זה רק הכותרתעד שפה מייללים על 100 איש, תרגיעו. ירד ל10 משתתפים בכל כינוס.............................
זה רק הכותרתעד שפה מייללים על 100 איש, תרגיעו. ירד ל10 משתתפים בכל כינוס.............................
יש מרפאות בבית חולים
טיסות עצרו ברגע שהבינו שצריך [וסוכני הנסיעות מורטים את שערותיהם]
לא יעזור להשאיר קבוצות בסיכון בבית.
למה קשה להבין את זה?
מה עם המשפחה שלהם? גם ישארו בבית?
אז במילא חצי מהמדינה תהיה בבית כי בערך לכמות הזו יש או הורה מבוגר מעל 60, או מישהו אסמטי, חולה לב, חולה כליות, חולה בכל מחלת רקע, כולל סכרת, מדוכא חיסון, אנשים עם מערכת חיסונית חלשה בלי קשר לדיכוי חיסוני, חולי סרטן [איפה ההוא שכתה שסרטן זו מגיפה שיש כל כ הרבה חולים בה בארץ...], מחלימים מסרטן וכו'.
מצחיק שהטרגדיה הגדולה היא חתונות.
אני לא מזלזלת בקושי
לא הייתי רצה שיקרה לי.
אבל כשאנשים מפחדים ממוות, גם חתונה היא קצת יתר שולית.
זו התגוננות כדי לא להגיע למצב כמו באיטליה למשל...יש לזה תקדימים ברחבי העולם או שאנחנו החכמים היחידים שעוד לפני שהמחלה מתפשטת כבר עוצרים ומשביתים את כל המדינה??
הבהרה : נימת השאלה אמורה להיות ענינית.
באמת מענין אותי אם יש עוד מדינה בעולם שנוהגת כמו מדינת ישראל (ולא איטליה או סין שנהגו כך אחרי שהמצב יצא מכלל שליטה) או שרק כאן יש כזה לחץ ופאניקה.
מבחינתי זה סוג של מדד האם מדובר פה באמת בקבלת החלטות אפידימיולוגית שקולה , שאנחנו לא מבינים בה או בהסחפות אחרי פאניקה או חמור יותר - סיבות פוליטיות כאלו ואחרות.
או, אפשרות נוספת:יש לזה תקדימים ברחבי העולם או שאנחנו החכמים היחידים שעוד לפני שהמחלה מתפשטת כבר עוצרים ומשביתים את כל המדינה??
באמת מענין אותי אם יש עוד מדינה בעולם שנוהגת כמו מדינת ישראל (ולא איטליה או סין שנהגו כך אחרי שהמצב יצא מכלל שליטה) או שרק כאן יש כזה לחץ ופאניקה.
מבחינתי זה סוג של מדד האם מדובר פה באמת בקבלת החלטות אפידימיולוגית שקולה , שאנחנו לא מבינים בה או בהסחפות אחרי פאניקה או חמור יותר - סיבות פוליטיות כאלו ואחרות.
נורבגיה, ספרד,יש לזה תקדימים ברחבי העולם או שאנחנו החכמים היחידים שעוד לפני שהמחלה מתפשטת כבר עוצרים ומשביתים את כל המדינה??
ורק לישראלים יש חכמה מיוחדת שאין לכל העולם!!!זו התגוננות כדי לא להגיע למצב כמו באיטליה למשל...
ארה"ב גם בדרך להוראות גורפות
190 חולים ידועים, ועוד מאות שלפי ההערכה לא ידועים.יש לזה תקדימים ברחבי העולם או שאנחנו החכמים היחידים שעוד לפני שהמחלה מתפשטת כבר עוצרים ומשביתים את כל המדינה??
באמת מענין אותי אם יש עוד מדינה בעולם שנוהגת כמו מדינת ישראל (ולא איטליה או סין שנהגו כך אחרי שהמצב יצא מכלל שליטה) או שרק כאן יש כזה לחץ ופאניקה עד כדי עוצר כללי כבר בחולה ה-190... כשכמעט כולם במצב קל.
נכון וראוי להערכהורק לישראלים יש חכמה מיוחדת שאין לכל העולם!!!
לא.ורק לישראלים יש חכמה מיוחדת שאין לכל העולם!!!
לישראלים יש קשר לכל יהודי, וקדושת החיים, ולא יסבלו מוות של "רק" 3 או 1 או 0.2%. וכן. כדי לא להגיע לאלפי מתים צריך לסבול עוצר לתקופה.ורק לישראלים יש חכמה מיוחדת שאין לכל העולם!!!
כל מילה190 חולים ידועים, ועוד מאות שלפי ההערכה לא ידועים.
והכי מצחיק בכל ההתכתבות כאן שאתם מדברים רק על קבוצות בסיכון, כאילו למישהו פה יש ביטוח שאם הקורונה ח"ו תתקוף אותו הוא יצליח להתגבר על דלקת ראות קטלנית?!
זה לא צעד שהמדינה עושה כל יום, עשרות שנים לא נקטו בצעדים כ"כ דרמטיים, זה רק אומר שיש עובדות שכנראה מסתירים מאיתנו, מכל מיני סיבות שהן...
איזה? והאם אסרו התכנסויות מעל 10 איש?לא.
יש עוד מדינות שסגרו מוסדות עוד לפני השלב הזה, כשהיו חולים בודדים
לא.
יש עוד מדינות שסגרו מוסדות עוד לפני השלב הזה, כשהיו חולים בודדים
תודה שעניתם במקומילישראלים יש קשר לכל יהודי, וקדושת החיים, ולא יסבלו מוות של "רק" 3 או 1 או 0.2%. וכן. כדי לא להגיע לאלפי מתים צריך לסבול עוצר לתקופה.
יש לזה תקדימים ברחבי העולם או שאנחנו החכמים היחידים שעוד לפני שהמחלה מתפשטת כבר עוצרים ומשביתים את כל המדינה??
באמת מענין אותי אם יש עוד מדינה בעולם שנוהגת כמו מדינת ישראל (ולא איטליה או סין שנהגו כך אחרי שהמצב יצא מכלל שליטה) או שרק כאן יש כזה לחץ ופאניקה עד כדי עוצר כללי כבר בחולה ה-190... כשכמעט כולם במצב קל.
וגם לאפשר רק תחבורה ציבורית ולהוציא את הסגריות מחוץ לחוק (שזה דרך אגב מיושם ברוסיה)לישראלים יש קשר לכל יהודי, וקדושת החיים, ולא יסבלו מוות של "רק" 3 או 1 או 0.2%. וכן. כדי לא להגיע לאלפי מתים צריך לסבול עוצר לתקופה.
וחמור מכך, ברחבי העולם יש כאלו שגם נפטרו מזה... הא, ובלי מחלות רקע וקבוצת סיכון.כל מילה
כל כך מבחיל שמדברים על קבוצות הסיכון כאילו הם הבעיה בלבד. כאילו הם איזה עב"מ או חפץ שצריך לשבת בקרן זווית.
מי ערב לאדם בריא שהוא לא יחלה?
והיו כאלו לא מעט.
ויש.
אני מכירה אישית.
פחות מגיל 60
בריאים
וכן---נדבקו בקורונה.
לא יאומן, הא?
זו התגוננות כדי לא להגיע למצב כמו באיטליה למשל...
זו התגוננות כדי לא להגיע למצב כמו באיטליה למשל...
בדיחה.בארה"ב מתו למעלה מ-50 ועדיין יש לימודים.
ישראל מובילה ברמת החרדתיות שלה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: