המדובר בפרויקט ללא מרפסות סוכה, שהיתה במסגרת מחיר למשתכן, 12,אש"ח למ"ר דירה על הנייר.יש דירות למכירה בפרויקט המושבה (קרוב ל"יש" ולקרלין)
התחילו כבר בניה.
הקבלן: יובלים
נציג מכירות: אלון 0542864671
בהנחה שמחיר הדירה בזכיה נמוך ממחיר השוק כמובן שאל תוותר על הזכיה.אשמח לתגובות
אני זכיתי בפרויקט המושבה הגרלה 999 נקראתי בשבוע הבא כבר לבחור דירה העובדה שאין בפרויקט מרפסות סוכה מטרידה אותי מאוד האם יש למישהו מידע כמה זה יכול להשפיע על שווי הנכס בעתיד ואלי בכלל הביקוש לשכירות יהיה מאוד נמוך מסיבה זו אולי לוותר על הזכייה. אשמח לתגובות
אני זכיתי בפרויקט המושבה הגרלה 999 נקראתי בשבוע הבא כבר לבחור דירה העובדה שאין בפרויקט מרפסות סוכה מטרידה אותי מאוד האם יש למישהו מידע כמה זה יכול להשפיע על שווי הנכס בעתיד ואלי בכלל הביקוש לשכירות יהיה מאוד נמוך מסיבה זו אולי לוותר על הזכייה. אשמח לתגובות
למישהו יש מידע מה עם הגרלה מס'1986
לדעתי הקומה של הדירה משנה מאדאני זכיתי בפרויקט המושבה הגרלה 999
נקראתי בשבוע הבא כבר לבחור דירה
העובדה שאין בפרויקט מרפסות סוכה מטרידה אותי מאוד
האם יש למישהו מידע כמה זה יכול להשפיע על שווי הנכס בעתיד
ואלי בכלל הביקוש לשכירות יהיה מאוד נמוך מסיבה זו
אולי לוותר על הזכייה.
אשמח לתגובות
מישהו כאן יודע לתת קצת מידע בעניין?
מה המחירים ?חברתנו "אדני ארץ" (א.ש.מ שיכון ויזמות בע"מ) מקימה פרוייקט מגורים יוקרתי במסגרת "מחיר מטרה" בשכונת המושבה.
הגרלה מס' 2164.
בחודש האחרון הפרויקט אושר וקיבל היתר בתנאים, כרגע אנו נמצאים בסיום התכנון והפרוייקט עבר לבקרה ע"י משרד הבינוי והשיכון.
הזוכים קיבלו הודעת עדכון מפורטת באימייל, הדמיות ומסמכים נוספים יופיעו באתר בקרוב.
במסגרת הפרויקט ימכרו בשוק החופשי פנטהאוזים יוקרתים ודירות גן בסטייל ומפרט יוקרתי, רוכשים שמעונינים מוזמנים להתחבר לאתר הפרוייקט ולהשאיר פרטים
לחצו כאן למעבר לאתר האינטרנט של הפרויקט
לא צמוד לנוף כנרת, אךסליחה על השאלה- את מדברת מתוך ידע אישי או ששמעת ממישהו?
זה מאד מאד משנה לי לדעת כי יצא לי להיות בטבריה המושבה שלב א' וזה לא צמוד בכלל לנוף כינרת אלא זה יוצא באיזור הזורעים.
מרחק הליכה זה הכל יחסי- אבל הזורעים זה לא מרחק הליכה של דקות ספורות מנוף כינרת.
יש כבר גישה שמחבר בין לוי אשכול לשכונה (דקות ספורות). המרחק הוא יחסי.לפני שבועיים עברתי שם
שלב א' שזה בתים צמודי קרקע יש שם בתים בודדים בנויים.
המיקום זה אחרי טבריה לכיוון הישוב פוריה, אמור להיות כביש (יתכן שכבר קיים) שמחבר בין טבריה המושבה לרחוב לוי אשכול בשיכון ד'.
יש ויש! קרית שמואל בטבריה תחתית. ובטבריה עילית שם מתחרדת במהירות.. יש קרלין וצאנז (קהילות גדולות) בנוף כנרת יש את הליטאים וספרדים. קהילות מתפתחות יש את תולדות אהרון/סלונים/לעלוב/מודז'יץ ועוד לרבות ציבור ספרדי גדדול מאוד ברחבי העיר בכלל ובשכונות אלו בפרט.כדאי לצאת לסיור ולדבר עם תוששבים בנוף כינרת,
לפני שנכנסים להרפתקה של דירות לידה...
אין בטבריה אף קהילה חרדית גדולה,
למעט צאנז-קארלין.
לאור החדשות הפוליטיות נראה שבועז יוסף יו"ר הועדה הממונה יתמודד ושמא אף יקח בענק אם הציבור החרדי יתאחד סביבו [וכפי הוראת הרבנים כמובן]ידוע למישהו הערכות בדבר זהות ראש העיר הבא ? (רון קובי כנראה שלא ... בועז יוסף אולי , הוא מתכנן להתמודד ? , יש מתמודדים אחרים ?)
יש הבדל בין האיזורים. יתכן וההפרש נע בסביבות ה-200,000 שחמה הפרשי המחירים בטבריה בין מחירי מחיר למשתכן למחירי שוק?
אשמח מאוד לקבל תשובה.
לא פשוט כ"כ, אבל זה תלוי באיזה תחום הביקושמה הסיכוי למצוא עבודה לנשים שם?
יש גם חילונים שקנו שם (איני יודע בדיוק באיזה פרוייקט אבל בגדול בשכונת המושבה קנו חילונים, ויתכן ולהשקעה כי יש ששומעים שהרוב חרדי וממילא משתמטים.איפה המידע על הפרוייקט ?
והאם יש לך מידע על זהות ציבור הקונים שלא במסגרת מחיר למשתכן ?
(חרדים/דתיים/חילונים )
שימו לב!
בחודשים האחרונים היו מכרזים נוספים בשכונת המושבה ב' (בה ההגרלות העכשוויות) בהם זכו חרדים רבים.כדאי מאד להרשם,
עתידה של שכונה זו בידינו!
הפרויקט חרדי?חברתנו "אדני ארץ" (א.ש.מ שיכון ויזמות בע"מ) מקימה פרוייקט מגורים יוקרתי במסגרת "מחיר מטרה" בשכונת המושבה.
הגרלה מס' 2164.
בחודש האחרון הפרויקט אושר וקיבל היתר בתנאים, כרגע אנו נמצאים בסיום התכנון והפרוייקט עבר לבקרה ע"י משרד הבינוי והשיכון.
הזוכים קיבלו הודעת עדכון מפורטת באימייל, הדמיות ומסמכים נוספים יופיעו באתר בקרוב.
במסגרת הפרויקט ימכרו בשוק החופשי פנטהאוזים יוקרתים ודירות גן בסטייל ומפרט יוקרתי, רוכשים שמעונינים מוזמנים להתחבר לאתר הפרוייקט ולהשאיר פרטים
לחצו כאן למעבר לאתר האינטרנט של הפרויקט
אין לי מושג מה קורה בטבריהלא צמוד לנוף כנרת, אך
יש כבר גישה שמחבר בין לוי אשכול לשכונה (דקות ספורות). המרחק הוא יחסי.
יש ויש! קרית שמואל בטבריה תחתית. ובטבריה עילית שם מתחרדת במהירות.. יש קרלין וצאנז (קהילות גדולות) בנוף כנרת יש את הליטאים וספרדים. קהילות מתפתחות יש את תולדות אהרון/סלונים/לעלוב/מודז'יץ ועוד לרבות ציבור ספרדי גדדול מאוד ברחבי העיר בכלל ובשכונות אלו בפרט.
חילונים יש בכל מקום גם בבני ברק
לאור החדשות הפוליטיות נראה שבועז יוסף יו"ר הועדה הממונה יתמודד ושמא אף יקח בענק אם הציבור החרדי יתאחד סביבו [וכפי הוראת הרבנים כמובן]
למי שיודע, בפועל רון קובי הזיק רק למי שמזוהה עם ש"ס.אבל בעקבות העליהום התקשורתי על חוק טבריה כולל ע"י מתמודדת מהליכוד, חוששני שרון קובי יקח שוב בגדול
בכל מקרה לא כדאי לוותר על הזכייה!אני זכיתי בפרויקט המושבה הגרלה 999
נקראתי בשבוע הבא כבר לבחור דירה
העובדה שאין בפרויקט מרפסות סוכה מטרידה אותי מאוד
האם יש למישהו מידע כמה זה יכול להשפיע על שווי הנכס בעתיד
ואלי בכלל הביקוש לשכירות יהיה מאוד נמוך מסיבה זו
אולי לוותר על הזכייה.
אשמח לתגובות
בעקבות ההגרלות הנוכחיות של פרויקט דירה בהנחה בטבריה והדיבורים אודותיהם כאן בפורום שמנו לב שרבים אינם מודעים להתפתחות החרדית הפורחת בעיר הקודש טבריה (עילית...) ולכן החלטנו לשתף מעט מהידוע לנו אודות ההתפתחות המואצת בעיר וכדאיות ההרשמה להגרלות באזור.
ההגרלות כעת הינם בשכונתטבריה המושבההשוכנת כ300מטר מעל פני הים - בדיוק הגובה של מודיעין עילית, רלוונטי במיוחד לגבי מזג האוויר שהואנוח מאדבניגוד לעיר התחתונה... וכמובן נוף מהמם להרי הגליל.
לצד האזור המדובר קיימים כבר היום מוסדות חינוך מגוונים לכל הגילאים לכל החוגים והמגזרים כשלאחרונה אף נפתחו סניפים לבנים ולבנות של הת"ת המפורסם מירושליםחכמת שלמה, לצד מוסדות חינוך קיימים כדוגמת חיידר כלל חסידי ואף מוסדות של קהילות קודש קרלין וצאנז ועוד..
השכונה טבריה המושבה נמצאת כרגע בתהליך בניה של בתים צמודי קרקע שנקנו ברובם על ידי אנשים מהציבור החרדי, וממוקמת במרחק הליכה מהפרויקט המפורסם נוף כינרת פוריה.
מומלץ יותר להרשם לבניינים שקרובים יותר לשכונת דגל התורה מפאת הקרבה לשכונות ולריכוזים החרדיים: מדובר בהגרלות מספר1918,1986. ככל הנראה הבניינים בהגרלות אלו יהיו נמוכים יותר, מה שהופך אותם לאטרקטיביים במיוחד עבור הציבור החרדי.
באם יזכו בהגרלות הנוכחיות הרבה מבני המגזר החרדי הצביון החרדי של השכונה מובטח לכאורה, לכן, שתפו את המידע המובא כאן עם אנשים נוספים על מנת שכמה שיותר חרדים יירשמו להגרלות בעיר.
נ. ב. הטקסט הועבר אלינו על ידי תושב האזור בבקשה לשתפו בכל פורום אפשרי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: