 1 ליטר
ופה ב 60 חצי ליטר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: