זה מדבר באנגלית ונשמע מצוין. החיווי הקולי מאוד נח (לי לפחות), ככה לא צריך להסתכל על המסך.
זה מדבר באנגלית ונשמע מצוין. החיווי הקולי מאוד נח (לי לפחות), ככה לא צריך להסתכל על המסך.
לא מדבר בעברית.
אין לאף אחד בובוט ורצפות מבריקות???יש לך רצפות מבריקות? הוא לא משאיר סימנים?
תשלחי מייל לשירות לקוחות של אמזון,הזמנתי מאמזון וכנראה הגיע כשלא הייתי בבית ועכשיו רושם לי דנשלח בחזרה. השאירו לי מאחורי הדלת את הפריט הקטן. מה אפשר לעשות?
לי יש. בהתחלה זה השאיר סימנים, אבל מהר מאד לומדים איך לעבוד איתו נכון.אין לאף אחד בובוט ורצפות מבריקות???
קנינו בשעה טובה את הטינקו
אם אתם יכולים לשתף בצורה פשוטה מה התחזוקה הבסיסית של המכשיר ביום יום זה מאוד יעזור
ניקוי אחרי כל שימוש קצר?
של איזה חלקים וכו'
תודה
ממליצה לך להוציא את המים המלוכלכים וליבש את הגלגלת לאחר כל שימושקנינו בשעה טובה את הטינקו
אם אתם יכולים לשתף בצורה פשוטה מה התחזוקה הבסיסית של המכשיר ביום יום זה מאוד יעזור
ניקוי אחרי כל שימוש קצר?
של איזה חלקים וכו'
תודה
קניתי במבצע. מה אפשר לדבר איתם? מה צריך לומר להם?תשלחי מייל לשירות לקוחות של אמזון,
צ'אט מהיר יותר,
בשעות האלה זה רק באנגלית.
בעיקרון הכסף אמור לחזור,
כדאי לדבר איתם במידה וקניתם במבצע.
פשוט תכתבי שהזמנת במבצע,קניתי במבצע. מה אפשר לדבר איתם? מה צריך לומר להם?
תודה. איפה לכתוב את זה? יש מייל?פשוט תכתבי שהזמנת במבצע,
שהגיע ולא היית בבית ולא יצרו איתך שום קשר לפני שהחזירו חזרה לאמזון,
ושאת מאוכזבת כי קנית במבצע שלא מופיע עכשיו.
יש באמזון לינק של שירות לקוחות.תודה. איפה לכתוב את זה? יש מייל?
איך עובדים נכון?לי יש. בהתחלה זה השאיר סימנים, אבל מהר מאד לומדים איך לעבוד איתו נכון.
כשיש לכלוך ממש - זה כן יכול לבלוט
קשה לי להסביר במילים. בגדול, זו מיומנות שנרכשת מהר מאדאיך עובדים נכון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: