קורונה חתונה בצל הקורונה - רעיונות לשמח את החתן והכלה למי יש? דחוווףףףף!!!

תמר בר אילן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
רחמי על החתנים-כלות! :(
מצד אחד - לא דוחים חתונה,
מצד שני...., חתונה זה פעם בחיים, ועצוב לחשוב על אירוע כ"כ עלוב...!
פשוט לא נשמע אמיתי.......!!!
הקטע שאני מכירה ממש הרבה זוגות שמתחתנים השבוע, בעז"ה.
פשוט הזיה---
מה עושים???
חשבתי שיהיה ארוע עלוב
זו היתה שמחה [של חברה] שלא תישכח למשך דורות!!! תמיד אספר לילדיי עליה בע"ה.
שמחה אמיתית 100% תשומת לב לכל הילדים/ החברות מהכלה... וכלה שהתפילות שלה דמו באותו היום ל... למשהו מלאכי.
חיכינו לה [החברות] בכניסה לבניין, ערכו שביל יפה עם בלונים [אלבדים...] נסענו איתה לצילומים [באופן עצמאי,הפתענו אותה ברכב נפרד..] ובגלל כל ההגבלות .. תכננו להישאר בחוץ ורק שנורשה להיכנס
בסוף נכנסנו עד שהמשטרה באה וביקשה לפזר תוך רבע שעה...
לא חרגנו מדי... היה פשוט שמח!

אבן שלמה

משתמש מקצוען
אנחנו עורכים חתונה
ראיתי בחוק שכשעושים קבוצה של 10 איש א"א יותר מ2 קבוצות בו זמנית,
מה הדין ב2 קבוצות בחצר ו2 קבוצות בתוך הבית?
כמו כן האם מישהו יודע את מי אפשר לשאול בהקשר זה?

דוד מרדכי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
אשמח לשמח חתנים וכלות בחתונות הקורונה, במחירים נוחים. ב"ה יש נסיון רב, המלצות רבות ומאות לקוחות מרוצים.
0548426868
פרסום תשפ.jpg

שני.ס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
אנחנו עורכים חתונה
ראיתי בחוק שכשעושים קבוצה של 10 איש א"א יותר מ2 קבוצות בו זמנית,
מה הדין ב2 קבוצות בחצר ו2 קבוצות בתוך הבית?
כמו כן האם מישהו יודע את מי אפשר לשאול בהקשר זה?
אולי במשרד הבריאות בקשר לקורונה: "קו הבריאות": 5400* בשעות: 8:00-23:00

שיהיה במזל טוב

לרעהו

משתמש מקצוען
האשכול נועד לרעיונות לדברים משמחים לחתונות כאלו, למעישה אין פה כמעט שום רעיון 99.9% דיונים...
הבו רעיונות מעניינים

נחמד לעזור

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
פתאום כשזה מגיע לחתונות שזה פעם אחת בחיים, מאורע שאנשים הוציאו ממיטב כספם, מחכים לזה חודשים ארוכים ואני לא צריכה להוסיף ולתאר מה פירוש המילה חתונה, ומה עומד מאחורי זה, אנשים מתחילים להיות צדיקים ע"ח השני, אני מכירה כמה וכמה כלות וחתנים שאמורים להתחתן השבוע ובשבוע הבא שעברו הרבה מאוד עד שזכו להגיע לרגע הזה ואני לא יכולה לחשוב על איך זה הולך להיראות

אני מאותם "אנשים שדואגים לשלום כל עם ישראל", ואני מתאר לעצמי שכך הם פני רוב הגולשים.
לא הייתי מאחל לאף אחד להיות במקומה של הכלה או החתן המתכוננים להתחתן בימים אלו, זו אכן עגמת נפש מרובה, אך ברצוני לברר שתי שאלות:

1. במידה והמחלה הייתה פוגעת וממיתה בעיקר בצעירים ובילדים כמה אימהות היו מוציאות את אפן לרשות הרבים?
2. האמת, עם יד על הלב, אם במהלך ריקודים סוערים בחתונה של חברה הכי טובה, נראה לפתע עכבר מתרוצץ בין המעגלים, כמה בנות תמשכנה לרקוד?
אז קורונה יותר מסוכן מעכבר.

הכל בסדר

משתמש מקצוען
לנו יש בית גדול + גג + מערכת מוזיקה ממש כמו באולם, כורסא יפה לכלה וחדר יפה לחדר ייחוד-, מפות,מספיק, כסאות וכלים מוכנים לחתונה- מי שרוצה מוזמן!! נמצאים בבני ברק, אפשר להתקשר
052-7654797

בבקשה נשמח לארח ומצד שני לשמוע להנחיות שגם הרבנים חתומים עליה,
ולכן לא יותר מ10*2 בבת אחת (10 בסלון ו10 בגג ) אפשרי כל פעם קבוצה אחרת
בנות יש לי שתי מספרי טלפון של אנשים שיכול להיות שמסכימים לעשות חתונה בביתם היום או מחר.
מדובר בבתים מפוארים
וגדולים
מי שיודעת על מישהו שרוצה שתתקשר ל 0556775678
תפיצו לכמה שיותר
אנחנו אמורים לערוך בר מצוה באב בע''ה אם אקטואלי לכם אשמח לשמוע פרטים על הבית.

הכל בסדר

משתמש מקצוען
אנחנו מחפשים מקום פתוח לעריכת בר מצוה באב נודה לרעיונות למייל rhoff60 גימייל וכו

קומה גבוהה

משתמש פעיל
חתונה של 20 איש...... איך מגוונים אותה?
בבקשה, תנו רעיונות יצירתיים וישימים, איך לשמח את החתן והכלה במהלך שעות החתונה, עם כמות אנשים מצומצמת, כמה זמן יש כח לרקוד?? מה עוד נעשה שיהיה מעניין?

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה