אני גם לא מרגישה טרגדיה, כי אני עדיין מדמיינת להיות מה100 המוזמנים,אנחנו בדיוק באותו מצב, ולא מרגישים כזאת טרגדיה. כן מצטערים.
עצובים.אני גם לא מרגישה טרגדיה, כי אני עדיין מדמיינת להיות מה100 המוזמנים,
מה הילדים שלא יוזמנו מרגישים?
יש הבדל בין משהו שנכנס לציבור מרצון ומתקבל. לבין משהו שנעשה מכורח.אחרי הסיפור הגדול עם הפאות לפני כ-15 שנה פתאום נעשה מקובל לצאת עם מטפחת לרחוב.
הלוואי שזה מה שיקרה פה עם החתונות!! שתכנס לנורמה חתונות יותר קטנות ואישיות, פחות רושם יותר שמחה פשוטה ומשפחתית. בלי הוצאות מטורפות ומיותרות.
כמה נכון...יש הבדל בין משהו שנכנס לציבור מרצון ומתקבל. לבין משהו שנעשה מכורח.
יש משפחות שרק המשפחה הקרובה ממש מונה יותר מ - 100 נפשות (לפי דעתי רבה משפחות...)
אז מה? זה נורמלי שהמשפחה הקרובה לא תפגש, אפילו לא בשמחות?? זה המצב שאת רוצה שיתקבל?
ברור שאפשר לצמצם, לא אומרת שלא. אבל חתונה זה מצווה זה לשמח. אף אחד לא עושה כאן עוול ולא עבירה.
אז למה שלא ישמחו.
ואני לא יודעת אם חיתנת ילדים או עשיתי שמחה. אל כשאנשים מגיעים לשלב הזה פתאום הם מבינים כמה כל בן אדם מוסיף ומחמם את הלב
יש אנשים עם אחריות ציבורית. אפילו במגזר שלנו.אם אין אכיפה אז מה הסיפור?
הבנתי שהאכיפה היא על בעלי האולמות.אם אין אכיפה אז מה הסיפור?
אני מקווה שבמוסדות החינוך של ילדיך אין נשיקות וחיבוקים.
שומרים את המנות לשבע ברכותאם האולם לא מסכים פחות מ 300 מנות אפשר ?
מה עושים ?
יעשו כמו במיראם האולם לא מסכים פחות מ 300 מנות אפשר ?
מה עושים ?
זה באמת רעיון.שומרים את המנות לשבע ברכות
ועושים בכל יום שבע ברכות ל99 איש
אין ספק שכשיתרגלו לרעיון ימצאו הרבה פתרונות יצירתייםזה באמת רעיון.
לעשות בכל יום של השבע ברכות, מיני חתונה, כל פעם למוזמנים אחרים, עם המנות שנשארו מהחתונה.
תחשבו על זה..
מה לעשות שמשרד הבריאות חושב אחרת!.לא צריך מחיצות עד התקרה, הרעיון הוא הקירבה והמגע, ואם אין קירבה ומגע בין גברים לנשים, (לכל הפחות ככה אצל החרדים ) אז אין צורך במחיצה עד התקרה..
קשה לומר זאת לסבתא שמחתנת נכד/ה
מה שכן, אפשר לומר להם שכדאי שיבואו רק לפני החופה, ושייצאו לחופה בחוץ, ואח"כ יצטלמו עם החתן והכלה וההורים, ושיילכו.
ומה שחשוב שיימנעו בכל דרך ללחוץ ידים, לאף אחד. עדיף אפילו שילכו עם כפפות.
הרב זילברשטין פסק שמשרד הבריאות הם כמו הסנהדרין לעניין הזה.אין ספק שכשיתרגלו לרעיון ימצאו הרבה פתרונות יצירתיים
סתם כך בכל הנושא הזה אני בעד שיתייעצו עם רבנים
כי כשהמדינה קובעת דברים יש גם שיקולים זרים בהחלטות
אנחנו מחוייבים בהשתדלות, אבל מי יקבע מה השתדלות?
רק רבותינו הטהורים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: