רציני? קייטרינג ל-10 איש?... ביניהם שתיים שלא אוכלים כלום?...קייטרינג לחתונות "קורונה"
050-413-4471
או בפרטי.
אם מבטלים ישיבות וחיידריםהיי לכולם,
הייתי היום בחתונה משפחתית בשכונה בירושלים, קצת פרטים,-
א. החופה התקיימה בתוך חצר של בית,
ב. עשו את החופה בצהריים אם בערך - 300 איש ,
ג. אחרי החופה עשו סעודה למשפחה ולאורחים הקרובים,
ד.לאחר מכן , התחילו ריקודים אם תזמורת(תזמורת מלאה של נגנים וזמרים),ובריקודים היה למעלה מ200 איש ,
ה. השמחה שהייתה שם הייתה משהו שאין לתאר , (אשלח תמונות למי שירצה באישי),
ו. השמחה נערכה עד לשעה 22:00 בערב, כולל הנגנים,
ז.משטרה הגיעה וביקשה לדבר אם בעלי הבית, כדי לסגור את האירוע, ולאחר שבעל הבית ביקש לראות את החוק שאוסר על קיום אירועים מעל 100 איש (וכמובן שלא היה להם כי עדיין אין צו רשמי כזה.), המשטרה עזבה את המקום ללא שום בעיות,
והשמחה המשיכה להתנהל כרגיל,
אז ב"ה האירוע הסתיים והחתן-כלה היו מאושרים ברמה שאין לתאר,
רק רציתי לומר לכם , שאפשר לעשות בנתיים אירועים, ואם רוצים שזה יהיה מושלם לוקחים חברת אפקות כמו שעשינו,
והאירוע יוצא מושלם,
עשו שם חופה מטורפת עשויים מוילונות יפיפיים אם כסא כלה מאלף!, וכל שאר הדברים היו ברמה כמו אולם ,אם זה זרים בשולחנות, ונרות וכו'.
בהצלחה לכולם ושיהיה המון המון מזל טוב !
צריך 10 אנשים לזימון ולשבע ברכותצודקת...
זה מה שנשאר
מי היה מאמין שנגיע ליום הזה שלא צריך לרוצץ את הראש עם כל ה"ספק ברכות"
שממתינים בכליון עינים לקבלת ברכות
שהם יוותרו על זה מרצונם הטוב...
לפחות את הכאב הראש הם חסכו מעצמם...
אני לא רוצה לעבו מהנושא שנמצא פה, אבל אם תבדקי כמה חלו בכל העולם, וכמה מתו, -ואלו שמתו וחלו, כמה הם היו "בריאים" לפני שחלו בקורונה , תיהיה לך איפורמציה ומידע רחב יותר על כך שכל הפייק ניוז הזה לא מתקרב למשהו אמיתי,אם מבטלים ישיבות וחיידרים
כי התקהלות גדולה מסכנת חיי אדם,
למה בוער לעשות חתונות המוניות? למה?
זה באמת מאוד עצוב לחתן ולכלה,
אבל נראה לי שאם ח"ו יקרה הדבקות המונית מהחתונות האלו
המצב יהיה הרבה יותר מעצוב רק לחתן ולכלה...
העדים לא צריכים להיות במשך כל החתונהגם זה לא....
איפה העדים?
הם יודעים, מבינים ומפנימים את זהאפשר להסביר לחתן ולכלה, שהם מתחתנים בחתונה היסטורית...
מה קורה כשעושים ל-20? או 30?רציני? קייטרינג ל-10 איש?... ביניהם שתיים שלא אוכלים כלום?...
מה אנשים אף פעם לא הכינו סעודת שבת?....
סתם ככה אני מנסה להבין למה אי אפשר לשכור כסא כלה "אמיתי" בלי קשר לרוחב הלב היצירתי שאנשים מגלים כאן שזה באמת נוגע ללב. יש איזושהי הגבלה על השכרת כסאות כלה?
צודקת, כשכל החתונה מקבלת אופי אחר הרבה דברים שהתרגלנו אליהם מקבלים פחות חשיבות. ההיפך, יש משהו יפה באילתורים האלה, זה באמת מרגש ההירתמות של האנשים. (החצר החמודה עושה מראה של גן אירועים)אולי בגלל שמדובר באנשים שכבר הוציאו סכומים של עשרות אלפי שקלים שלא יחזרו אליהם (אולי הם אפילו בנו על מתנות מהקהל כדי לכסות הוצאות).
ועכשיו צריכים בשביל חופה שתראה לכלה לא כמו שבעה - להוציא עוד כמה אלפים??
מוזר מאוד כי כבר נכנס לתוקף אתמולהיי לכולם,
ד.לאחר מכן , התחילו ריקודים אם תזמורת(תזמורת מלאה של נגנים וזמרים),ובריקודים היה למעלה מ200 איש ,
ה. השמחה שהייתה שם הייתה משהו שאין לתאר
ז.משטרה הגיעה וביקשה לדבר אם בעלי הבית, כדי לסגור את האירוע, ולאחר שבעל הבית ביקש לראות את החוק שאוסר על קיום אירועים מעל 100 איש (וכמובן שלא היה להם כי עדיין אין צו רשמי כזה.), המשטרה עזבה את המקום ללא שום בעיות,
רק רציתי לומר לכם , שאפשר לעשות בנתיים אירועים, ואם רוצים שזה יהיה מושלם לוקחים חברת אפקות כמו שעשינו,
והאירוע יוצא מושלם,
עשו שם חופה מטורפת עשויים מוילונות יפיפיים אם כסא כלה מאלף!, וכל שאר הדברים היו ברמה כמו אולם ,אם זה זרים בשולחנות, ונרות וכו'.
חוצפה שאין כדוגמתה.היי לכולם,
ה. השמחה שהייתה שם הייתה משהו שאין לתאר
והאירוע יוצא מושלם,
אין שום חוק שאוסר התקהלות המונית במרחב פתוח, הם הדגישו שעשו את החתונה בחצר פתוחה ולא בביתחוצפה שאין כדוגמתה.
אתם חושבים שאתם מסכנים רק את עצמכם????
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: