בקישור ששמתי למעלה יש תגובות נלהבות מחו"ל...
היא מושלמתמה לגבי זה?
מישהי מכירה?
היא חיברה את זה לעגלת יויו?אחותי הזמינה את זה מאלי אקספרס והוא פצצה
נשכב שכיבה מלאה והילד יושן אפילו על הבטן
26.1US $ 27% OFF|175° Stroller Seat Back For Babyzen Yoyo Seat Cushion Original Cloth Fabric Baby Stroller Accessories Fit Babytime Yoya - Stroller Accessories - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
לכן אני שואלת בין יויו לבוגבו החדש לפי נתונים יבשים מה היתרונות והחסרונות לעומת יויולגבי החסרונות של היויו- יש לה חסרונות
אבל ביחס לאחרות יש לה המון מעלות שהן כנגד החסרונותצ שלהן...
מנסיון בסביבתי כשקניתי לפני כמה שנים את היויו וכמה משכנותי כל מיני עגלות אחרות
שלי היחידה שנשארה כביום קניתה, יפה וחדשה , כל האחרות כבר מרוטות
מבחינתי זו מעלה מאד חשובה.
מה גם שגם באחרות החסרונות היו גדולים יותר
כןהיא חיברה את זה לעגלת יויו?
וזה שכיבה מלאה??
ולא מבאס שכל העולם עם זה?לי יש את היויו ואני ממש מרוצה, העגלה מאד נוחה, קלה, כביסה וכמובן יפה!
לא מסכימה איתך בכלל.אגב, בבי 6 מאד לא פרקטי הקיפול ואם זה עם המושב לכיוון ההורה אז בכלל סיוטטטט
לא, כי לא מצאתי עגלה ברמה של האיכות והיופי של היויו.(וחיפשתי הרבה זמן...)ולא מבאס שכל העולם עם זה?
צודקת זה באמת האופציה שנותרה לילא, כי לא מצאתי עגלה ברמה של האיכות והיופי של היויו.(וחיפשתי הרבה זמן...)
היא חיברה את זה לעגלת יויו?
וזה שכיבה מלאה??
סכנת נפשות!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: