גדולות מדי, כשאת הולכת קדימה הן נצמדות למברשת וברברס נשארות על הרצפה, לפעמים פעם שניה זה נשאב או שפשוט תרימיחתיכות שלא נשאבו
גדולות מדי, כשאת הולכת קדימה הן נצמדות למברשת וברברס נשארות על הרצפה, לפעמים פעם שניה זה נשאב או שפשוט תרימיחתיכות שלא נשאבו
לא! זה חתיכות אבקאולי זה פשוט חתיכות גדולות מידי
כבר כתבתי לך קודם, צריך להוציא את המברשת ולנקות את הפסי סיליקון שנמצאים על הטינקו למטה. מצטבר שם מלא אבק וצריך לנקות מידי פעם.לא! זה חתיכות אבק
כבר כתבתי קודם שזה היה כבר שזה היה חדשכבר כתבתי לך קודם, צריך להוציא את המברשת ולנקות את הפסי סיליקון שנמצאים על הטינקו למטה. מצטבר שם מלא אבק וצריך לנקות מידי פעם.
בשימוש הראשון זה התחיל להיות?כבר כתבתי קודם שזה היה כבר שזה היה חדש
מתחילה לחשוש שהוא פגום אולי....
אין לי מושג אם זה בעברית אבל שתדעי שלא שווה להשקיע כסף על זה שזה יהיה בעברית יש תצוגה על המסך שמראה מה לעשות וזה מאד פשוטבעיקרון הטינקו S7 הוא בעברית ולכן מעניין אותי על מישהי שקנתה שם אם זה באמת בעברית.
לפני שקונים כדאי לבדוק חוות דעת בזאפ,מישהו בדק?
עוקץ או באג?
תחזרי עם זה לחנות כי זה לא אמור להיותכבר כתבתי קודם שזה היה כבר שזה היה חדש
מתחילה לחשוש שהוא פגום אולי....
ניסית להחליף מברשת?שאלה-
אחרי 8 חודשי שימוש אינטנסיביים הטינקו משמיע כל הזמן התראה שהמברשת לא מותקנת כראוי (ובאמת משפריץ מים מלוכלכים לפני המברשת מה שמעיד שהיא באמת לא במקום)
אבל אני מתקינה שוב את המברשת- לא עוזר. גם אם ההתקנה נראית בסדר גמור, ושומעים כמו קליק כזה שהמגנט התחבר במקום.
יכול להיות כך עשרות פעמים עד שמשהו במברשת נקלט כראוי ואז עובד בסדר.
קרה למישהו גם?
לא מוצאת איפה הבאג
נ.ב ליתר בטחון הכל עבר נקוי יסודי כולל כל החלקים, זה לא עזר...
כן. החלפתי. לא עזר.ניסית להחליף מברשת?
המליצו פה על חומר של חברת גונסוןבבקשה תעזרו לי,
איפה אפשר לקנות תמיסה זולה של טינקו או חומר מומלץ אחר?
אין לי עדיין אף אחד מהמכשירים אבל בירור יסודי שערכתי נראה שההבדלים בין הs7 לs5 זה.זהו, החלטתי שאני קונה סופית טינקו היום.
מתלבטת בין S7 וS5, האם שווה להשקיע עוד 1000 שקל על הS7?
אולי יש למישהו כאן S7?
1. כל מי שאני מכירה לא מנצל 100% תפוקה בשימוש רגיל יומיומי. אני למשל, אחרי שאני מנקה יסודי את כל הבית מגיעה ל-30% הכי נמוך.אין לי עדיין אף אחד מהמכשירים אבל בירור יסודי שערכתי נראה שההבדלים בין הs7 לs5 זה.
1. שיש לs7 עוד 5 דקות עבודה
2. עוד 50 מ"ל במיכל המים נקיים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: