מישהו עשה אצלם ויצא מרוצה?
עצה טובה:הי שלום
תתקשרי אלינו ונתן לך מס' טל של עשרות לקוחות מרוצים מכל איזור בארץ*9902
אנשים לא פתחו כאן שרשור בשביל לראות את התגובה שלכם, אלא דוקא של הציבור הרחביש מישהו? או שרק פרסומת?
אני עשיתי אצלם וממש בימים אלו הם גומרים להתקין לי את המטבח, לבנתיים מרוצה מאוד מאוד
אם תרצו תמונות בעז"ה אשתדל להעלות בהמשך
חושב שקצת נסחפתם.אנשים לא פתחו כאן שרשור בשביל לראות את התגובה שלכם, אלא דוקא של הציבור הרחב
ונתן לך מס' טל של עשרות לקוחות מרוצים מכל איזור בארץ
היה בבית שמש רמה ד' קבוצת רכישה שרכשו שם
אני מכירה מישהי שהשבוע התקינו לה מטבח של טאיו יצא לה מהמם!!!!את יודעת מספר של מישהו או מכירה מישהו מהקבוצה הזאת?
כן זה מאוד חשוב לי. תודה.אני מכירה מישהי שהשבוע התקינו לה מטבח של טאיו יצא לה מהמם!!!!
אני יכולה לשאול אותה אם היא מוכנה לתת את המספר כדי שתדברו איתה
כן זה מאוד חשוב לי. תודה.
אנחנו עשינו מטבח אצל טאיו מטבחים, כמובן אחרי בירורים אצל כמה חברות ואצל נגרים.
אצלם קיבלנו את ההצעה הכי זולה ואיכותית!!!!
מה שמאוד נהנינו שם זה מהמקצועיות שלהם, רואים על כל הצוות שהם נמצאים עמוק בתוך התחום, (אחרי שישבנו עם עוד חברה מאוד נחשבת ששם קיבלנו רושם ממש לא מקצועי).
גם היחס והשירות שלהם הוא משהו מיוחד, של כל הצוות- הבעלים, המעצבת, המזכירות (והיינו ממש נודניקים , שיחות ושינויים יומיומיים)
בסוף יצא לנו מטבח ממש מושלם!!!
ממליצה בחום ממש!!!!
בעזרת ה' השבוע יגמרו להתקין סופית ואני אעלה תמונות.
שלחתי.תודה רבה על האינפורמציה,,,, יש"כ.
יש לי רק מספר שאלות קטנות,,,,
אשמח מאוד אם תשלחי לי מייל למייל שלי?
המייל שלי הוא
meaning.4545 אין לכתוב כתובת מייל
רק תורידו את הרווחים ותשנו את # לשטרו'
תודה רבה ענקית מראש!
0533-16-3436את יודעת מספר של מישהו או מכירה מישהו מהקבוצה הזאת?
מחכים לתמונות..בעזרת ה' השבוע יגמרו להתקין סופית ואני אעלה תמונות.
אפשר לראות תמונות?אני עשיתי אצלם וממש בימים אלו הם גומרים להתקין לי את המטבח, לבנתיים מרוצה מאוד מאוד
אם תרצו תמונות בעז"ה אשתדל להעלות בהמשך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: