קורונה חתונות עם 10 איש

מצב
הנושא נעול.

אפי פרוג

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L

קצרה

משתמש מקצוען
יש מרפאות בבית חולים
טיסות עצרו ברגע שהבינו שצריך [וסוכני הנסיעות מורטים את שערותיהם]

לא יעזור להשאיר קבוצות בסיכון בבית.
למה קשה להבין את זה?
מה עם המשפחה שלהם? גם ישארו בבית?
אז במילא חצי מהמדינה תהיה בבית כי בערך לכמות הזו יש או הורה מבוגר מעל 60, או מישהו אסמטי, חולה לב, חולה כליות, חולה בכל מחלת רקע, כולל סכרת, מדוכא חיסון, אנשים עם מערכת חיסונית חלשה בלי קשר לדיכוי חיסוני, חולי סרטן [איפה ההוא שכתה שסרטן זו מגיפה שיש כל כ הרבה חולים בה בארץ...], מחלימים מסרטן וכו'.

מצחיק שהטרגדיה הגדולה היא חתונות.
אני לא מזלזלת בקושי
לא הייתי רצה שיקרה לי.
אבל כשאנשים מפחדים ממוות, גם חתונה היא קצת יתר שולית.

יש לזה תקדימים ברחבי העולם או שאנחנו החכמים היחידים שעוד לפני שהמחלה מתפשטת כבר עוצרים ומשביתים את כל המדינה??
הבהרה : נימת השאלה אמורה להיות ענינית.
באמת מענין אותי אם יש עוד מדינה בעולם שנוהגת כמו מדינת ישראל (ולא איטליה או סין שנהגו כך אחרי שהמצב יצא מכלל שליטה) או שרק כאן יש כזה לחץ ופאניקה עד כדי עוצר כללי כבר בחולה ה-190... כשכמעט כולם במצב קל.
מבחינתי זה סוג של מדד האם מדובר פה באמת בקבלת החלטות אפידימיולוגית שקולה , שאנחנו לא מבינים בה או בהסחפות אחרי פאניקה או חמור יותר - סיבות פוליטיות כאלו ואחרות.

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
יש לזה תקדימים ברחבי העולם או שאנחנו החכמים היחידים שעוד לפני שהמחלה מתפשטת כבר עוצרים ומשביתים את כל המדינה??
באמת מענין אותי אם יש עוד מדינה בעולם שנוהגת כמו מדינת ישראל (ולא איטליה או סין שנהגו כך אחרי שהמצב יצא מכלל שליטה) או שרק כאן יש כזה לחץ ופאניקה.
מבחינתי זה סוג של מדד האם מדובר פה באמת בקבלת החלטות אפידימיולוגית שקולה , שאנחנו לא מבינים בה או בהסחפות אחרי פאניקה או חמור יותר - סיבות פוליטיות כאלו ואחרות.
זו התגוננות כדי לא להגיע למצב כמו באיטליה למשל...

ארה"ב גם בדרך להוראות גורפות

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
באמת מענין אותי אם יש עוד מדינה בעולם שנוהגת כמו מדינת ישראל (ולא איטליה או סין שנהגו כך אחרי שהמצב יצא מכלל שליטה) או שרק כאן יש כזה לחץ ופאניקה.
או, אפשרות נוספת:
נטיות הישרדות יהודיות שנצברו במשך אלפי שנות גלות....

(הארון שהיה לסבתא שלי בסוף המרפסת, רק בהכפלה של מדינה שלמה ;) )

פרפר סגול

משתמש מקצוען
נורבגיה, ספרד,
פולין ואוקראינה- כל מקום בקצב משלו
רה"מ אמר שניו זילנד צועדת בעקבותינו.
בענין הזה חכמה לאחר מעשה היא פשוט טפשות!

BRO

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עריכה והפקת סרטים
באמת מענין אותי אם יש עוד מדינה בעולם שנוהגת כמו מדינת ישראל (ולא איטליה או סין שנהגו כך אחרי שהמצב יצא מכלל שליטה) או שרק כאן יש כזה לחץ ופאניקה עד כדי עוצר כללי כבר בחולה ה-190... כשכמעט כולם במצב קל.
190 חולים ידועים, ועוד מאות שלפי ההערכה לא ידועים.
והכי מצחיק בכל ההתכתבות כאן שאתם מדברים רק על קבוצות בסיכון, כאילו למישהו פה יש ביטוח שאם הקורונה ח"ו תתקוף אותו הוא יצליח להתגבר על דלקת ראות קטלנית?!
זה לא צעד שהמדינה עושה כל יום, עשרות שנים לא נקטו בצעדים כ"כ דרמטיים, זה רק אומר שיש עובדות שכנראה מסתירים מאיתנו, מכל מיני סיבות שהן...

ELFISH

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
ורק לישראלים יש חכמה מיוחדת שאין לכל העולם!!!
לישראלים יש קשר לכל יהודי, וקדושת החיים, ולא יסבלו מוות של "רק" 3 או 1 או 0.2%. וכן. כדי לא להגיע לאלפי מתים צריך לסבול עוצר לתקופה.

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
190 חולים ידועים, ועוד מאות שלפי ההערכה לא ידועים.
והכי מצחיק בכל ההתכתבות כאן שאתם מדברים רק על קבוצות בסיכון, כאילו למישהו פה יש ביטוח שאם הקורונה ח"ו תתקוף אותו הוא יצליח להתגבר על דלקת ראות קטלנית?!
זה לא צעד שהמדינה עושה כל יום, עשרות שנים לא נקטו בצעדים כ"כ דרמטיים, זה רק אומר שיש עובדות שכנראה מסתירים מאיתנו, מכל מיני סיבות שהן...
כל מילה

כל כך מבחיל שמדברים על קבוצות הסיכון כאילו הם הבעיה בלבד. כאילו הם איזה עב"מ או חפץ שצריך לשבת בקרן זווית.
מי ערב לאדם בריא שהוא לא יחלה?
והיו כאלו לא מעט.
ויש.
אני מכירה אישית.
פחות מגיל 60
בריאים
וכן---נדבקו בקורונה.
לא יאומן, הא?

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
לא.
יש עוד מדינות שסגרו מוסדות עוד לפני השלב הזה, כשהיו חולים בודדים
לישראלים יש קשר לכל יהודי, וקדושת החיים, ולא יסבלו מוות של "רק" 3 או 1 או 0.2%. וכן. כדי לא להגיע לאלפי מתים צריך לסבול עוצר לתקופה.
תודה שעניתם במקומי
כי הרגשתי שאני לא מסוגלת.
בחילה יש מחלק מהתגובות כאן.

yitzhak123

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה

אידישע מאמע

משתמש מקצוען
וגם לאפשר רק תחבורה ציבורית ולהוציא את הסגריות מחוץ לחוק (שזה דרך אגב מיושם ברוסיה)

BRO

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עריכה והפקת סרטים
כל מילה

כל כך מבחיל שמדברים על קבוצות הסיכון כאילו הם הבעיה בלבד. כאילו הם איזה עב"מ או חפץ שצריך לשבת בקרן זווית.
מי ערב לאדם בריא שהוא לא יחלה?
והיו כאלו לא מעט.
ויש.
אני מכירה אישית.
פחות מגיל 60
בריאים
וכן---נדבקו בקורונה.
לא יאומן, הא?
וחמור מכך, ברחבי העולם יש כאלו שגם נפטרו מזה... הא, ובלי מחלות רקע וקבוצת סיכון.

קצרה

משתמש מקצוען

ברור שזו התגוננות.
השאלה אם היא מוגזמת ויותר מדי מוקדמת.

בארה"ב המצב חמור הרבה יותר מאיתנו הן במספר החולים הן במספר המתים והן במשך הזמן ..
ובכל זאת הם עדיין בדרך להוראות גורפות. וגם לא הגיעו למצב באיטליה כמו באיומים...

אני מחפשת מדינה שעצרה את כל התושבים כמו באיטליה (שזה מה שעושים פה היום - עוצר ממש כמו באיטליה) בשלב שעדיין לא היה ברור מה הכיוון.
מוזר לי קצת שרק אצלינו יש מבינים באפידימיולוגיה. ורק אצלינו חכמים יותר מכולם...
מוזר לי להרגיש אחר כך שההחלטות הללו הם אכן חובת ההשתדלות...

פילפל

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים

בארה"ב מתו למעלה מ-50 ועדיין יש לימודים.

ישראל מובילה ברמת החרדתיות שלה.

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
בארה"ב מתו למעלה מ-50 ועדיין יש לימודים.

ישראל מובילה ברמת החרדתיות שלה.
בדיחה.

ארה"ב גדולה מישראל פי....נו, פי כמה?
ישראל צפופה הרבה יותר

[נו, טיפשה שהגבתי]

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה