התייעצות חתן יתום

טובים דודיך

משתמש רשום
בחור חסידי יתום מאבא שמתחתן בעוד פחות מחודש הרבה אנשים טובים הבטיחו לו עולם ומלאו אך עכשיו בפועל הוא צריך לחתן את עצמו לבד איך אפשר לעזור לו? מי שיכול לעזור בטיפים והדרכה או כמובן בכסף אשמח מאוד תודה רבה

WEN

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
בחור חסידי יתום מאבא שמתחתן בעוד פחות מחודש הרבה אנשים טובים הבטיחו לו עולם ומלאו אך עכשיו בפועל הוא צריך לחתן את עצמו לבד איך אפשר לעזור לו? מי שיכול לעזור בטיפים והדרכה או כמובן בכסף אשמח מאוד תודה רבה
אפשר לנסות לפנות לקופות צדקה בטפסים המצורפים

קבצים מצורפים

• טופס 5 בקשה קול כלה .pdf
    KB 352.1 · צפיות: 3
  • טופס 2 בקשה חתונה .pdf
    KB 387.1 · צפיות: 2
  • טופס בקשה לתמיכה_.pdf
    KB 330.1 · צפיות: 4
  • טופס-בקשת-תמיכה-3.pdf
    KB 172.7 · צפיות: 2

צור סגל

משתמש רשום
מוזיקה ונגינה
שלום וברכה,
מציע ללא עלות נגינה עם פלייבקים בחופה ובזמן האוכל בחתונה. מוזמן ליצור קשר.

קבצים מצורפים

• IMG-20231107-WA0035.jpg
    IMG-20231107-WA0035.jpg
    KB 133.1 · צפיות: 4

טובים דודיך

משתמש רשום
אשריכם ישראל אין כמו עם ישראל אני צריך עוד עזרה דחוף גם בביגוד בסיסי מי שיכול לעזור בחנויות בגדים תבורכו מן השמים.

אני יודע על מקרה שאחד החברים שלי הלך בשביל חתן יתום וביקש הנחה ל- 50% והם הבחורים ישלמו 50% וזה עבד יש בעל חנות שפשוט מכר את המוצר במחיר קניה שלו או בהפסד מועט שזה היה צדקה והעביר את התשלום ממש בקופה וחוקי זה אולי יעזור לכם ב-50% הוצאות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  97  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה