הטורקיז זה חברת ירושלים שלוקחת את המקום מספר 1 בטחינהטחינה איכותית!!
ככל שהטחינה איכותית יותר
המרקם שלה עשיר יותר
יש 2 חברות מובילות אחת נקרת הר ברכה בכשרות של אגודת ישראל או בעלז
החברה השניה נקראת אל ארז לא זוכרת מה הכשרות שלה אבל נראה לי גם אחת מהנ"ל
יש עוד חברה טובה שנקראת טורקיז גם מעולה והיא בכשרות עד"ח
דבר נוסף שחשוב זה להוסיף לטחינה מים קרים גם שומר על המרקם וגם שומר על הצבע שישאר לבן
לגבי הצבע הלבן, לתחושתי, מיץ לימון הופך את זה ליותר לבן. וייתכן שגם שום.דבר נוסף שחשוב זה להוסיף לטחינה מים קרים גם שומר על המרקם וגם שומר על הצבע שישאר לבן
איך זה נראה?כשהטחינה איכותית לא צריך מתכון
'הר ברכה' הטחינה הכשרה הכי טובה וקרמית שיש לקנות
איך זה נראה?
וואי לא מוכר בכלל
אתמול בדקתי את זה בחנות... זה של השומרונים...
פעם ראשונה שאני שומע על זה... וזה גם לא מתאים לטעימות של תינוק מתחת לגיל שנה.דבש זה הסוד - הוא מגבש את הטחינה ומוסיף מתיקות
חוץ מדבש אנחנו שמים
לימון
מלח
פלפל
כוסברה \ פטרוזיליה
שומים
מים כמובן
זה יוצא מושלם באחריותפעם ראשונה שאני שומע על זה... וזה גם לא מתאים לטעימות של תינוק מתחת לגיל שנה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: