נכתב ע"י mali;n4983762:תודה רבה.
והטיילת שם יפה? (סליחה על הבורות אבל לא הייתי אף פעם בעכו) והאם יש שם עוד דברים מענינים? (שיט כבר עשינו ממש עכשיו בעיר מגורנו)
רוצים להיות שם משהו כמו שלוש ש' אבל בלי למרוח זמן, אלא ליהנות.
נכתב ע"י בבא קמא;n4984068:בנמל עכו ובעיר העתיקה אפשר להעביר כמה שעות טובות. יש שם טורנדו (יש יותר עוצמתיים ויש פחות, נסו לראות על הפנים של הספן אם הוא מספיק גזעי...), יש סיורים על חמורים, שייט באוניית 'מלכת עכו', העיר העתיקה עצמה מקום אקזוטי ומעניין, ולמרות שכל האוכלוסיה במקומות הנ"ל ערבית מעולם לא נרשמו שם אירועים מיוחדים (חוץ מהתקופה הקצרה ההיא שהיה ממש מלחמה בין האוכלוסיות, שהסתיימה בסולחה).
חובה להתמקח על המחירים!!
נכתב ע"י YAELJ;n4984448:חשבנו להגיע לשם באזור 5 אחה"צ, מה מצב הצניעות שם?
מתאים לבחורי ישיבה?
נכתב ע"י ברכוש;n4984048:יש תושב צפת שעושה סיורים מדהימים בצפת העתיקה, בעיקר בתי כנסת ועוד מקומות מעניינים, מתובל בסיפורים מעניינים והומור עסיסי
מתאים לכל הגילאים, אנחנו עשינו לפני כמה שנים כשעה וחצי ורצינו עוד....
נכתב ע"י MHPH1985;n4986489:פארק המשפחה - בכרמיאל
אגם מונפורט במעלות
קיבוץ יראון - חיות וכו'
כפר נחום / המפל הנסתר
נכתב ע"י mali;n4986631:תודה גם למי" שכתב לי בפרטי "
- איני מצליחה להחזיר הודעה.
נכתב ע"י mali;n4986620:מה זה פארק המשפחה בכרמיאל?
נכתב ע"י 123770;n5024210:פארק ממש נחמד. כניסה חינם (פתוח בשבת )
יש מתקני טיפוס מעניינים, גימבורי, שחמט גדול, מסלולי באולינג, פינת כלי נגינה, מתקני ספורט למבוגרים ועוד.
מעבר לכביש יש את פארק הגליל שזה פארק גדול מאוד- שטחי דשא, פסלי אומנות, מפל ובריכת דגים ומצפור. גם שם הכניסה חינם (נראה לי שגם פתוח בשבת )
נכתב ע"י קריצה;n5024284:אפשר לעשות שם מנגל?
נכתב ע"י 123770;n5024417:אני חושבת שבתוך הפארק אסור, אבל מאחורי הפארק יש איזו חורשה שאפשר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: