במי נעזרת? הטלפון של מי ? סוכרת נסיעות ? או מדריכת טיולים שם?מלון קינג סלמון בבטומי כשר.
אני נעזרתי מאוד ב 0534455956
במי נעזרת? הטלפון של מי ? סוכרת נסיעות ? או מדריכת טיולים שם?מלון קינג סלמון בבטומי כשר.
אני נעזרתי מאוד ב 0534455956
אנחנו אוהבים מאד לטייל בחורףתודה על המענה המורחב
איך מזג האוויר?
מה העונות המומלצות אבל לא מידי יקרות?
סוכנת, סגרה לי מלון וטיסות וגם סידרה לי מישהו שלקח אותנו לטיולים....במי נעזרת? הטלפון של מי ? סוכרת נסיעות ? או מדריכת טיולים שם?
יש לך את המספר טלפון של מי שלקח אתכם ?סוכנת, סגרה לי מלון וטיסות וגם סידרה לי מישהו שלקח אותנו לטיולים....
שלום לךיש לך את המספר טלפון של מי שלקח אתכם ?
מה המחירים?שלום לך
אני עושה טיולים ליחידים -דתיים
ומארגנת להם טיסה + מלון + טיולים וכל מה שמסביב
אני מתמצאת במיוחד בטביליסי שזה אזור מדהים עם טיולים יפיפים נהג שלוקח אתכם ומדריך וכן אטרקציות וכמובן מלון כשר.
אשמח לעזור לך
דינה 0583222868
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: