אני רוצה לבצע הזמנה מסתוונית עכשיולדעתי זה בדיוק אותו חומר
איזה ריחות היית ממליצה?
אני רוצה לבצע הזמנה מסתוונית עכשיולדעתי זה בדיוק אותו חומר
שוב, אני ניסיתי רק את גולד והוא לגמרי נחמדאני רוצה לבצע הזמנה מסתוונית עכשיו
איזה ריחות היית ממליצה?
לפי מה שאני יודעת אין לזה ניקוי עצמי.
זה באמת אחד השיקולים שלנו ולכן הלכנו על הS7.
יש לי את ה5 אני מרוצה ממנו מאד מאד, לא יודעת מה עשיתי קודם... כל הערב פסח, ובפסח עצמו היה ממש יד ימיני, הבית נקי כל הזמן וזה פשוט חלוםלא נסיתי את הs5,
אבל שמעתי מאחרים שהוא לא מוריד לכלוכים דבוקים, וכתמים קשים צריכים כמה פעמים וכו',
הs7 מוריד גם לכלוכים דבוקים בקלות (כמובן -לא מסטיק דבוק ולא לכלוכים שמצריכים שפשוף מאוד חזק)
וכן מנקה כתמים קשים בקלות, במיוחד במצבים מקס/אולטרה,
בימים של ערב פסח הצלחתי כמה פעמים להוציא בית מבריק אחרי שהיה מטונף לחלוטין (באמת שלא האמנתי שיצליח...)
כמובן, יתכן שאני טועה והs5 עושה את אותה עבודה.
אני שופכת בבית מים בכל מיני פינות ומקומות ואז מתחילה לעבור והבית יוצא סופר נקי כי שפכתי קצת יותר מים מאשר רק עם הדרימי- מקסימום שופכת קצת יותר את המים המלוכלכים יש לי בצד דלי וכל פעם שופכת אליו את המים וסיימתייש לי את ה5 אני מרוצה ממנו מאד מאד, לא יודעת מה עשיתי קודם... כל הערב פסח, ובפסח עצמו היה ממש יד ימיני, הבית נקי כל הזמן וזה פשוט חלום
אז קודם כל ודאייי שיש לו ניקוי עצמי, ההבדל בינו לבין ה 7 זה שהוא לא מייבש את המברשת, כדי שלא יהיה ריח רע מהמכשיר, חייבים להוציא את המברשת ולשים אותה לייבוש במקומה בעמדת הטעינה, כדי שלא יהיה ריח רע.
לגבי לכלוכים דבוקים, גם ה 5 בהחלט עושה את העבודה, ויש לו גם כפתור שמגביר את השאיבה והניקוי לרמת לכלוך גבוהה יותר, מנקה בעוצמה, וזה שצריך לעבור פעמיים נכון, גם עם סמרטוט צריך לעבור פעמיים... ולפעמים גם לעזור קצת עם הרגל לשפשף. בד"כ עוברת פעם אחת, ממשיכה בינתיים במקום אחר, וכשחוזרת לאותו לכלוך אחרי כמה שניות זה כבר יורד.
בהצלחה
נכון מאוד,וזה שצריך לעבור פעמיים נכון, גם עם סמרטוט צריך לעבור פעמיים
אישית משתמשת בו הרבה, לא יוצא לי לרוקן יותר מפעם פעמיים ביום,הבעיה שאין הבדל במכשיר בין אם שטפת 2 מ"ר לבין כל הבית תמיד צריך לרוקן את הלכלוך ולנקות וכו'........
לי קרה יום אחדלמישהי יש מושג מה יכול להיות הבעיה שהטינקו לא נטען?
תודה על העיצה!יש לי בצד דלי וכל פעם שופכת אליו את המים וסיימתי
תודהלי קרה יום אחד
ניסיתי להחליף שקע, לסדר שוב בעמדת הטעינה, הלוך-חזור
בסוף התברר שזה פשוט לא היה מחובר עד הסוף בטינקו עצמו, לא בחשמל
טיפה השתחרר ולא שמתי לב.
לא.שאלה ברצינות.
אם מחשבים את השטיפה במכשיר מתחילת הכנת המכשיר מילוי מים וסבון, המעבר איתו בכל הבית הריקון במהלך העבודה והמילוי וכו', עד הריקון והניקוי הסופי.
זה לא אותו דבר כמו לשטוף שטיפה קלה...........[קצת מים, גריפה וסמרטוט נוסף.]
היה לי תקופה ונדמה היה שההתקשקשות סביב המכשיר הייתה בבחינת יצא הפסדו בשכרו........
זהו, זה באמת הבעיה העיקרית...הבעיה שאין הבדל במכשיר בין אם שטפת 2 מ"ר לבין כל הבית תמיד צריך לרוקן את הלכלוך ולנקות וכו'........
איפה הכי זול עכשיו S5 עם משלוח? תודה.
@לימונצ'לושוב, אני ניסיתי רק את גולד והוא לגמרי נחמד
קיבלתי המלצה על הוטל אבל עוד לא קיבלתי אותו.
בגדול אם את מכירה את הריחות של בובוט אז חלק מהשמות אפילו זהים...
הגיעו לי ניחוחות אביב והוטל ושניהם מריחים נחמד לגמרי אבל עוד לא השתמשתי@לימונצ'לו
אשמח לשמוע ולקבל המלצה אם הריחות של סנונית עוצמתיים ונעימים וכן איזה ניחוחות מומלצים...
תודה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: