צודק לגמרירק מאך א'טובה תבדיל בין חיים לחיים.
בין המתנחלים וחרד"ל לדתי -לאומי המרכזני'ק שברובו הינו כצפוניים המאונפפים, הי"ד.
צודק לגמרירק מאך א'טובה תבדיל בין חיים לחיים.
בין המתנחלים וחרד"ל לדתי -לאומי המרכזני'ק שברובו הינו כצפוניים המאונפפים, הי"ד.
אמממ!!!!כל יהודי שמקיים מצוות, אוכל כשר ושומר שבת, הוא יהודי יותר טוב מיהודי שלא מקיים שום מצוות.
ידידי היקר, אתה צודק. יש רבים וטובים בציבור הדת"ל שהם אנשים נפלאים ומכבדים.בהיכרות מקרוב עם המגזר המכונה דתי לאומי
אני מתפלל בקביעות בבית כנסת דתי לאומי ושם לא רק שלא מסתכלים בעין עקומה
אלא מעלים כחזן או עליה לתורה ואומרים לי תודה רבה בדרשה בפני כולם על איך שעזרתי בלסדר איזה כסא
ומנסיון בכל ציבור ישנם הבעייתים אבל להכליל ציבור שלם זה ממש גרוע
ומנסיון נוסף הם הציבור שכיף לעבוד איתו כעובד מן השורה (לעבוד במשרה קיימת ולא לעשות עסקים)
ישרים נותנים זכויות לפי הספר לא מנסים לנצל ויודעים להעריך בקול הצלחה והשקעה (בניגוד להרבה מאוד מהמגזר שלנו)
ולכתוב סאטירה שהיא כל כולה הכפשה לדעתי זה גרוע מאוד..
במיוחד בימים אלו בו אנחנו נמצאים גם ככה בפילוג בעם אין מצווה להוסיף על זה....
צר לי שנכתב כזה מאמר ואני מוחה בתוקף ולא מזדהה כלל עם כל מה שנאמר בו
קראתי ובכל אופן הייתי חייב להגיב כך(אגב, תגובות תמיכה רבות היו נחסכות בקריאה עיונית של הודעותי הקודמות.)
המשפט הופנה לאו דווקא אליךקראתי ובכל אופן הייתי חייב להגיב כך
כי התירוץ שזה סאטירה לא ריצה אותי כלל
אחרי הכל כמו שאנחנו לא נהנים כשעושים עלינו מערכון מכוער
גם אם הוא רק בדיחה אז זה בדיוק כך אצל כולם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: