לא הבנת אותי נכון, שאלתי, בציור נראה שהילד עולה 2 מדרגות בפעם אחת, לא נראה מציאותי, שעם משקל גבוה אפשרי לעלות 2 מדרגות בפעם אחת.נכתב ע"י דבורה קוטוב;800811:אפשר להקל את הקובץ: להוריד רזולוציה עד 150 פיסי למשל. או לשמור בjpg בדרגה 8.
לא הבנת אותי נכון, שאלתי, בציור נראה שהילד עולה 2 מדרגות בפעם אחת, לא נראה מציאותי, שעם משקל גבוה אפשרי לעלות 2 מדרגות בפעם אחת.נכתב ע"י דבורה קוטוב;800811:אפשר להקל את הקובץ: להוריד רזולוציה עד 150 פיסי למשל. או לשמור בjpg בדרגה 8.
נכתב ע"י ch3;800812:לא הבנת אותי נכון, שאלתי, בציור נראה שהילד עולה 2 מדרגות בפעם אחת, לא נראה מציאותי, שעם משקל גבוה אפשרי לעלות 2 מדרגות בפעם אחת.
אל דאגה, אני שולחת אותו ישר בחזרה.נכתב ע"י RacheliArt;800804:גנבת לי את הציפור...
אין עליך!נכתב ע"י yoyoBL;801079:לא יכולתי להתאפק... D:
מה הקשר להשקעה ריבונו?נכתב ע"י ליבי עיצוב;801104:תשמע יו יו ב.ל לייד ההשקעה שלך מרגישים חאפרים...יש לי קנאת סופרים באנשים שיש להם אפשרות להשקיע ככה, עם זאת מקבלת באהבה גם את מקומי בחדר הכביסה,
שיהיה לכולם הצלחה רבה !
ברור שצריך כשרון אבל זה לא קסם, בטח שהשקעה זה העיקר. אני זוכרת דווקא שדבורה (אני לומדת אצלה כבר כמה זמן) אמרה לנו שציור זה 5% כשרון והשאר השקעה, דברים כאלה לא הולכים ברגל..נכתב ע"י ותמיד לבחור;801116:מה הקשר להשקעה ריבונו?
עוד לפני הביצוע-
יש אנשים שתושיבו אותם 120 שנה בחדר סגור רק בשביל להוציא הברקה כזו, ואפס...
במקרה דנן ההברקה היא זו שעשתה את הסיפור, לא ההשקעה.נכתב ע"י ליבי עיצוב;801125:ברור שצריך כשרון אבל זה לא קסם, בטח שהשקעה זה העיקר. אני זוכרת דווקא שדבורה (אני לומדת אצלה כבר כמה זמן) אמרה לנו שציור זה 5% כשרון והשאר השקעה, דברים כאלה לא הולכים ברגל..
אבל בלי קשר אם כבר כשרונות זה מהבולטים כיף לראות דברים כאלה
כשהייתי ילד נפלתי מקומה ראשונה, אחרי הנפילה שמתי לב שיש לי רעיון גאוני לציור מסויים, אחרי שבועיים רצתי ונכנסתי בקיר, ובא לי עוד רעיון, מתברר שאני צריך לחטוף פצצות כדי לקבל רעיונות, ועוד מתברר שככל שהמכה חזקה יותר כך גם הרעיון, אני מודה שכדי לקבל את הרעיון הספציפי הזה היתי צריך לקפוץ ממקום גבוהה במיוחד..נכתב ע"י צברית;801186:יו יו בל, אתה מפיל אותי כל פעם מחדש מהכיסא.............
זה פשוט מגניב!!!!!!!!!!!!!!!
מתי ואיך נופלים לך הרעיונות המטורפים האלו?
נכתב ע"י Marisa;801223:מצחיק ביותר! !
אהבתי שהוא בחר את הילד הכי שמן כדי להקפיץ אותו!!
נכתב ע"י yoyoBL;801079:לא יכולתי להתאפק... D:
ממש איינשטיין והתפוח...נכתב ע"י yoyoBL;801195:כשהייתי ילד נפלתי מקומה ראשונה, אחרי הנפילה שמתי לב שיש לי רעיון גאוני לציור מסויים, אחרי שבועיים רצתי ונכנסתי בקיר, ובא לי עוד רעיון, מתברר שאני צריך לחטוף פצצות כדי לקבל רעיונות, ועוד מתברר שככל שהמכה חזקה יותר כך גם הרעיון, אני מודה שכדי לקבל את הרעיון הספציפי הזה היתי צריך לקפוץ ממקום גבוהה במיוחד..
וברצינות? לא יודע..
נכתב ע"י איציק'ל;801431:ממש איינשטיין והתפוח...
נכתב ע"י ליבי עיצוב;801104:תשמע יו יו ב.ל לייד ההשקעה שלך מרגישים חאפרים...יש לי קנאת סופרים באנשים שיש להם אפשרות להשקיע ככה, עם זאת מקבלת באהבה גם את מקומי בחדר הכביסה,
שיהיה לכולם הצלחה רבה !
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: