לא, השיעור רק התחיל!נכתב ע"י בנימין41;800395:איזה דיוק!
מוצ"ש 00:01 השיעור הסתיים!
נכתב ע"י שיפי;800447:מקווה שלא מאוחר מדי.....
תמיד אפשר, רק עד יום רביעי לא יהיה לי זמן להגיב כמו שצריך.נכתב ע"י נעמי ברקאי;800457:זהו? אי אפשר עוד להצטרף... זה כל הזמן בתיכנון שלי..
השרטוט ממש חמוד! הוא גם מאוד עוזר! תודה!נכתב ע"י דבורה קוטוב;800467:כאן אני מצרפת עוד ציור בנושא (יש למשהו מה לתקן? אפשר)
וגם שרטוט שיכול לעזור במשימה.
שבוע כיף לכולם!
שהגלידה נופלת במדרגות מתחתית העגלה, ומי שעוזר לי לשאת את המשא, מכניס את רגלו בתוך...נכתב ע"י בנימין41;800168:אוף ............ למה אני לא צייר???
נורא בא לי לצייר את הילד סוחב את הקרטון, הצלוטייפ של הקרטון מלמטה נפתח, וכל הגבינות והלבנים, השמן, הביצים, עם הקמח וכו' וכו' נמרחים על המדרגות בבנין, והשכנה הפדנטית ממחצית הקומה הראשונה יוצאת עם פנים של איזה קופי אנאן או בוריס גלפנד באמצע משחק...........
אז יש מישהו שמתנדב לצייר במקומי?
איך אפשר לעלות עם משקל כבד, 2 מדרגות בפעם אחת?!נכתב ע"י דבורה קוטוב;800423:כאן אני מעלה 5 ציורים ראשונים עם תיקונים כתובים ישר על הקבצים.
ציורים של:
danielaF
shalom
נכתב ע"י b.m;800746:הפעם תורי...
דבורה, אשמח להארותיך.
אני נהנית מהביקורת שלך- ביקורת בונה במלוא מובן המילה, ומהיכולת שלך להחמיא ולעודד!
אפשר להקל את הקובץ: להוריד רזולוציה עד 150 פיסי למשל. או לשמור בjpg בדרגה 8.נכתב ע"י ch3;800793:איך אפשר לעלות עם משקל כבד, 2 מדרגות בפעם אחת?!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: