מנין המידע לגבי המחיר? בחנויות יודעים לומר?הבוגבו החדש אמור להגיע עוד חודשיים לארץ ומסתבר שיעלה בסביבות האלפיים
מנין המידע לגבי המחיר? בחנויות יודעים לומר?הבוגבו החדש אמור להגיע עוד חודשיים לארץ ומסתבר שיעלה בסביבות האלפיים
עוד מישו חושב ככה?לדעתי הרבה פחות יפה
נראית כמו העגלות הפשוטות
הם לא יודעים בטוח ככה אמרו לי בסופר בייבי שהם מאמינים שיעלה בסביבות האלפייםמנין המידע לגבי המחיר? בחנויות יודעים לומר?
אניעוד מישו חושב ככה?
כנראהאז למה כולם קונים את היויו אם אני רואה פה בפרוג באשכולות אחרים שכתוב עליה כל כך הרבה חסרונות...
רק בגלל המראה?
אחותי הזמינה את זה מאלי אקספרס והוא פצצהאם זה נשכב יותר מהיויו יכול להיות ששווה
אני אישית הרבה יותר אוהבת את המראה של יויו
וואלה אז באמת רק בגלל מראה??אני יותר אוהבת את המראה של היויו
יש לי יויו ואני לא מבינה את הבאזז סביבה.
לא יציבה. לא שוכבת עד הסוף, הידית אחרי חודש של שימוש נהייתה רופפת, ההרמה של המשענת סיוטט עם החוט
חשבתי שאני היחידה...לדעתי הרבה יותר יפה מהיויו
רוצה לשמוע חוות דעת מהמראה שלה ומנתונים יבשים וכן ממי שיש לה יויו וכל כך מרוצה אז למהמנסיון לא יהיה לך כאן עצות, כי זה עדיין לא כאן.
קניתי כי המליצו עליה ממש וגמרו עליה את ההללוואלה אז באמת רק בגלל מראה??
בחנות זה היה נראה יותר עגלה פחות טיולוןמה לגבי זה?
מישהי מכירה?
זה לא נשכב עד הסוף אבל הם מראים בסרטון עד כמה זה נשכבמוזר שהם לא מראים איך זה נשכב?
וגם הגודל של הגלגלים נראה פצפון שיתקע בכל אבן, אבל באמת כדאי לחכות כי גם היויו לא מושלמת.
אגב, בבי 6 מאד לא פרקטי הקיפול ואם זה עם המושב לכיוון ההורה אז בכלל סיוטטטט
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: