אין פאנץ'

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
ידוע למישהו הערכות בדבר זהות ראש העיר הבא ? (רון קובי כנראה שלא ... בועז יוסף אולי , הוא מתכנן להתמודד ? , יש מתמודדים אחרים ?)

עולם כמנהגו נוהג

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
יש דירות למכירה בפרויקט המושבה (קרוב ל"יש" ולקרלין)
התחילו כבר בניה.
הקבלן: יובלים
נציג מכירות: אלון 0542864671
המדובר בפרויקט ללא מרפסות סוכה, שהיתה במסגרת מחיר למשתכן, 12,אש"ח למ"ר דירה על הנייר.

משה קטינא

משתמש חדש
אני זכיתי בפרויקט המושבה הגרלה 999
נקראתי בשבוע הבא כבר לבחור דירה
העובדה שאין בפרויקט מרפסות סוכה מטרידה אותי מאוד
האם יש למישהו מידע כמה זה יכול להשפיע על שווי הנכס בעתיד
ואלי בכלל הביקוש לשכירות יהיה מאוד נמוך מסיבה זו
אולי לוותר על הזכייה.
אשמח לתגובות

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
מה הקישור של האתר

שולי בש

משתמש צעיר
אני זכיתי בפרויקט המושבה הגרלה 999 נקראתי בשבוע הבא כבר לבחור דירה העובדה שאין בפרויקט מרפסות סוכה מטרידה אותי מאוד האם יש למישהו מידע כמה זה יכול להשפיע על שווי הנכס בעתיד ואלי בכלל הביקוש לשכירות יהיה מאוד נמוך מסיבה זו אולי לוותר על הזכייה. אשמח לתגובות

שולי בש

משתמש צעיר
אני זכיתי בפרויקט המושבה הגרלה 999 נקראתי בשבוע הבא כבר לבחור דירה העובדה שאין בפרויקט מרפסות סוכה מטרידה אותי מאוד האם יש למישהו מידע כמה זה יכול להשפיע על שווי הנכס בעתיד ואלי בכלל הביקוש לשכירות יהיה מאוד נמוך מסיבה זו אולי לוותר על הזכייה. אשמח לתגובות

משה קטינא

משתמש חדש

אבקת אפיה

משתמש מקצוען
אולי לוותר על הזכייה.
אשמח לתגובות
לדעתי הקומה של הדירה משנה מאד

מישהו כאן יודע לתת קצת מידע בעניין?

חברתנו "אדני ארץ" (א.ש.מ שיכון ויזמות בע"מ) מקימה פרוייקט מגורים יוקרתי במסגרת "מחיר מטרה" בשכונת המושבה.
הגרלה מס' 2164.
בחודש האחרון הפרויקט אושר וקיבל היתר בתנאים, כרגע אנו נמצאים בסיום התכנון והפרוייקט עבר לבקרה ע"י משרד הבינוי והשיכון.
הזוכים קיבלו הודעת עדכון מפורטת באימייל, הדמיות ומסמכים נוספים יופיעו באתר בקרוב.
במסגרת הפרויקט ימכרו בשוק החופשי פנטהאוזים יוקרתים ודירות גן בסטייל ומפרט יוקרתי, רוכשים שמעונינים מוזמנים להתחבר לאתר הפרוייקט ולהשאיר פרטים

לחצו כאן למעבר לאתר האינטרנט של הפרויקט
מה המחירים ?

Mamma Mia

משתמש מאושר😜
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
למישהו יש מידע מה עם הגרלה 1919?
קבלן: טרקלין יזום ובניה בע"מ

מקצה הארץ-:)

משתמש מקצוען
סליחה על השאלה- את מדברת מתוך ידע אישי או ששמעת ממישהו?
זה מאד מאד משנה לי לדעת כי יצא לי להיות בטבריה המושבה שלב א' וזה לא צמוד בכלל לנוף כינרת אלא זה יוצא באיזור הזורעים.
מרחק הליכה זה הכל יחסי- אבל הזורעים זה לא מרחק הליכה של דקות ספורות מנוף כינרת.
לא צמוד לנוף כנרת, אך
לפני שבועיים עברתי שם
שלב א' שזה בתים צמודי קרקע יש שם בתים בודדים בנויים.
המיקום זה אחרי טבריה לכיוון הישוב פוריה, אמור להיות כביש (יתכן שכבר קיים) שמחבר בין טבריה המושבה לרחוב לוי אשכול בשיכון ד'.
יש כבר גישה שמחבר בין לוי אשכול לשכונה (דקות ספורות). המרחק הוא יחסי.
כדאי לצאת לסיור ולדבר עם תוששבים בנוף כינרת,
לפני שנכנסים להרפתקה של דירות לידה...
אין בטבריה אף קהילה חרדית גדולה,
למעט צאנז-קארלין.
יש ויש! קרית שמואל בטבריה תחתית. ובטבריה עילית שם מתחרדת במהירות.. יש קרלין וצאנז (קהילות גדולות) בנוף כנרת יש את הליטאים וספרדים. קהילות מתפתחות יש את תולדות אהרון/סלונים/לעלוב/מודז'יץ ועוד לרבות ציבור ספרדי גדדול מאוד ברחבי העיר בכלל ובשכונות אלו בפרט.
חילונים יש בכל מקום גם בבני ברק
ידוע למישהו הערכות בדבר זהות ראש העיר הבא ? (רון קובי כנראה שלא ... בועז יוסף אולי , הוא מתכנן להתמודד ? , יש מתמודדים אחרים ?)
לאור החדשות הפוליטיות נראה שבועז יוסף יו"ר הועדה הממונה יתמודד ושמא אף יקח בענק אם הציבור החרדי יתאחד סביבו [וכפי הוראת הרבנים כמובן]

מקצה הארץ-:)

משתמש מקצוען
מה הפרשי המחירים בטבריה בין מחירי מחיר למשתכן למחירי שוק?
אשמח מאוד לקבל תשובה.
יש הבדל בין האיזורים. יתכן וההפרש נע בסביבות ה-200,000 שח
מה הסיכוי למצוא עבודה לנשים שם?
לא פשוט כ"כ, אבל זה תלוי באיזה תחום הביקוש
איפה המידע על הפרוייקט ?
והאם יש לך מידע על זהות ציבור הקונים שלא במסגרת מחיר למשתכן ?
(חרדים/דתיים/חילונים )
יש גם חילונים שקנו שם (איני יודע בדיוק באיזה פרוייקט אבל בגדול בשכונת המושבה קנו חילונים, ויתכן ולהשקעה כי יש ששומעים שהרוב חרדי וממילא משתמטים.

לכן צודקת @חולדה הנביאה
שימו לב!
בחודשים האחרונים היו מכרזים נוספים בשכונת המושבה ב' (בה ההגרלות העכשוויות) בהם זכו חרדים רבים.כדאי מאד להרשם,

עתידה של שכונה זו בידינו!

ייד

משתמש מקצוען
חברתנו "אדני ארץ" (א.ש.מ שיכון ויזמות בע"מ) מקימה פרוייקט מגורים יוקרתי במסגרת "מחיר מטרה" בשכונת המושבה.
הגרלה מס' 2164.
בחודש האחרון הפרויקט אושר וקיבל היתר בתנאים, כרגע אנו נמצאים בסיום התכנון והפרוייקט עבר לבקרה ע"י משרד הבינוי והשיכון.
הזוכים קיבלו הודעת עדכון מפורטת באימייל, הדמיות ומסמכים נוספים יופיעו באתר בקרוב.
במסגרת הפרויקט ימכרו בשוק החופשי פנטהאוזים יוקרתים ודירות גן בסטייל ומפרט יוקרתי, רוכשים שמעונינים מוזמנים להתחבר לאתר הפרוייקט ולהשאיר פרטים

לחצו כאן למעבר לאתר האינטרנט של הפרויקט
הפרויקט חרדי?
כמה קומות?
יש מרפסות סוכה?
מה המחיר למ״ר?

משה מנדלוביץ

משתמש מקצוען
לא צמוד לנוף כנרת, אך

יש כבר גישה שמחבר בין לוי אשכול לשכונה (דקות ספורות). המרחק הוא יחסי.

יש ויש! קרית שמואל בטבריה תחתית. ובטבריה עילית שם מתחרדת במהירות.. יש קרלין וצאנז (קהילות גדולות) בנוף כנרת יש את הליטאים וספרדים. קהילות מתפתחות יש את תולדות אהרון/סלונים/לעלוב/מודז'יץ ועוד לרבות ציבור ספרדי גדדול מאוד ברחבי העיר בכלל ובשכונות אלו בפרט.
חילונים יש בכל מקום גם בבני ברק

לאור החדשות הפוליטיות נראה שבועז יוסף יו"ר הועדה הממונה יתמודד ושמא אף יקח בענק אם הציבור החרדי יתאחד סביבו [וכפי הוראת הרבנים כמובן]
אין לי מושג מה קורה בטבריה
אבל בעקבות העליהום התקשורתי על חוק טבריה כולל ע"י מתמודדת מהליכוד, חוששני שרון קובי יקח שוב בגדול

איבד את הצפון

משתמש פעיל
אבל בעקבות העליהום התקשורתי על חוק טבריה כולל ע"י מתמודדת מהליכוד, חוששני שרון קובי יקח שוב בגדול
למי שיודע, בפועל רון קובי הזיק רק למי שמזוהה עם ש"ס.
קהילות קרלין וצאנז הרויחו בשעתו בגדול.
כל שטחי הציבור שבונים עליהם היום גם בקרלין וגם בצאנז הם מעשי ידיו של רון קובי שרצה את הקולות החרדיים, הסיבה שלא נתנו לו את זה מכיון שהעדיפו ועדה קרואה וגם כי השתלח בציבור החרדי, אבל בפועל חוץ מלעלות את טבריה לכותרות החרדיים (שאין מי שיכחיש נוספו הרבה חרדים לעיר מאז עלותו של רון קובי), הוא לא גרם לשום נזק.
לא נראה לי שירצו אותו מלכתחילה (ואם כל ההשתלחות גם לא נראה לי שהוא יעלה, יש גבול לטפשות) אבל אפילו אם כן העולם לא נסגר, מה שכן לנציגי ש"ס זה עלול מאוד להפריע, אבל אני לא יודע בפועל כמה הוא יכול להזיק להם (הם די מבוססים בעיר.

חולדה הנביאה

משתמש רשום
אולי לוותר על הזכייה.
אשמח לתגובות
בכל מקרה לא כדאי לוותר על הזכייה!
גם בגלל שתמיד מחיר למשתכן זול בהרבה ממחיר השוק, וגם בגלל שיש לשכונה סיכויים משמעותיים להיות חרדית.
אם רוב השכנים יהיו חרדים הגיוני שתהיה הוספת מרפסות סוכה בצורה מאורגנת.

רועייי

משתמש חדש
בעקבות ההגרלות הנוכחיות של פרויקט דירה בהנחה בטבריה והדיבורים אודותיהם כאן בפורום שמנו לב שרבים אינם מודעים להתפתחות החרדית הפורחת בעיר הקודש טבריה (עילית...) ולכן החלטנו לשתף מעט מהידוע לנו אודות ההתפתחות המואצת בעיר וכדאיות ההרשמה להגרלות באזור.

ההגרלות כעת הינם בשכונת
טבריה המושבה​
השוכנת כ
300​
מטר מעל פני הים - בדיוק הגובה של מודיעין עילית, רלוונטי במיוחד לגבי מזג האוויר שהוא
נוח מאד​
בניגוד לעיר התחתונה... וכמובן נוף מהמם להרי הגליל.

לצד האזור המדובר קיימים כבר היום מוסדות חינוך מגוונים לכל הגילאים לכל החוגים והמגזרים כשלאחרונה אף נפתחו סניפים לבנים ולבנות של הת"ת המפורסם מירושלים
חכמת שלמה​
, לצד מוסדות חינוך קיימים כדוגמת חיידר כלל חסידי ואף מוסדות של קהילות קודש קרלין וצאנז ועוד..

השכונה טבריה המושבה נמצאת כרגע בתהליך בניה של בתים צמודי קרקע שנקנו ברובם על ידי אנשים מהציבור החרדי, וממוקמת במרחק הליכה מהפרויקט המפורסם נוף כינרת פוריה.

מומלץ יותר להרשם לבניינים שקרובים יותר לשכונת דגל התורה מפאת הקרבה לשכונות ולריכוזים החרדיים: מדובר בהגרלות מספר
1918​
,
1986​
. ככל הנראה הבניינים בהגרלות אלו יהיו נמוכים יותר, מה שהופך אותם לאטרקטיביים במיוחד עבור הציבור החרדי.

באם יזכו בהגרלות הנוכחיות הרבה מבני המגזר החרדי הצביון החרדי של השכונה מובטח לכאורה, לכן, שתפו את המידע המובא כאן עם אנשים נוספים על מנת שכמה שיותר חרדים יירשמו להגרלות בעיר.

נ. ב. הטקסט הועבר אלינו על ידי תושב האזור בבקשה לשתפו בכל פורום אפשרי.​
האם ידוע מתי אמורים להתחיל את הבנייה של
הגרלה 1918?​

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה