חתולה שחורה בבניינו

ציפופו 1

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
פלשה לנו חתולה לחצר, המליטה שם כמה פעמים, ומשום מה, למרות שלא הוזמנה הרגישה חופשי להיכנס גם לתוך הבית.
לי אישית אין בעיה עם חתולים בכלל (בעלי זה כבר סיפור אחר), גידלתי חתולה בתור ילדה (כן!!!:eek:) למרות שהיום אם הילדים שלי יביאו לי חתולה הביתה אני יזרוק אותה יחד איתם מכל המדרגות, אבל אני לא מבועתת מפני החיה הפרוותית החמודה (ברחוב בלבד!).
תכל'ס התקשרתי לעירייה (ביתר בזמנו) מאחר וגידלתי גם תינוק בבית והם לא כל כך הסתדרו ביחד, הוטרינר הציע לי להכין ליד דלת היציאה לחצר ספל מים(לא רותחים!) וכשאני רואה אותה לשפוך עליה, ולוודא שהמים פגעו בה. כך עשיתי ומאז שקט בא לעולמנו....

s sari

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
מחול לך מחול לך מחול לך 40 פעם 40 יום ע"י 40 שכנים מ40 בניינים שטבלו 40 פעם ב40 מקוואות וכו

מה הסיבוך העירייה מתפקידה להרחיק יצורים שכאלו משטחים ציבוריים אלא"כ יש מכת עכברים ונחשים באיזורכם שזה לטובתכם
נסו לאיים עליהם{על העיריה} בפירסום על אי טיפול בבעיות ותיווכחו במהירות הטיפול

חלומות נעימים
צר לי לעדכן אותך שממש לא!!!
לנו בבנין (בכניסה ובחצר) יש מכת חתולים ודיברנו עם העיריה
ומה שהם כל הזמן חזרו ואמרו ש''חתול זו חיה מוגנת'' והם לא נוגעים בה
או מעבירים אותה מהטריטוריה שלה.''
אז מה אתם אומרים? אולי נעבור אנחנו מהטריטוריה שלנו לטובת החתולים?:rolleyes:

ששונית

משתמש מקצוען
מישהי סיפרה לי שבגינתה המטופחת התנחלה משפחה של חתולים.
המליצו לה על פיתרון שממש עזר.
קונים רובה מים. דואגים שהוא יהיה זמין ומוטען כל הזמן.
כשהחתול/ה מגיע, לירות עליו זרם מים.
דבר ראשון זה צולף יותר מספל מים, דבר שני זה מרחוק, דבר שלישי זה מפחיד אותם יותר ממים מספל (אולי הזרם)
בתכלס, הם התעופפו משם מהר מאוד.
אחרי שבוע הם באו לגשש שוב, היא רק הרימה את הרובה הבלתי טעון לתנוחת יריה, והם נעלמו משם לתמיד.
אולי תקנו כמה, תחלקו לכל שכן. (לא לילדים, כי נראה לי שזה מעודד אכזריות)

ליבי ;)

משתמש מקצוען
מישהי סיפרה לי שבגינתה המטופחת התנחלה משפחה של חתולים.
המליצו לה על פיתרון שממש עזר.
קונים רובה מים. דואגים שהוא יהיה זמין ומוטען כל הזמן.
כשהחתול/ה מגיע, לירות עליו זרם מים.
דבר ראשון זה צולף יותר מספל מים, דבר שני זה מרחוק, דבר שלישי זה מפחיד אותם יותר ממים מספל (אולי הזרם)
בתכלס, הם התעופפו משם מהר מאוד.
אחרי שבוע הם באו לגשש שוב, היא רק הרימה את הרובה הבלתי טעון לתנוחת יריה, והם נעלמו משם לתמיד.
אולי תקנו כמה, תחלקו לכל שכן. (לא לילדים, כי נראה לי שזה מעודד אכזריות)

זה כבר מתחיל להישמע אטרקטיבי...

נסיכה בלבן

משתמש פעיל
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
פלפל שחור
אלוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אבל לפזר מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה