העלו פעם סרטון של זה שבו הוא מדבר באופן כלליאשמח אם יש לך את זה כתוב.
שכתוב ניתנה רשות לרופא לרפאות רק ע''י בית דין
והיום שאין בית דין, משרד הבריאות הוא הבית דין ועלינו לציית לו
העלו פעם סרטון של זה שבו הוא מדבר באופן כלליאשמח אם יש לך את זה כתוב.
מודעה שנתלתה בארמונות חן ופרידמן.
צריך לדעת שעצם זה שנמצאים עם מערכת מיזוג משותפת כבר בעייתי עיין ערך הספינה ביפןיש פתרון נפלא שכולם יוכלו להיות בלי הרבה בלאגן א. להפריד את העזרת גברים ונשים עם מחציה מגבס במהירות שייחשב כשתי אולמות
דבר שני מישהו פיתח תוכנה יפה בזול שמתקשרת לכל המוזמנים שלכם עם הקול שלכם ומדיעה על הדבר ונותנת לכל אחד אפשרות לבחור אוטמטי זמן מתי יבוא ובמאה היא נסגרת לשעה זו וכך בעצם ניתן בחמש שעות להכיל כמעט את כל המוזמנים מומלץ מאוד רק תכינו אקסל מסודר עם כל הטלפונים מס הטלפון של בעל החברה חייםחברת מבזק 0527130833
ומי ערב לי שהמס' 100 איש, לא נקבע דווקא בשביל זה?לפחות הכנסת לא יכולה להתכנס כדי להקים ממשלה.
כך שהגזירה הזו גם נדחתה לעת עתה...
ואולי התפקיד שלנו לשמח חתן וכלה, וכן, מי שבן 60 ומעלה או סובל ממחלות כלשהן שישאר בבית?אני לא מבינה, יש פה נסיונות לעקוף את ההנחיה כאילו יושב במשרד הבריאות מישהו שעושה לכם דווקא.
לא בטוחה שלארגן משמרות של 100 איש כל 20 דקות זה מוריד סיכוי להדבקות.
אמרו 100 איש כי אם יש חולה אחד אז אנחנו יודעים בדיוק מי נדבק. אם יש יותר אנשים- יש יותר סיכוי שיש אדם חולה מבינהם ויש יותר אנשים להדביק. ותאמינו לי שאם היו עושים את זה לפני שבועיים (ועוד כמה צעדים...) אולי לא היינו מגיעים ל100+ מקרי הדבקה.
נכון זה קשה ואני לרגע לא מזלזלת בקושי של המשפחה והכלה. אבל אף אחד לא בחר בסיטואציה הזו. התפקיד שלנו זה לשמור על עצמנו ועל המבוגרים/האנשים בעלי בריאות רגישה הסובבים אותנו.
השוואה לא נכונה ולא קשורה בכלל.שיהיה אצל כולם שמחות!
אבל נראה שהכותבים ה'צעירים' לא יודעים להעריך מספיק את השתתפות הסבא והסבתא והדודים המבוגרים וכו'.
ואינם יודעים כי השתתפותם נחוצה אף יותר מהשתתפות הצעירים, דוגמאות לרוב מרבותינו וסיפורים כהנה וכהנה.
אך על מה נסובים כל הדרשות בשבע ברכות, אם לא על השרשים המפוארים שמנחילים הסבא והסבתא, ודוקא עליהם יותרו.
סליחה על ההשואה..
אבל זה מזכיר לי את החלטת הציוניות הארורה שהעדיפו לעלות לארץ בזמן השואה את הצעירים במקום המבוגרים, ורבותינו כולם פה אחד סברו להיפך
שום דבר לא יחזור למסלול בתקופה שלאחר מכן!המלצה לכל מי שמתכנן לערוך שמחה בחודשי הקיץ או אפילו חורף הבא -
תכניסו סעיף לכל חתימת הזמנה של אולם/תזמורת/קייטרינג וכו'
שבמקרה והשמחה מבוטלת לא תחויבו בתשלום.
אגב - לכל אלו שמתעוררים כל בוקר בתדהמה למול עוד הגבלה כזו או אחרת,
הגיע הזמן שנפנים - הכל עומד להשתנות בתקופה הקרובה! והכל בעז"ה עוד יחזור למסלול בתקופה שלאחר מכן!
וכן, להיות ריאליים ולעשות השתדלויות לא עומד בסתירה לאמונה שהכל מאתו יתברך ורק לטובה!
השוואה גרועה,סליחה על ההשואה..
אבל זה מזכיר לי את החלטת הציוניות הארורה שהעדיפו לעלות לארץ בזמן השואה את הצעירים במקום המבוגרים, ורבותינו כולם פה אחד סברו להיפך
אז את מציעה לבודד בני 60 ומעלה? טוב. גם אפשרות. לא כל כך נעימה. הבעיה שהבידוד צריך להיות מוחלט- כי אם הבת מגיעה מהחתונה ההמונית לבקר את הוריה? לדעתי עדיף להגביל אורחים. ואם הסבא רוצה לבוא לא אמרתי שלא- באמת עדיף שלא... אבל אם יש רק 99 איש באולם הסיכוי יותר נמוך שידבק/שבתו תדבק מאשר אם יש 1000 איש. הבנת?ואולי התפקיד שלנו לשמח חתן וכלה, וכן, מי שבן 60 ומעלה או סובל ממחלות כלשהן שישאר בבית?
למה נראה לך שצריך לסגור מדינה אם לרוב הציבור אין סיכון כ"כ במחלה הזו?
צפה בקובץ המצורף 619492
יש לזה אסמכתא מקורית?
אז את מציעה לבודד בני 60 ומעלה? טוב. גם אפשרות. לא כל כך נעימה. הבעיה שהבידוד צריך להיות מוחלט- כי אם הבת מגיעה מהחתונה ההמונית לבקר את הוריה? לדעתי עדיף להגביל אורחים. ואם הסבא רוצה לבוא לא אמרתי שלא- באמת עדיף שלא... אבל אם יש רק 99 איש באולם הסיכוי יותר נמוך שידבק/שבתו תדבק מאשר אם יש 1000 איש. הבנת?
אבל נראה לי שלא הבנת מה כתבתי... או שאני לא הבנתי אותך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: