קורונה חתונות עם 10 איש

מצב
הנושא נעול.

לוי כץ

משתמש רשום
יש פתרון נפלא שכולם יוכלו להיות בלי הרבה בלאגן א. להפריד את העזרת גברים ונשים עם מחציה מגבס במהירות שייחשב כשתי אולמות
דבר שני מישהו פיתח תוכנה יפה בזול שמתקשרת לכל המוזמנים שלכם עם הקול שלכם ומדיעה על הדבר ונותנת לכל אחד אפשרות לבחור אוטמטי זמן מתי יבוא ובמאה היא נסגרת לשעה זו וכך בעצם ניתן בחמש שעות להכיל כמעט את כל המוזמנים מומלץ מאוד רק תכינו אקסל מסודר עם כל הטלפונים מס הטלפון של בעל החברה חייםחברת מבזק 0527130833

אי פה אי שם

משתמש מקצוען
המלצה לכל מי שמתכנן לערוך שמחה בחודשי הקיץ או אפילו חורף הבא -
תכניסו סעיף לכל חתימת הזמנה של אולם/תזמורת/קייטרינג וכו'
שבמקרה והשמחה מבוטלת לא תחויבו בתשלום.

אגב - לכל אלו שמתעוררים כל בוקר בתדהמה למול עוד הגבלה כזו או אחרת,
הגיע הזמן שנפנים - הכל עומד להשתנות בתקופה הקרובה! והכל בעז"ה עוד יחזור למסלול בתקופה שלאחר מכן!
וכן, להיות ריאליים ולעשות השתדלויות לא עומד בסתירה לאמונה שהכל מאתו יתברך ורק לטובה!

חני S

משתמש מקצוען
פרוג.png

לתועלת הרבים לא מצליחה לעלות
אם משהו מעוניין שאשלח לו באישי ומבין בדרייב ג'מבו והאחרים -תבוא עליו ברכה

progitm

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
יש פתרון נפלא שכולם יוכלו להיות בלי הרבה בלאגן א. להפריד את העזרת גברים ונשים עם מחציה מגבס במהירות שייחשב כשתי אולמות
דבר שני מישהו פיתח תוכנה יפה בזול שמתקשרת לכל המוזמנים שלכם עם הקול שלכם ומדיעה על הדבר ונותנת לכל אחד אפשרות לבחור אוטמטי זמן מתי יבוא ובמאה היא נסגרת לשעה זו וכך בעצם ניתן בחמש שעות להכיל כמעט את כל המוזמנים מומלץ מאוד רק תכינו אקסל מסודר עם כל הטלפונים מס הטלפון של בעל החברה חייםחברת מבזק 0527130833
צריך לדעת שעצם זה שנמצאים עם מערכת מיזוג משותפת כבר בעייתי עיין ערך הספינה ביפן

מאיר גולד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עימוד ספרים
קרובת משפחתינו מתחתנת ביום ראשון, וקיבלו הודעה שיאכפו שלא יהיו יותר ממאה משתתפים באולם. כעת מחפשים אולם חדר אוכל ישיבה שיוכלו להיות 100 גברים ו100 נשים.

שיר770

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני לא מבינה, יש פה נסיונות לעקוף את ההנחיה כאילו יושב במשרד הבריאות מישהו שעושה לכם דווקא.
לא בטוחה שלארגן משמרות של 100 איש כל 20 דקות זה מוריד סיכוי להדבקות.
אמרו 100 איש כי אם יש חולה אחד אז אנחנו יודעים בדיוק מי נדבק. אם יש יותר אנשים- יש יותר סיכוי שיש אדם חולה מבינהם ויש יותר אנשים להדביק. ותאמינו לי שאם היו עושים את זה לפני שבועיים (ועוד כמה צעדים...) אולי לא היינו מגיעים ל100+ מקרי הדבקה.
נכון זה קשה ואני לרגע לא מזלזלת בקושי של המשפחה והכלה. אבל אף אחד לא בחר בסיטואציה הזו. התפקיד שלנו זה לשמור על עצמנו ועל המבוגרים/האנשים בעלי בריאות רגישה הסובבים אותנו.

בימבמבום

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אני לא מבינה, יש פה נסיונות לעקוף את ההנחיה כאילו יושב במשרד הבריאות מישהו שעושה לכם דווקא.
לא בטוחה שלארגן משמרות של 100 איש כל 20 דקות זה מוריד סיכוי להדבקות.
אמרו 100 איש כי אם יש חולה אחד אז אנחנו יודעים בדיוק מי נדבק. אם יש יותר אנשים- יש יותר סיכוי שיש אדם חולה מבינהם ויש יותר אנשים להדביק. ותאמינו לי שאם היו עושים את זה לפני שבועיים (ועוד כמה צעדים...) אולי לא היינו מגיעים ל100+ מקרי הדבקה.
נכון זה קשה ואני לרגע לא מזלזלת בקושי של המשפחה והכלה. אבל אף אחד לא בחר בסיטואציה הזו. התפקיד שלנו זה לשמור על עצמנו ועל המבוגרים/האנשים בעלי בריאות רגישה הסובבים אותנו.
ואולי התפקיד שלנו לשמח חתן וכלה, וכן, מי שבן 60 ומעלה או סובל ממחלות כלשהן שישאר בבית?
למה נראה לך שצריך לסגור מדינה אם לרוב הציבור אין סיכון כ"כ במחלה הזו?

שיר770

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
שיהיה אצל כולם שמחות!
אבל נראה שהכותבים ה'צעירים' לא יודעים להעריך מספיק את השתתפות הסבא והסבתא והדודים המבוגרים וכו'.
ואינם יודעים כי השתתפותם נחוצה אף יותר מהשתתפות הצעירים, דוגמאות לרוב מרבותינו וסיפורים כהנה וכהנה.
אך על מה נסובים כל הדרשות בשבע ברכות, אם לא על השרשים המפוארים שמנחילים הסבא והסבתא, ודוקא עליהם יותרו.
סליחה על ההשואה..
אבל זה מזכיר לי את החלטת הציוניות הארורה שהעדיפו לעלות לארץ בזמן השואה את הצעירים במקום המבוגרים, ורבותינו כולם פה אחד סברו להיפך
השוואה לא נכונה ולא קשורה בכלל.
אנחנו לא מוותרים על אף אחד. מאוד רוצים שסבא יבוא לשמוח. אבל-- זה בשביל לשמור בריאותו של הסבא! שיזכה לראות גם את ניניו מאותה כלה!

נערך לאחרונה ב:

nhfk

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
עיצוב ואדריכלות פנים
המלצה לכל מי שמתכנן לערוך שמחה בחודשי הקיץ או אפילו חורף הבא -
תכניסו סעיף לכל חתימת הזמנה של אולם/תזמורת/קייטרינג וכו'
שבמקרה והשמחה מבוטלת לא תחויבו בתשלום.

אגב - לכל אלו שמתעוררים כל בוקר בתדהמה למול עוד הגבלה כזו או אחרת,
הגיע הזמן שנפנים - הכל עומד להשתנות בתקופה הקרובה! והכל בעז"ה עוד יחזור למסלול בתקופה שלאחר מכן!
וכן, להיות ריאליים ולעשות השתדלויות לא עומד בסתירה לאמונה שהכל מאתו יתברך ורק לטובה!
שום דבר לא יחזור למסלול בתקופה שלאחר מכן!
אנחנו בפתחו של עידן חדש. עידן שבו בית המקדש יעמוד על תילו בירושלים הבנויה.
עידן שבו הכל הולך להשתנות. ולטובה.
אז קחו אויר, כי אנחנו אוטוטו אחרי כל הבלגן הזה.
ד' מנער אותנו, נעשה תשובה, ונזכה להיות אלו שבסיומה של הגלות הכה ארוכה והמרה הזו.

בימבמבום

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
סליחה על ההשואה..
אבל זה מזכיר לי את החלטת הציוניות הארורה שהעדיפו לעלות לארץ בזמן השואה את הצעירים במקום המבוגרים, ורבותינו כולם פה אחד סברו להיפך
השוואה גרועה,
בדיוק להיפך, לצעירים המחלה לא מסוכנת, והם יכולים להסתובב,
בגלל שדואגים לסבא, מבקשים ממנו להישאר בבית...
בשבע ברכות הוא יכול לבוא ולשמח וישמחו איתו כולם בבריאות,
עדיף מלהגביל משמחים בחתונה!!

שיר770

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
ואולי התפקיד שלנו לשמח חתן וכלה, וכן, מי שבן 60 ומעלה או סובל ממחלות כלשהן שישאר בבית?
למה נראה לך שצריך לסגור מדינה אם לרוב הציבור אין סיכון כ"כ במחלה הזו?
אז את מציעה לבודד בני 60 ומעלה? טוב. גם אפשרות. לא כל כך נעימה. הבעיה שהבידוד צריך להיות מוחלט- כי אם הבת מגיעה מהחתונה ההמונית לבקר את הוריה? לדעתי עדיף להגביל אורחים. ואם הסבא רוצה לבוא לא אמרתי שלא- באמת עדיף שלא... אבל אם יש רק 99 איש באולם הסיכוי יותר נמוך שידבק/שבתו תדבק מאשר אם יש 1000 איש. הבנת?
אבל נראה לי שלא הבנת מה כתבתי... או שאני לא הבנתי אותך?

nhfk

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
עיצוב ואדריכלות פנים
לא הגיוני לבודד את הבני שישים ומעלה, אבל זה לא סותר שיזהרו הם בעצמם בלי קשר.
ובקשר לחתונות יש הבדל אם מדובר בחתונה קרובה או לא (הגדרה קרובה זה קשר עם הכלה / חתן, אינדיבידואלי) אם אין קשר אישי עם הכלה/חתן אולי באמת עדיף להימנע מלבוא אבל אם יש לדוגמה סבא סבתא אז ברור שהם עדיפים על ריקודים של חברות, סוערות ככל שיהיו.

בימבמבום

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אז את מציעה לבודד בני 60 ומעלה? טוב. גם אפשרות. לא כל כך נעימה. הבעיה שהבידוד צריך להיות מוחלט- כי אם הבת מגיעה מהחתונה ההמונית לבקר את הוריה? לדעתי עדיף להגביל אורחים. ואם הסבא רוצה לבוא לא אמרתי שלא- באמת עדיף שלא... אבל אם יש רק 99 איש באולם הסיכוי יותר נמוך שידבק/שבתו תדבק מאשר אם יש 1000 איש. הבנת?
אבל נראה לי שלא הבנת מה כתבתי... או שאני לא הבנתי אותך?

ולא, היו כאן כאלה שאמרו שתחלופה של 100 איש כל חצי שעה לא תתן פתרון,
אבל אם לא יהיו מבוגרים בשטח היא כן תתן.
כי גם אם היה נשא בחתונה הסיכוי שמישהו נדבק ממנו הוא נמוך יותר, ומי שבסיכון לא ידבק...

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה