חיישנים נקיים רולר נקי בקיצור הכל נקי, התעורר לכמה רגעים ושוב פעם הפסיק בדקתי הכל נוצץ.כנראה מלוכלך איפה שהחיישנים
יש צורך בניקוי יסודי
חיישנים נקיים רולר נקי בקיצור הכל נקי, התעורר לכמה רגעים ושוב פעם הפסיק בדקתי הכל נוצץ.כנראה מלוכלך איפה שהחיישנים
יש צורך בניקוי יסודי
מוזר ממשחיישנים נקיים רולר נקי בקיצור הכל נקי, התעורר לכמה רגעים ושוב פעם הפסיק בדקתי הכל נוצץ.
יש אולי חלודה איפה שהחיישנים?חיישנים נקיים רולר נקי בקיצור הכל נקי, התעורר לכמה רגעים ושוב פעם הפסיק בדקתי הכל נוצץ.
תשפכי מים רותחיםתודה על התגובות והעצות
מה שהפריע לי בעיקר שכתמים קצת קשים (לא חריגים, רגילים שיש לי תמיד בסוף יום) הוא לא מצליח להוריד
אני ממש צריכה להתכופף ולגרד
אז מה עשינו??
גם כשניסיתי לשפוך מים קודם זה לא ניקה כתמים יבשים, כמו חתיכה קטנה של שוקולד או משו כזה
אני מדברת על כתמים קטנים ממש אפילו,
גם אותי זה מעצבן, אבל זה דברים שבדרך כלל גם בשטיפה רגילה לא יורדים מיד וצריך לשפשף או לחכות קצת עם מים שיתרכךתודה על התגובות והעצות
מה שהפריע לי בעיקר שכתמים קצת קשים (לא חריגים, רגילים שיש לי תמיד בסוף יום) הוא לא מצליח להוריד
אני ממש צריכה להתכופף ולגרד
אז מה עשינו??
גם כשניסיתי לשפוך מים קודם זה לא ניקה כתמים יבשים, כמו חתיכה קטנה של שוקולד או משו כזה
אני מדברת על כתמים קטנים ממש אפילו,
תבדקי אולי תקוע לכלוך רציני בין החלק ששואב למיכל המים בדר''כ אחרי שמנקים עובד פיקסחיישנים נקיים רולר נקי בקיצור הכל נקי, התעורר לכמה רגעים ושוב פעם הפסיק בדקתי הכל נוצץ.
לא כ''כ הבנתי איפה, מעל המיכל או מתחת? כי בדקתי את כל המעברים ולא מצאתי כלום.תבדקי אולי תקוע לכלוך רציני בין החלק ששואב למיכל המים בדר''כ אחרי שמנקים עובד פיקס
מתחת למיכל המים עד הגלגלת אני שופכת מים מלמעלה ואז הלכלוך יוצא מלמטהלא כ''כ הבנתי איפה, מעל המיכל או מתחת? כי בדקתי את כל המעברים ולא מצאתי כלום.
לא רואה חסרון להזמין באמזון,איזה דגם של טינקו s5 הכי מומלץ? ואיפה הכי מומלץ לקנות?
מה החסרונות להזמין באמזון?
תודה אבל לא עזרמתחת למיכל המים עד הגלגלת אני שופכת מים מלמעלה ואז הלכלוך יוצא מלמטה
תתקשרי לחברהתודה אבל לא עזר
תקראי תגובות על המכשיר באמזון.יש למשהו את הFLOOR ONE S7 PRO?
והאם הוא באמת טוב יותר?
זה לא יתרון?תקראי תגובות על המכשיר באמזון.
עברתי על התגובות וראיתי שכמה מתלוננים על הגלגלים שלו, הם נוסעים לבד לכיוון שדוחפים את המכשיר, והיה נראה שהרבה לא מרוצים מזה.
זה שיכלול, ולכן עשו את זה בדגם החדש,זה לא יתרון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: