עוגות/עוגיות טארטלטים - בטוחים בהקפאה?

#ה_מ_ע_צ_ב_ת

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
D I G I T A L
שלום לכולם!
מזמן מזמן שלא שיתפתי פה מתכונים (זה עוד היה בימים שהייתה רוטציה בין ׳איש את רעהו׳ ל׳הפסקת אוכל׳)

עכשיו אני בשוונג של קינוחים מכל סוג, והחלטתי לנסות טארטילים.
אל תתלהבו, כי קניתי מוכן:) אני רק צריכה מילוי.
חיפוש בגוגל: מילוי לטארטילים@פרוג הניב לי אוצר בלום של תוצאות רבווווות (יעידו כמה ניקים שפתאום קיבלו התראות מאשכולות שנת 2016...)
(מומלץ לנסות את החיפוש הזה!)

טוב, אז במקום לחפור, פשוט אגש לעניין:
האירוע לא היום ולא מחר.
האם ניתן להקפיא את הטאטילים ללא חשש לחות וטעם נוראי במאפים האלו?
(כמובן בכלי אטום, כמו שאני מקפיאה קינוחי כוסות).

אשמח לתשובה מהירה, כי אם יש חשש לטעם לוואי דוחה- המאמץ לא שווה. (וואלה, יצא לי חרוזים:) )
המשך יומקסים!
 

#ה_מ_ע_צ_ב_ת

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
D I G I T A L
תודה! איזו תשובה מהירה!
אם את כבר פה, קפצה לי עוד שאלה:
הטארטילים עם הפיצוחים- זה ע״ב מתוק או מלוח?
 

#ה_מ_ע_צ_ב_ת

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
D I G I T A L
לא בהכרח.
אני שמה ריצ' מומס עם סוכר חום.

כן, שמרתי את ההודעה הזו שלך: ;)
ממיסים בסיר:
1/2 כוס סוכר חום
1/4 כוס דבש
1/2 כוס ריצ'

מבשלים עד שמבעבע.
מוסיפים 300 גרם פיצוחים מכל הסוגים [או מה שרוצים]
מערבבים ומעבירים לטארטלטים בזהירות. דואגים שהסירופ לא ימלא יותר מחצי גובה טארטלט [הפיצוחים יכולים לתפוס יותר] כי באפיה זה מבעבע וחבל שהדפנות יתלכלכו.
אופים ב 180 מעלות כ-8-10 דקות.
 

RSR

משתמש פעיל
שלום לכולם!
מזמן מזמן שלא שיתפתי פה מתכונים (זה עוד היה בימים שהייתה רוטציה בין ׳איש את רעהו׳ ל׳הפסקת אוכל׳)

עכשיו אני בשוונג של קינוחים מכל סוג, והחלטתי לנסות טארטילים.
אל תתלהבו, כי קניתי מוכן:) אני רק צריכה מילוי.
חיפוש בגוגל: מילוי לטארטילים@פרוג הניב לי אוצר בלום של תוצאות רבווווות (יעידו כמה ניקים שפתאום קיבלו התראות מאשכולות שנת 2016...)
(מומלץ לנסות את החיפוש הזה!)

טוב, אז במקום לחפור, פשוט אגש לעניין:
האירוע לא היום ולא מחר.
האם ניתן להקפיא את הטאטילים ללא חשש לחות וטעם נוראי במאפים האלו?
(כמובן בכלי אטום, כמו שאני מקפיאה קינוחי כוסות).

אשמח לתשובה מהירה, כי אם יש חשש לטעם לוואי דוחה- המאמץ לא שווה. (וואלה, יצא לי חרוזים:) )
המשך יומקסים!
עולה על אשכול ישן.
האם טארלטים טובים במקרר יומיים- שלושה
או עדיף הקפאה?
תודה רבה
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
עולה על אשכול ישן.
האם טארלטים טובים במקרר יומיים- שלושה
או עדיף הקפאה?
תודה רבה
בקופסא אטומה היטב אין שום בעיה במקרר יומיים-שלושה אפילו ארבעה
יותר מזה כבר הייתי מקפיאה
 
  • תודה
Reactions: RSR

dini pitrkowski

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
D I G I T A L
ממיסים את הריצ' והסוכר חום ואחרי שמוסיפים פיצוחים ושמים בטארטלטים אין צורך הבאפיה
קניתי מגש של 40 טארטלטים קטנים עגולים
את יכולה להגיד לי כמויות של ריץ וסוכר חום לכזו כמות?
הרבה תודות!!! מאד נהנית מהמתכונים שלך!
 

בט

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אפשר להקפיא את הטארטלים עם הקישוט?
הסוכריות זהב לדוג'
לא מוריד צבע?
 

פרחוני

משתמש מקצוען
שאלה לגבי טארטלים דחוף לעכשיו-
אמרו לי בחנות שלא אופים את זה כי זה עלול להישבר
אני תכננתי לשים חלבה עם פקאן ומייפל
אפשר בלי אפיה?
ישר למקפיא?

תודה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה